// Csere-bere fórum 3.
A tisztességtelen kereskedelmi jelleggel folytatott tevékenységet nem támogatjuk. Kérjük ezek mellőzését.
Amennyiben ilyet hozzászólást észreveszünk, törölni fogjuk.
Az ilyen jellegű hirdetések következményeiért a honlap felelősséget nem vállal.
Mindenkinek sok szerencsét a játékokhoz, és kérjük a fair play jegyében játsszatok!
| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 2 / 4347 oldal |
Monster 1 és 2 termékes blokkot cserélnék.
34db pöttyös Rudi kódot cserélnék más játszósra. Minden ajánlat érdekelhet.
Sziasztok!
Booking 8 v 10% pénzvisszafizetős kupont keresek cserére.
Booking 8 v 10% pénzvisszafizetős kupont keresek cserére.
Josef Seibel 5000 Ft-os ajándékutalványt cserélnék bármire. Ajánlatokat e-mailben várom.
1.
A nyeremény cseréket ne ide írjátok, hanem a
Nyereménytárgy csere-bere rovatba.
Itt blokkokat, kódokat, kuponokat cserélgetünk.
2.
Aki valóban szeretne cserélni, az előbb tegye publikussá az e-mail címét! (pl. Gloria91)
(csak egy pipa a profilodban)
A nyeremény cseréket ne ide írjátok, hanem a
Nyereménytárgy csere-bere rovatba.
Itt blokkokat, kódokat, kuponokat cserélgetünk.
2.
Aki valóban szeretne cserélni, az előbb tegye publikussá az e-mail címét! (pl. Gloria91)
(csak egy pipa a profilodban)
Szerdai Sziget jegyet cserélnék vasárnapira.
Ha érdekelne, kérlek írj: czulakgabi@gmail.com
Ha érdekelne, kérlek írj: czulakgabi@gmail.com
Pénteki sziget jegyek cserélhetőek!
Kedves Bazsapara!
Nekem van 2022-ben ecofamilyvel nyert, egyszer kipróbált botmixerem. Csere nem érdeklene, jelképes összegért eladnám. Postázni tudom. Ha érdekel az ajánlat email címem: marylyn@freemail.hu .
Nekem van 2022-ben ecofamilyvel nyert, egyszer kipróbált botmixerem. Csere nem érdeklene, jelképes összegért eladnám. Postázni tudom. Ha érdekel az ajánlat email címem: marylyn@freemail.hu .
Emile Henry 28 cm-es pitesütő tálat cserélnék új, jó minőségű botmixerre.
Pénteki Sziget napijegyet cserélnék csütörtökire!!!!!
One bontatlan SIM-kártyát cserélnék játszós blokkokra.
Egy főre szóló belépőjegy: T. Danny augusztus 29-ei koncertjére a Budapest Parkba, cserélném, mi az ajánlatod?
Debreceni Aquaticum Élményfürdő és Termálfürdőbe kombinált 2fős belépőt cserélnék Sziget fesztivál napijegyre. 

Sziasztok,
Coca-Cola kupakokat/ kupakkódokat cserélnék más játszós fülre/ blokkra / matricára.
Coca-Cola kupakokat/ kupakkódokat cserélnék más játszós fülre/ blokkra / matricára.
Beírok egy Pick kódot, hogy egyből használható legyen, ha esetleg valakinek még kell (éjfélkor vége)
VHRFY34VRCJ - Rákóczi paprikás 80 g
Cserébe elfogadok (=nem kötelező) bármit ami nem Screvo-s. Elsősorban Fuze, XIXO kódot vagy Mizo Coffee, TUC, Chio, Avena Gofit, Coop-Frutti italpor blokkot (az se baj, ha csak később lesz meg)
e-mail-em a 15-tel lentebbi posztomban van.
Írd be ha felhasználtad! Köszi!
VHRFY34VRCJ - Rákóczi paprikás 80 g
Cserébe elfogadok (=nem kötelező) bármit ami nem Screvo-s. Elsősorban Fuze, XIXO kódot vagy Mizo Coffee, TUC, Chio, Avena Gofit, Coop-Frutti italpor blokkot (az se baj, ha csak később lesz meg)
e-mail-em a 15-tel lentebbi posztomban van.
Írd be ha felhasználtad! Köszi!
Szívesen cserélek Coca-Cola kupakokat majd később Fuzetea-s kódos kupakokra vagy Spar Pick/Herc nyugtákra vagy. XIXO nyitófülekre.
Most pont feltöltöttem vagy 10 kupakot, de lesz még hamarosan, ahogy megisszuk..
Most pont feltöltöttem vagy 10 kupakot, de lesz még hamarosan, ahogy megisszuk..
Auchan American Tourister matricákat keresek.
Ird meg mit szeretnèl érte😊
Ird meg mit szeretnèl érte😊
3 db Coca Cola kódot cserélnék bármi másra.
Nyert PlayStation 10000Ft-os ajándék kártyát cserélnék. Bármit meghallgatok.
Cserére van 2 db Kolorádó belépőjegy.
Mid lenne érte?
Mid lenne érte?