Gratulálunk!
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 160 / 862 oldal |
Gratulálok Paintuci .)
Köszi.. :-*
Paintuci, Gratulalok!
Paintuci gratu!!!
" alt="
"> Szép nyeremény!
" alt="
">
Minden más nyertesnek szívből gratulálok!!!!
" alt="
">
" alt="
"> Szép nyeremény!
" alt="
">
Minden más nyertesnek szívből gratulálok!!!!
" alt="
">köszi... :-*
LaGroovy gratulálok, sok boldogságot kívánok!
Paintuci, Neked is gratula a Szentkirályihoz!
Paintuci, Neked is gratula a Szentkirályihoz!
Paintuci: gratulálok
" alt="
">
" alt="
">Paintuci gratulálok!!
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">Paintuci nagy gratula
" alt="
">
" alt="
">Paintuci!
" alt="
"> Gratulálok!!
" alt="
">
" alt="
"> Gratulálok!!
" alt="
">Kanen! Én is gratulálok Neked a New York-i úthoz. Én annyira, de annyira szerettem volna ezt a nyereményt (rengeteg rágót vettem, de még egy futócipőt se nyertem). 5 éves futó múlttal, 9 teljesített maratonnal a hátam mögött, több éves vágyam a New- York-i maraton lefutása. Te fogsz ott indulni a maratonon?
Köszönöm.
" alt="
">
" alt="
">Gratulálok az újabb nyerteseknek,
dandi, Neked külön is!
" alt="
">
dandi, Neked külön is!
" alt="
">beleba, köszi.
" alt="
">
" alt="
">Norika
potnyertes vagyok, biztos nem mindenki tud es akar bevallalni egy ilyen utat.Mi is nagyon gondolkoztunk rajta, mert biztos eleg lesz mindent elintezni idöben es anyagilag is,aztan nekünk is itt van a ket eves Manonk, akit szeretnenk magunkkal vinni, de hogy hogy birja majd...Egyik szemünk örül, mert az eletben nem lesz meg egy ilyen lehetösegünk, masik reszröl viszont tartunk is töle
potnyertes vagyok, biztos nem mindenki tud es akar bevallalni egy ilyen utat.Mi is nagyon gondolkoztunk rajta, mert biztos eleg lesz mindent elintezni idöben es anyagilag is,aztan nekünk is itt van a ket eves Manonk, akit szeretnenk magunkkal vinni, de hogy hogy birja majd...Egyik szemünk örül, mert az eletben nem lesz meg egy ilyen lehetösegünk, masik reszröl viszont tartunk is töle
Azta
" alt="
">
" alt="
">Nórika
Nem kellett neki.
" alt="
">
Nem akart utazni.
Pedig megvolt a blokkja, be is küldte.
Nem kellett neki.
" alt="
">
Nem akart utazni.
Pedig megvolt a blokkja, be is küldte.
gratula mindenkinek!!
Kanen: pótnyertes vagy?? de mázli.... (és húúú, de nem irigylem az eredeti nyertest!
" alt="
"> )
Kanen: pótnyertes vagy?? de mázli.... (és húúú, de nem irigylem az eredeti nyertest!
" alt="
"> )ologa123 Köszönöm!
Es en is gratulalok mindenkinek. Tenyleg sosem lehet tudni, ki lesz a szerencses...
Es en is gratulalok mindenkinek. Tenyleg sosem lehet tudni, ki lesz a szerencses...
beleba, gratulálok!
" alt="
"> Irigylés van!
" alt="
">
" alt="
"> Irigylés van!
" alt="
">