Keresem a Bors újságban a TO feliratot!
Én megtaláltam az AU feliratot! Vagy megveszem Tőled, vagy Te Tőlem, vagy felezünk az autó eladásakor! Jelentkezz Tel.: 06/70/41-61-409 ederzoltan@citromail.hu Még aznap 19 óráig lehet jelentkezni az autóért!
Cseréim
50 db sportszelet kód
4 db toffifee kód
50db Kinder Bueno kód
35 db Koronás Cukor logó+terméknév
25 db Magyar termék blokk
Szeretnék
negro blokkokat
Spar danone 800 Ft feletti blokkokat
piroska blokkok
lidl kaparós sorsjegyeket
1 db tchibo blokkom elcserélem...
adod vagy kéred a Tchibo blokkot?
Nem találom az email címed, nekem van 6 db. Mol matricám. Nem tudom meddig lehet beváltani. átadom, ha szeretnéd!
Sziasztok!
Cserére van 15 db Penny pontom. Most játszó blokkok és promóciós csomagolások érdekelnének.
ancsa1986@citromail.hu
Kedves ederz! nem akarlak elkeseríteni, de nagyon sok AU -s feliratot adnak ki, én is találtam már egy csomót, nekem is csak ez utóbbi hiányzik, a TO felirat szerintem csak egyszer lesz, és annak az illetőnek már biztos meg van az AU felirat is!
Ne nagyon reménykedj! Nem sok esély van , az előbbiek miatt. De hátha mégis, ki tudja. drukkolok!
Keresem a Bors újságban a TO feliratot!
Én megtaláltam az AU feliratot! Vagy megveszem Tőled, vagy Te Tőlem, vagy felezünk az autó eladásakor! Jelentkezz Tel.: 06/70/41-61-409 ederzoltan@citromail.hu Még aznap 19 óráig lehet jelentkezni az autóért!
Harry Potter figurákat (15 db) cserélnék most játszós csomagolásokra .
Van: koronás logó, kinder bueno kód, sport csoki kód.
Érdekel bármilyen sorsjegy
czanik.beata@gmail.com emailre írjatok
Tchibo Family blokkokat cserélnék
Sziasztok!
Van egy (nyert) Baba gyerek köntösöm cserére. Tchibo blokkot szeretnék érte. Felirat: HLMEIJ (jelentése 😁: hogy lehet még ennél is jobb) váll: 45 cm, ujj: 41 cm, hossz: 84 cm. Akit érdekel, keressen meg nyugodtan. (A köntös használva, mosva nem volt, a gyerekeimnek túl nagy volt.)
Debreceni Divinus Hotel*****-be szóló voucherem elcserélném másik wellnessre.
Dec.20-ig használható fel

" alt="

">
Tchibo Family blokkokat cserélnék.
Cserére van:
1 db Teli Penny pontgyűjtő
1 db Auchan-Henkel blokk
30 db Sport szelet csomagolás
6 db 2 pontos Bombi pont
2 db Tesco pont
Keresek: Auchan-Syoss blokk, Auchan-Aludoboz blokk, Nivea blokk, Nestle-Baba blokk, Boci, Negró,Ráma vk. vagy mit ajánlanál.
Spar matricák
Penny matricák
Mol matricák
és magyar termék blokkjaimat cserélném
Bueno,sport és moments kódokat cserelnék cba unilever blokkokra.
Van, tchibo blokkok, penny pontok, siófok plazs belépő.
50 bombi pont cserére vár.
Szeretnék: ooops blokkot, negro blokkot, toffifee kódot, tchibo blokkot vagy mit adnál?
spar pick blokkjaim lennének cserére.
Írj mit adnál...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások