Sziasztok!
Cserére vár 6 Harry Potter matrica és 3 Harry Potter figura, az egyik áttetsző. Érdekel: Nature Box, Győri Édes, Boci, Adrenalin, Sensodyne, Chio, Jacobs.
ancsa1986@citromail.hu
Van 1 db 3 termékes nagyi lisztem
szeretnék: 2 halls cukros blokkot, 1 verbena kódot
2 db Baba blokk
Kaszinó sorsjegyek
Bombi pontok
Biomed nyeremény szelvények
Érdekelne: CBA/ Unilever blokk, Herbál Essences blokk, Tuborg blokk. Vagy mit ajánlanál?
8 db Shell Ducati matricát és 4 db Penny matricát cserélék most játszós blokkokra/ kupakokra
E. Anita nem tudok Neked írni, nem látszik az e-mail címed.
van 1 Toffifee kódom, szeretnék Coop Színesnyár vagy Coop Delikát blokkot
Sziasztok!
Van 10 db Penny matricám. Pesten még át tudom adni ma délután a XIII. kerületben vagy holnap napközben a Blaha Lujza tér körül.
TESCO matricákat vagy TESCO végösszegi kupont keresek érte.
Vagy milyen csere lenne érte?
Sziasztok!
Dolce Gusto pontok elkeltek. Cserére vár továbbra is 6 db Harry Potter bélyeg és 2 db figura.
ancsa1986@citromail.hu
Szia!
Engem érdekelnének a Spáros pontok. Merre vagy? Én Budapest IV. kerület. Mit kérsz érte?
Köszönöm
Delma, Jacobs, Rio-mare, Borsodi blokkokat cserélnék. :
Adrenalin, Knorr Spar, Knorr Tesco blokkokra.
Sziasztok!
Cserére van 6 db Harry Potter bélyegem, 2 Harry Potter figurám, 8 db Nescafé Dolce Gusto matricám. Érdekel: Nature Box, Győri Édes, Jacobs, Adrenalin, Boci, Rio Mare.
ancsa1986@citromail.hu
Érdekelne 15 Penny matrica amennyiben 28-án du Bp. 3, 4, vagy 13.kerületben össze tudunk futni.
28 db Dolce Gusto pontom és pár db Spar 50%-os kedvezmény kuponom van a Borfesztiválra.
3 Penny pont maradt cserére vagy keresek hozzá még pontokat.
Harry Potter matricák, Spar/Nescafe Dolce Gusto pontok (kb. 40 db, beragasztatlanok) és 7 db Penny matrica van cserére.
Érdekel: mától induló Rio Mare blokk, Coop/Pringles blokk, szinesnyar.hu játékhoz blokkok
CBA Unilever blokkokat keresek és Herbal Essences blokkot.
Mit kérnél érte?
Cba unilever blokkokat keresek!
Van:Boci,sport,baunty,toffifee kód+szinesnyar.hu blokkok.
Van, spar tele matricák, Siófok plázs belépő, H&M kupon.
Van egy 2000 Ft kedvezményt biztosító belépőjegyem a mórahalmi Szent Erzsébet Gyógyfürdőbe. Tehát emellett csak 800 Ft-ot kell fizetni a napijegyért. 2019. dec. 23-ig érvényes.
Érdekel: Sensodyne, Surf, JBL, OMV - MaxxMotion, ill. a később indulók közül majd vmi értelmesebb :-)
Van :
7 db. Harry Potter matrica
5 db. Harry Potter bontatlan figura
2 db. Penny Plüss matrica
Szeretnék :
JBL - Media Markt, vagy
Kinley kupak kódot , vagy
Surf - TESCO , vagy
Surf - Eurofamily , vagy
Sensodyne blokkot.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások