Gratulálunk!
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 90 / 861 oldal |
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek 😊😊
Rita21 gratulálok!
Rita21 gratulálok!
Rita gratulálok!!
" alt="
">
" alt="
">Gratulálok Rita21 Kellemes nászutat !!!
Köszönjük szépen 😊
Rita21
" alt="
"> gratulálok ,kellemes nyaralást !
" alt="
">
" alt="
"> gratulálok ,kellemes nyaralást !
" alt="
">Gratulálok Rita21
" alt="
"> kellemes nászutat
" alt="
">
" alt="
"> kellemes nászutat
" alt="
">Fáreó, szőkebábu köszönöm
" alt="
">
Paintuci nem hiszem, hogy változtatna a véleményén
" alt="
">
" alt="
">
Paintuci nem hiszem, hogy változtatna a véleményén
" alt="
">Gratulálok a kocsihoz!!!
Gratulálok Gabi! Micsoda nyeremény!
(Gabi megbeszéltem Pityesszel mivel nyertetek autót talán a férjed már jobban viszonyul az "átveszem a nyereményt dologhoz".
" alt="
">
Ezért ha Pityesz engem elhagy v. huncutkodik vmit, játszok ugyanúgy a nevében, de ha nyer a férjed fogja átvenni és felezünk...
" alt="
">
Az ötlet annyira nem tetszett itthon.
" alt="
"> )
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
Ezért ha Pityesz engem elhagy v. huncutkodik vmit, játszok ugyanúgy a nevében, de ha nyer a férjed fogja átvenni és felezünk...
" alt="
">
Az ötlet annyira nem tetszett itthon.
" alt="
"> )
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">P.Kat
Köszi szépen!
" alt="
">
Köszi szépen!
" alt="
">Gabi!
Szívből gratulálok a gyönyörű nyereményhez!
Használjátok egészséggel!
Szerencsére vagyunk egy páran, akik már átélhettük ezt az érzést! Annak is örülünk, ha megnyerünk egy-egy kisebb nyereményt, de egy fődíjat elvinni, azaz igazi!
Szívből gratulálok a gyönyörű nyereményhez!
Használjátok egészséggel!
Szerencsére vagyunk egy páran, akik már átélhettük ezt az érzést! Annak is örülünk, ha megnyerünk egy-egy kisebb nyereményt, de egy fődíjat elvinni, azaz igazi!
Hát ilyen ez vmikor sokból semmi, aztán kevesebből vagy éppen 1ből vmi.
Gondolom az autónak is örülnek.
" alt="
">
" alt="
">
Gondolom az autónak is örülnek.
" alt="
">
" alt="
">Nem számoltam, de olyan 100 körül. Mondta is a hölgy látja sokat küldtem. Hát igen, van két gyerek plusz férj. Simán elfogyott. Nagyon örültek a játéknak.
Nemrég olvastam a facebook oldalukon, hogy valaki reménykedve várta a végeredmény, mert kb 600 kódot töltött fel.
Nemrég olvastam a facebook oldalukon, hogy valaki reménykedve várta a végeredmény, mert kb 600 kódot töltött fel.
A lelkem mélyen minden hasonló fórumos Anyukának drukkolok... De sajna sokan vagyunk ezekre a nyeremenyekre.
..es hát Neked nagy rajongód vagyok évek óta.... 💕 Meg egy kerdes ha nem titok hányat kuldtel be???
..es hát Neked nagy rajongód vagyok évek óta.... 💕 Meg egy kerdes ha nem titok hányat kuldtel be???
fozo.gabi! Nagy-nagy gratu ehhez a gyönyörű nyereményhez!!!
" alt="
"> Használjátok egészséggel, sok boldogságot kívánok az "új családtaghoz"!!!
" alt="
">
" alt="
"> Használjátok egészséggel, sok boldogságot kívánok az "új családtaghoz"!!!
" alt="
">Köszönöm szépen mindenkinek!
" alt="
">
julu, remélem jól sikeürlt az ünnepség, vagy ha még nem volt, akkor szépen haladsz az előkészületekkel
paintuci köszi neked és pityesznek is. Biztos vagyok benne, hogy nagyon sok gyermekes anyuka van itt a fórumon és igyekeznek mindent megtenni a nyereményért. Jól estek a szavaid
" alt="
">
dodi54: jövő héten hívnak egyeztetni, akkor majd rákérdezek milyen felszereltségű az autó. A férjem is kérdezte, de egyelőre nem tudom megmondani. A játékszabályzatban nem olvastam erről semmit.
" alt="
">
julu, remélem jól sikeürlt az ünnepség, vagy ha még nem volt, akkor szépen haladsz az előkészületekkel
paintuci köszi neked és pityesznek is. Biztos vagyok benne, hogy nagyon sok gyermekes anyuka van itt a fórumon és igyekeznek mindent megtenni a nyereményért. Jól estek a szavaid
" alt="
">
dodi54: jövő héten hívnak egyeztetni, akkor majd rákérdezek milyen felszereltségű az autó. A férjem is kérdezte, de egyelőre nem tudom megmondani. A játékszabályzatban nem olvastam erről semmit.
Végre meg tudod koronázni, a hosszú játékos kitartó éveidet ezzel az autóval, nagyon örülünk Pisti is.
" alt="
">
Számomra egy példakép vagy aki korán kell ad enni a kutyának mint kiderült kettőnek, elindítja a gyerekeit, férjét iskolába, munkába, elindulsz Te is dolgozol, nem is akármit, majd rohanás haza, tutujgatni a családot, és az "időrésekbe " bele sűríted este, éjszaka, hajnalban a játékokat.
Méltó, és jó helyre került ez a járgány.
További szép nyereményeket.
Gratulálunk! Pisti is.
" alt="
">
(Nem hittem a momentsben de most már fogok...
" alt="
"> )
" alt="
">
Számomra egy példakép vagy aki korán kell ad enni a kutyának mint kiderült kettőnek, elindítja a gyerekeit, férjét iskolába, munkába, elindulsz Te is dolgozol, nem is akármit, majd rohanás haza, tutujgatni a családot, és az "időrésekbe " bele sűríted este, éjszaka, hajnalban a játékokat.
Méltó, és jó helyre került ez a járgány.
További szép nyereményeket.
Gratulálunk! Pisti is.
" alt="
">
(Nem hittem a momentsben de most már fogok...
" alt="
"> )