// Csere-bere fórum 3.
A tisztességtelen kereskedelmi jelleggel folytatott tevékenységet nem támogatjuk. Kérjük ezek mellőzését.
Amennyiben ilyet hozzászólást észreveszünk, törölni fogjuk.
Az ilyen jellegű hirdetések következményeiért a honlap felelősséget nem vállal.
Mindenkinek sok szerencsét a játékokhoz, és kérjük a fair play jegyében játsszatok!
| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 1 / 4348 oldal |
Kinley-vel nyert 3 hónapos Sweet TV előfizetést cserélnék.
Kinley-vel nyert 3 hónapos Sweet TV előfizetést cserélnék.
Beléd estem című filmre még mindig keresi gazdáját 2 jegy holnapig tudom még feliratni őket
Van két jegyem a Beléd estem filmre mivel mi nem tudunk menni szivesen elcserélném játszós blokkra pl, Eco family vagy Nivea írj megegyezünk
2 jegy még mindig keresi gazdáját a beléd estem című filmre
EcoFamily - Nescafé blokkot keresek )
Nestlével nyert páros Budapest Park koripálya jegyet cserélnék valami más belépőre vagy nyereménytárgyra
Sziasztok keresek eco family blokkot a Játsz és nyerj játékhoz, köszönöm
Sziasztok keresek eco family blokkot a Játsz és nyerj játékhoz, köszönöm
Sziasztok! BÚÉK mindenkinek! Lehet, hogy nem aktuális, de hátha valakinek kell. Van 13 bontatlan zöld csomag "Spar Állati rekordok2." matricám. Megegyezünk a cserébe. Várom az igényeket. Üdv Éva
Keresek 2db-os Queen üdítős blokkot, van érte cserébe Aldi adventi kalendáriumhoz blokk vagy Tibi blokk.
Nincs esetleg valakinek Flixbus kuponja?
Spar,Cba milka-Sport szaloncukor blokkot szeretnék pár db-ot,ird meg mit kérsz érte.
Aldi Adventi nyereményjátékhoz blokkokat cserélnék .
Ha esetleg valaki nyert a coca cola penny játékon kézi mixert és azt szívesen elcserélne velem egy botmixerre, az jelentkezzen 😀 A postaköltséget állom.
Aldi Advent nyereményjátékhoz blokkokat keresek. Mit kérsz érte vagy mennyiért adod?
Sziasztok 10 Penny pontot kínálok cserére.
Fáreó írj reggel tudom küldeni.😉
Penny-MasterCard 3000Ft-os blokkot cserélek Spar pöttyös blokkra.
40db Aldi kalendárium blokkot cserélek Lindorra.