BURN-blokk érdekel valakit?
(12x0,25 l, TESCO, 2022.10.24)
// Csere-bere fórum 3.
A tisztességtelen kereskedelmi jelleggel folytatott tevékenységet nem támogatjuk. Kérjük ezek mellőzését.
Amennyiben ilyet hozzászólást észreveszünk, törölni fogjuk.
Az ilyen jellegű hirdetések következményeiért a honlap felelősséget nem vállal.
Mindenkinek sok szerencsét a játékokhoz, és kérjük a fair play jegyében játsszatok!
Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 18 / 4340 oldal |
" alt=""> " alt="">
Mától:
"Egy játékos egy naptári héten, hétfőtől vasárnapig tartó időtartamban maximum 5 blokkot tölthet fel. Az egyes blokkok származhatnak ugyanabból a boltból, azonban minden esetben különböző napokon történt vásárlásokból kell származniuk."
"Egy játékos egy naptári héten, hétfőtől vasárnapig tartó időtartamban maximum 5 blokkot tölthet fel. Az egyes blokkok származhatnak ugyanabból a boltból, azonban minden esetben különböző napokon történt vásárlásokból kell származniuk."
Sziasztok!
A Nádudvari blokkokat gyűjtőktől kérnék segítséget.
Úgy jártam, hogy csak most olvastam el, hogy naponta csak 1 db blokkot tudok feltölteni, de sajnos vásároltam naponta többször is, így csak az első blokkot fogadták el. Ha esetleg más is járt így, akkor szívesen cserélgetnék vele, hogy ne vesszenek el a pontjaink.
A Nádudvari blokkokat gyűjtőktől kérnék segítséget.
Úgy jártam, hogy csak most olvastam el, hogy naponta csak 1 db blokkot tudok feltölteni, de sajnos vásároltam naponta többször is, így csak az első blokkot fogadták el. Ha esetleg más is járt így, akkor szívesen cserélgetnék vele, hogy ne vesszenek el a pontjaink.
dalnoki
visszajött a levelem nem lehet írni neked
visszajött a levelem nem lehet írni neked
Costa cappuccino blokkomat cserélném Mizo rudi, Spar-Pick/Herz, Tictac blokkokra.
Tescos végösszegi kuponokat keresek. Cserébe játszós blokkjaim, kódjaim vannak.
Játszós Tic Tac és Ooops blokkokat cserélnék Nádudvari blokkokra.
-Tesco 2.600 Ft kedvezmény 17.000 Ft vásárlásnál október 22-ig.
-Árkád Bp. 5.000 Ft ajándékkártya
Más utalványra, ajándékkártyára cserélném.
-Árkád Bp. 5.000 Ft ajándékkártya
Más utalványra, ajándékkártyára cserélném.
Sziasztok!
20.000 Ft értékű Playersroom vásárlási kártyát (részletekben is felhasználható) szeretnék elcserélni ugyanilyen értékben SPAR, LIDL, ALDI, Tesco... kártyára / utalványra.
Írj rám, ha érdekel! Köszönöm.
20.000 Ft értékű Playersroom vásárlási kártyát (részletekben is felhasználható) szeretnék elcserélni ugyanilyen értékben SPAR, LIDL, ALDI, Tesco... kártyára / utalványra.
Írj rám, ha érdekel! Köszönöm.
Jó reggelit.
Kedves Gyerekek, kellene nekem egy új, garanciás Dolce Gusto kapszulás ☕ főző.
Ezt a kombót adnám érte:
- 1 db Chilly's kulacs (Tesco-Dove nyeremény, meglepően drága a google szerint...)
- 1 db Mizo design hátizsák (Lidl - Mizo túró rudi nyeremény, Re-Pet Bags for me, ez sem két forint)
- 1 db nagyon menő adidas focilabda (még tavaly nyáron nyertem a Tesco - UEFA Anthem Edition játékon, NEM Riska labda minőség)
A kulacsot és a hátizsákot még nem kaptam meg, de eccercsak megérkezik.
Kedves Gyerekek, kellene nekem egy új, garanciás Dolce Gusto kapszulás ☕ főző.
Ezt a kombót adnám érte:
- 1 db Chilly's kulacs (Tesco-Dove nyeremény, meglepően drága a google szerint...)
- 1 db Mizo design hátizsák (Lidl - Mizo túró rudi nyeremény, Re-Pet Bags for me, ez sem két forint)
- 1 db nagyon menő adidas focilabda (még tavaly nyáron nyertem a Tesco - UEFA Anthem Edition játékon, NEM Riska labda minőség)
A kulacsot és a hátizsákot még nem kaptam meg, de eccercsak megérkezik.
Sziasztok!
Cserélni szeretném most játszó blokkokra.
- Szuper Black Jack nyeretlen sorsjegy 5 pályázat
- Walt Market 5000- kreditet/ Bp ki szállitásra./ sravon nyert
Cserélni szeretném most játszó blokkokra.
- Szuper Black Jack nyeretlen sorsjegy 5 pályázat
- Walt Market 5000- kreditet/ Bp ki szállitásra./ sravon nyert
1000 Ft-os KFC kódokat keresek cserére.
Mit kérsz érte ?
Mit kérsz érte ?
12 ezres P&G blokkot adok,
legalább az év végéig beváltható páros mozijegyet kérek.
legalább az év végéig beváltható páros mozijegyet kérek.
Harry Potter matricákat cserélnék Harry Potter matricára! Ha neked is van valamelyikből kettő és cserélnél akkor keress bátran!
" alt="">
Valaki aki nem kíván Mallorcára utazni elcserélné velem a Cinema City-s mozijegyét valmire?
COOP - Lego matricékat szeretnék. Rengeteg Auchan Harry Potter matricám van cserébe. köszi
1db beváltáshoz keresek mol, és coop bélyegeket.
Nádudvari blokkok 4 db , Spar matrica cserélném játszós blokkokra