// Csere-bere fórum 3.
A tisztességtelen kereskedelmi jelleggel folytatott tevékenységet nem támogatjuk. Kérjük ezek mellőzését.
Amennyiben ilyet hozzászólást észreveszünk, törölni fogjuk.
Az ilyen jellegű hirdetések következményeiért a honlap felelősséget nem vállal.
Mindenkinek sok szerencsét a játékokhoz, és kérjük a fair play jegyében játsszatok!
| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 2 / 4350 oldal |
Rengeteg milka táblás csokit és sport szeletet cserélnék Lindt blokkra.
Fél éves RTL+ Prémium letöltőkódom cserélném bármire
Pláza blokkokat (Budapest) cserélnék, nem Budapestire... 1:1 arányban...
Van még ugyanezekért cserére: Sweet Tv 3 hónapos előfizetés kód, és XBOX 1200Ft-os kód.
Vannak cserére Nestlé-Balaton szelet blokkok.
És Spar nyerj Rolival 5000ft-os S-Budget termékes blokkjaim is
Keresek érte Fanta,Spritre ,coca-cola, Pepsi, vagy Fuze tea kupak kódokat.
Illetve kométa 2 termékes blokkot vagy Pápai hús blokkot, Kinley blokkot. Spar-Tesco: Chio,Pom Bär 2 termékes blokkot, Tesco-Monster 2db-os blokkot, vagy Rexona,Axe,Dove 2 termékes blokkot, Zewa papírtörlös blokkot, cif blokkot,,Nivea 3000ft értékű blokkot..
És Spar nyerj Rolival 5000ft-os S-Budget termékes blokkjaim is
Keresek érte Fanta,Spritre ,coca-cola, Pepsi, vagy Fuze tea kupak kódokat.
Illetve kométa 2 termékes blokkot vagy Pápai hús blokkot, Kinley blokkot. Spar-Tesco: Chio,Pom Bär 2 termékes blokkot, Tesco-Monster 2db-os blokkot, vagy Rexona,Axe,Dove 2 termékes blokkot, Zewa papírtörlös blokkot, cif blokkot,,Nivea 3000ft értékű blokkot..
Sziasztok RTL+ kódot szeretnék
A Danonino hűtőmágnesek közül a 6 és 8-ast keresem.
Cserére van: 0, 1, 2, 3, 4, 7, -, +, =.
Minden megoldás érdekel.
Cserére van: 0, 1, 2, 3, 4, 7, -, +, =.
Minden megoldás érdekel.
Én is feltudok ajánlani Sweet Tv 3 hónapos előfizetés kódot meg XBOX 1200Ft-os kódot. 1-1 nyerős blokkért.
XBOX 1200 Ft-os ajándékkódot cserélnék játszós blokkokra.
Sziasztok! A Stranger Thingest tojásokban található figurák közül keresem VC259 Will figurát és a VC265 Max figurát, cserére, de akár megvételre is. Már csak ez a 2 figura hiányzik
Az új Danonino hűtőmágnes sorozatból keresem az 1, 5, 6, 9-es számokat. Cserére van 2, 3, 4, 7, +, -, =. Egyéb megoldás is érdekel.
Van 2 db fél éves RTL+Prémium letöltő kódom. elcseréném utalványra /ahol élelmiszert tudok vásárolni/. A kettőért 15000 Ft értékü utalványt kérnék.
Még korábban nyertem a mizo játékon egy 36db-os szilikon sütőforma és kiegészítő szettet. Eladni nem tudtam, valamire elcserélném.
Kinley-vel nyert 3 hónapos Sweet TV előfizetést cserélnék játszós blokkra.
Danonino hűtőmágneseket keresek.
15db lidl mizo blokkom cserelnem spar nescafera.
Szintén cserélnénk...
Nekem is van Sweet TV előfizetésem (Kinley), szívesen cserélném 

Kinley-vel nyert 3 hónapos Sweet TV előfizetést cserélnék.
Beléd estem című filmre még mindig keresi gazdáját 2 jegy holnapig tudom még feliratni őket