Trixy87
Gratulálok a "csomag"-hoz!
Nyerj akkorát is, amit nem bírsz megemelni!
pieceofluck köszönöm!
" alt="
">
Gratulálok én is minden nyertesnek!!!
" alt="
">
Für mh1981
A százados Úr vala.
Jór'velkámm.
mh1981
Gratulálok!
Legyen sokszor olyan nyereményed,
amely után vágyakozol!
fozo.gabi, kanen, kincs köszönöm szépen!
A nyertes lottószámokat inkább kevesebb, mint több sikerrel találtam el eddig, viszont évekkel ezelőtt már voltam számhúzó az 5-ös lottónál, ugyanennyi összegért!
Úgy érzem Fortuna a kegyeibe fogadott, melyet csak remélni merek, hogy így is marad!
fozo.gabi, kanen, kincs köszönöm szépen!
A nyertes lottószámokat inkább kevesebb, mint több
Gratulálok minden nyertesnek!
P.Kati, Verka, gratulálok
" alt="
">
+ gratulálok a többi nyertesnek is!
Tegnap előttem adott le egy házaspár a lottózóban egy nyereményigénylést. Nem álltam a nyakukra, a megfelelő távolság megvolt, de lejött, hogy egy szelvényen volt egy kettes és egy négyes találatuk. Megmosolyogtató élmény volt. Jó érzés...
" alt="
">
törpilla, verka, Vágási Feri köszönöm szépen!
P.Kati szívből gratulálok!!!
P. Kati gratulálok, szép nyeremény
Drakulálok!
Ez a tuti nyeremény, arra fordítod, amire akarod, azt veszel belőle, amit akarsz.
Sokkal jobb, mint egy viszonylag nagy értékű, de max csak féláron eladható tárgynyeremény, vagy egy családi wellness, ami két-három nap alatt elmúlik és többe kerül a benzinköltség, mint amit ott ettél-ittál. És persze jobb, mint egy egymillás Spar/Coop/Aldi utalvány, mert ott is meg van kötve a kezed, csak ott vásárolhatod le. Vagy ha elpasszolnád, buknál rajta rengeteget.
Én is szeretnék már hétszámjegyű összeget nyerni lottó-különsorsoláson vagy kaparós-beküldős mókán,
Eddig csak egyszer jött össze milliós nyeremény már meg nem mondom, hogy melyik játékon, annak is a fele a nagyfiJamé lett, mert az ő nevén nyertük.
P.Kati
Őszintén gratulálva irigykedem....
P.Kati, őszintén,de irigykedve Gratulálok,és persze minden nyertesnek!
(Bocsánat valóban be volt írva a Manner, itthon játszottak is vele, csak én átfutom az ingyenes regizős játékokat. )
Még egyszer gratu! Jó utazást.
Gratula, sada!
Sok meglepődést még!
(Késő délután kopogtatott be az értesítés?)
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások