Gratulálunk!
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 153 / 862 oldal |
Bizony ám, majdnem teljes 4 évig, nem kerültem be választásokkor, de 1 hónap alatt kihullott egy tag, így bekerültem helyére. Mi nem mondtunk le alapból a tiszteletdíjról, mert simán el lehet költeni a falura. Van még ovink, aholo nagyon örültek, ha kaptak ezt-azt. Rendezvényekre is fordítottuk. Volt olyan, hogy beszaladtam a boltba két pár kesztyűért, mert a közmunkások nem kaptak és megláttam, hogy puszta kézzel szedik a szemetet a kukákból.
Júj Te is képviselő voltál?
Ági, nem tudom hogy változtak most a szabályok, de szerintem tiszteletdíjra jogosultak vagytok most is. Le ne mondjatok róla. Fel kell venni szépen havonta és rá lehet költeni a falura. Én is így tettem az elmúlt 4 évben.
...és van előtte egy pad is...
Cirbolya
Bocs, hogy "leoffolunk".
Gratulálok! Kellemes kikapcsolódást!
Bocs, hogy "leoffolunk".
Gratulálok! Kellemes kikapcsolódást!
ani-ha
" alt="
">
Na jó, de az nem holmi késdobáló, hanem a település egyetlen közösségi tere (no meg tán még az orvosi váró).
" alt="
">
Na jó, de az nem holmi késdobáló, hanem a település egyetlen közösségi tere (no meg tán még az orvosi váró).
Na majd ha ráérek írok erre vmit szigiági...
Hihetetlen h. arra 0ft máshol meg....
" alt="
">
Hihetetlen h. arra 0ft máshol meg....
" alt="
">A Doc Hollywood c. filmben a kocsmában szavaznak meg nagy hirtelen valamit az orvos állásával kapcsolatban, mert "véletlenül" mindegyik testületi tag ott tartózkodik.
" alt="
">
szigiagi, örülhetnek a faluban, hogy van ilyen közösségi emberük, mint Te. Sok sikert az önkormányzati munkádhoz!
" alt="
">
szigiagi, örülhetnek a faluban, hogy van ilyen közösségi emberük, mint Te. Sok sikert az önkormányzati munkádhoz!
Bocsi! Én a testület nagyságát és nem a fontosságát akartam érzékeltetni a kispaddal.
" alt="
">
" alt="
">Paintuci (bár nem ide való, de ha már sada is ide írt
" alt="
"> )
sadánál a pont
Igaz, 55 fő a szavazóképes mostani állapot szerint, inkább 65 körül vagyunk (nem tudom, hogy akik nemrég vették a házat, ott a gyerekek be vannak-e már jelentve, mert a szüleik igen). Jan. 1-én is többen voltunk mint 55... nem tudom honnan veszi a wiki az adatokat.
Szóval 2 képviselőnk van 0 pénzért, és egy polgármesterünk valamennyiért (ezt is most változtatták, kb. 50.000 Ft lesz a pénze...). Erre varrj gombot... Az éves költségvetésünk kevesebb, mint 1 nagyobb városban a polgi és a képviselők évi bértömege.
És tarthatnánk a kispadon is a gyűlést a hivatal előtt a buszmegállóban, de azért inkább a hivatalban szoktuk.
" alt="
"> Ami kb. egy átlagos fürdőszoba nagyságú helyiség...
" alt="
"> )
sadánál a pont
Igaz, 55 fő a szavazóképes mostani állapot szerint, inkább 65 körül vagyunk (nem tudom, hogy akik nemrég vették a házat, ott a gyerekek be vannak-e már jelentve, mert a szüleik igen). Jan. 1-én is többen voltunk mint 55... nem tudom honnan veszi a wiki az adatokat.
Szóval 2 képviselőnk van 0 pénzért, és egy polgármesterünk valamennyiért (ezt is most változtatták, kb. 50.000 Ft lesz a pénze...). Erre varrj gombot... Az éves költségvetésünk kevesebb, mint 1 nagyobb városban a polgi és a képviselők évi bértömege.
És tarthatnánk a kispadon is a gyűlést a hivatal előtt a buszmegállóban, de azért inkább a hivatalban szoktuk.
" alt="
"> Ami kb. egy átlagos fürdőszoba nagyságú helyiség...Úgy néz ki csak Ti mentek... :-P
" alt="
">
" alt="
">Köszi csajok.
" alt="
"> Azóta senki sem kapott mailt?
" alt="
"> Azóta senki sem kapott mailt?Paintuci
szigiagi már eddig is sokat tett, l. pl. Delikát játszótér.
szigiagi már eddig is sokat tett, l. pl. Delikát játszótér.
Cirbolya, gratulálok
" alt="
">
" alt="
">Cirbolya gratu!
sada: akkor gondolom ott annyira nem nyomult a narancssárga társaság sem a többi.... h. ingyen tegyen egy közösségért...
" alt="
">
sada: akkor gondolom ott annyira nem nyomult a narancssárga társaság sem a többi.... h. ingyen tegyen egy közösségért...
" alt="
">Köszönöm szépen!
" alt="
"> Email jött 11:52-kor.
" alt="
"> Email jött 11:52-kor.Cirbolya, gratulálok!! Hogy értesítettek??
Cirbolya, gratulálok!
" alt="
"> jó pihenést!
" alt="
">
" alt="
"> jó pihenést!
" alt="
">sada
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">Paintuci
Valkonya teljes népessége 2014. január 1-én 55 fő. (wiki szerint)
(Nálatok a házban többen laknak.)
Ebből 5 fő a szigiági család.
" alt="
">
Ekkora településeken a képviselők társadalmi munkában dolgoznak.
Még az is lehet, hogy a "közgyűlést" a kapu előtt a kispadon tartják.
" alt="
">
http://hu.wikipedia.org/wiki/Valkonya
Valkonya teljes népessége 2014. január 1-én 55 fő. (wiki szerint)
(Nálatok a házban többen laknak.)
Ebből 5 fő a szigiági család.
" alt="
">
Ekkora településeken a képviselők társadalmi munkában dolgoznak.
Még az is lehet, hogy a "közgyűlést" a kapu előtt a kispadon tartják.
" alt="
">
http://hu.wikipedia.org/wiki/Valkonya