Roxi!
Amúgy jól gondoltam,hogy félreértetted Ágit vagy sem?Most már kíváncsi vagyok.

" alt="

">
Dehogy bánt, dehogy haragszom. Nincs veled semmi gondom. Én is nyertem a Copp-pal: emlékszem, milyen érzés.
Kívánom, hogy még sokszor részed legyen benne!
De a sorrend már korábban is feltűnt, csak nem reagáltam rá azonnal.
sada! Erre muszály reagálnom.Tudod sztem mindenkinek ez volt először a szembetűnő.Úgy gondolom,ez elég nagy nyeremény és kedvesek voltak a gratulálók.Természetesen a kis Nellihez is gratuláltak,gratulálnak és a kettőt nem lehet egy kalap alá venni.Egy pici baba születése egyértelmű,mindennél fontosabb.De azért ne bántson már amiért gratuláltak.Bocsi de ezt le kellett írnom.Ettől függetlenül egy nagyon jó fej és segítőkész embernek ismertelek meg.Nekem pl. többször is segítettél amit nagyon köszönök.Remélem nem haragszol a megjegyzésemért.Töröld légyszi
Attól függ, kinek mi az igazi nyeremény:
a bankkártya v. a baba?
Érdekes itt visszaolvasni: első helyen mindenki a félmillához gratulált, s csak utána Nellihez.

" alt="

">
Jaj nem jó,azt akartam:

" alt="

">
szigiagi!
Bocs,hogy belekotyogok,szerintem Roxi félreértett téged,nem?:W
Roxi

" alt="

">
szigiagi!Köszi a gratut.Nagyon jó érzés,amikor megláttam a nevem nem is hittem a szememnek.Örülök,hogy Te is nyertél na és 3szor az nem semmi.Gratu utólag is.
Köszi mindenkinek !!!!

" alt="

">
húúúúúúúúú Roxi!

" alt="

"> Gratula!

" alt="

"> Szuper érzés lehet!

" alt="

">
Rita Neked is gratulálok a babához!

" alt="

"> Ez szuper érzés, már átéltem 3x!

" alt="

">
Gratulálok a nyerteseknek és a babához Ritának

" alt="

">
Nórika,köszönöm én is gratulálok a nyereményedhez.A többi nyertesnek is gratula.

" alt="

">. Nagyon jó fej vagy.Valóban nagyon jól jön ez a segély!Kívánom,hogy másoknak is sikerüljön átélni,nem semmi!Még most is szinte hihetetlen.
Gondolom!

" alt="

"> Kis átmeneti segélynek jól jön egy coop fél milla...

" alt="

">
Paintuci! Nagyon köszi a gratut! Nagyon örülök.
Nórika,
nagy gratu!

" alt="

"> Jó is az, amikor házastársi rábólintással "garázdálkodhatunk".

" alt="

">
Cintia , köszi

" alt="

">
krysztasz
köszi

" alt="

"> igen, pláne, hogy ilyenkor, (amikor számára is érdekes dolgot nyerek) a párom szemében is újra értelmet nyer a "dilim"

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások