-penny pontok
-Tescoma müzlikészítő (új)
-Lidl szakácskönyv (bontatlan)
-Dörmi 3 d kirakó (bontatlan)
// Csere-bere fórum 3.
A tisztességtelen kereskedelmi jelleggel folytatott tevékenységet nem támogatjuk. Kérjük ezek mellőzését.
Amennyiben ilyet hozzászólást észreveszünk, törölni fogjuk.
Az ilyen jellegű hirdetések következményeiért a honlap felelősséget nem vállal.
Mindenkinek sok szerencsét a játékokhoz, és kérjük a fair play jegyében játsszatok!
| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 114 / 4354 oldal |
50 bombi pontért mit adnál?
ederz!
Már nem érdemes keresni mert van nyertes.
Ha nem hiszed akkor vedd meg a mai Bors újságot mert riport van benne a nyertessel.
Már nem érdemes keresni mert van nyertes.
Ha nem hiszed akkor vedd meg a mai Bors újságot mert riport van benne a nyertessel.
5000 ft Hervis utalványt cserélnék nyereményjátékos blokkokra,csomagolásokra
Tchibo Family blokkokat cserélnék
Keresem a Bors újságban a TO feliratot!
Én megtaláltam az AU feliratot! Vagy megveszem Tőled, vagy Te Tőlem, vagy felezünk az autó eladásakor! Jelentkezz Tel.: 06/70/41-61-409 ederzoltan@citromail.hu Még aznap 19 óráig lehet jelentkezni az autóért!
Én megtaláltam az AU feliratot! Vagy megveszem Tőled, vagy Te Tőlem, vagy felezünk az autó eladásakor! Jelentkezz Tel.: 06/70/41-61-409 ederzoltan@citromail.hu Még aznap 19 óráig lehet jelentkezni az autóért!
Cseréim
50 db sportszelet kód
4 db toffifee kód
50db Kinder Bueno kód
35 db Koronás Cukor logó+terméknév
25 db Magyar termék blokk
Szeretnék
negro blokkokat
Spar danone 800 Ft feletti blokkokat
piroska blokkok
lidl kaparós sorsjegyeket
50 db sportszelet kód
4 db toffifee kód
50db Kinder Bueno kód
35 db Koronás Cukor logó+terméknév
25 db Magyar termék blokk
Szeretnék
negro blokkokat
Spar danone 800 Ft feletti blokkokat
piroska blokkok
lidl kaparós sorsjegyeket
1 db tchibo blokkom elcserélem...
adod vagy kéred a Tchibo blokkot?
Nem találom az email címed, nekem van 6 db. Mol matricám. Nem tudom meddig lehet beváltani. átadom, ha szeretnéd!
Sziasztok!
Cserére van 15 db Penny pontom. Most játszó blokkok és promóciós csomagolások érdekelnének.
ancsa1986@citromail.hu
Cserére van 15 db Penny pontom. Most játszó blokkok és promóciós csomagolások érdekelnének.
ancsa1986@citromail.hu
Kedves ederz! nem akarlak elkeseríteni, de nagyon sok AU -s feliratot adnak ki, én is találtam már egy csomót, nekem is csak ez utóbbi hiányzik, a TO felirat szerintem csak egyszer lesz, és annak az illetőnek már biztos meg van az AU felirat is!
Ne nagyon reménykedj! Nem sok esély van , az előbbiek miatt. De hátha mégis, ki tudja. drukkolok!
Ne nagyon reménykedj! Nem sok esély van , az előbbiek miatt. De hátha mégis, ki tudja. drukkolok!
Keresem a Bors újságban a TO feliratot!
Harry Potter figurákat (15 db) cserélnék most játszós csomagolásokra .
Van: koronás logó, kinder bueno kód, sport csoki kód.
Érdekel bármilyen sorsjegy
czanik.beata@gmail.com emailre írjatok
Érdekel bármilyen sorsjegy
czanik.beata@gmail.com emailre írjatok
Tchibo Family blokkokat cserélnék
Sziasztok!
Van egy (nyert) Baba gyerek köntösöm cserére. Tchibo blokkot szeretnék érte. Felirat: HLMEIJ (jelentése 😁: hogy lehet még ennél is jobb) váll: 45 cm, ujj: 41 cm, hossz: 84 cm. Akit érdekel, keressen meg nyugodtan. (A köntös használva, mosva nem volt, a gyerekeimnek túl nagy volt.)
Van egy (nyert) Baba gyerek köntösöm cserére. Tchibo blokkot szeretnék érte. Felirat: HLMEIJ (jelentése 😁: hogy lehet még ennél is jobb) váll: 45 cm, ujj: 41 cm, hossz: 84 cm. Akit érdekel, keressen meg nyugodtan. (A köntös használva, mosva nem volt, a gyerekeimnek túl nagy volt.)
Debreceni Divinus Hotel*****-be szóló voucherem elcserélném másik wellnessre.
Dec.20-ig használható fel
" alt="
">
Dec.20-ig használható fel
" alt="
">Tchibo Family blokkokat cserélnék.
Cserére van:
1 db Teli Penny pontgyűjtő
1 db Auchan-Henkel blokk
30 db Sport szelet csomagolás
6 db 2 pontos Bombi pont
2 db Tesco pont
Keresek: Auchan-Syoss blokk, Auchan-Aludoboz blokk, Nivea blokk, Nestle-Baba blokk, Boci, Negró,Ráma vk. vagy mit ajánlanál.
1 db Teli Penny pontgyűjtő
1 db Auchan-Henkel blokk
30 db Sport szelet csomagolás
6 db 2 pontos Bombi pont
2 db Tesco pont
Keresek: Auchan-Syoss blokk, Auchan-Aludoboz blokk, Nivea blokk, Nestle-Baba blokk, Boci, Negró,Ráma vk. vagy mit ajánlanál.