Gratulálunk!
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 19 / 853 oldal |
Trixy87, gratulálok. 😊
Für mh1981
A százados Úr vala.
Jór'velkámm.
A százados Úr vala.
Jór'velkámm.
mh1981
Gratulálok!
Legyen sokszor olyan nyereményed,
amely után vágyakozol!
Gratulálok!
Legyen sokszor olyan nyereményed,
amely után vágyakozol!
fozo.gabi, kanen, kincs köszönöm szépen!
A nyertes lottószámokat inkább kevesebb, mint több sikerrel találtam el eddig, viszont évekkel ezelőtt már voltam számhúzó az 5-ös lottónál, ugyanennyi összegért!
Úgy érzem Fortuna a kegyeibe fogadott, melyet csak remélni merek, hogy így is marad!
A nyertes lottószámokat inkább kevesebb, mint több sikerrel találtam el eddig, viszont évekkel ezelőtt már voltam számhúzó az 5-ös lottónál, ugyanennyi összegért!
Úgy érzem Fortuna a kegyeibe fogadott, melyet csak remélni merek, hogy így is marad!
fozo.gabi, kanen, kincs köszönöm szépen!
A nyertes lottószámokat inkább kevesebb, mint több
A nyertes lottószámokat inkább kevesebb, mint több
Gratulálok minden nyertesnek!
P.Kati Gratulálok!
P.Kati, Verka, gratulálok
" alt="
">
+ gratulálok a többi nyertesnek is!
Tegnap előttem adott le egy házaspár a lottózóban egy nyereményigénylést. Nem álltam a nyakukra, a megfelelő távolság megvolt, de lejött, hogy egy szelvényen volt egy kettes és egy négyes találatuk. Megmosolyogtató élmény volt. Jó érzés...
" alt="
">

+ gratulálok a többi nyertesnek is!
Tegnap előttem adott le egy házaspár a lottózóban egy nyereményigénylést. Nem álltam a nyakukra, a megfelelő távolság megvolt, de lejött, hogy egy szelvényen volt egy kettes és egy négyes találatuk. Megmosolyogtató élmény volt. Jó érzés...

törpilla, verka, Vágási Feri köszönöm szépen!
P.Kati szívből gratulálok!!!
P. Kati gratulálok, szép nyeremény
Drakulálok!
Ez a tuti nyeremény, arra fordítod, amire akarod, azt veszel belőle, amit akarsz.
Sokkal jobb, mint egy viszonylag nagy értékű, de max csak féláron eladható tárgynyeremény, vagy egy családi wellness, ami két-három nap alatt elmúlik és többe kerül a benzinköltség, mint amit ott ettél-ittál. És persze jobb, mint egy egymillás Spar/Coop/Aldi utalvány, mert ott is meg van kötve a kezed, csak ott vásárolhatod le. Vagy ha elpasszolnád, buknál rajta rengeteget.
Én is szeretnék már hétszámjegyű összeget nyerni lottó-különsorsoláson vagy kaparós-beküldős mókán,
Eddig csak egyszer jött össze milliós nyeremény már meg nem mondom, hogy melyik játékon, annak is a fele a nagyfiJamé lett, mert az ő nevén nyertük.
Ez a tuti nyeremény, arra fordítod, amire akarod, azt veszel belőle, amit akarsz.
Sokkal jobb, mint egy viszonylag nagy értékű, de max csak féláron eladható tárgynyeremény, vagy egy családi wellness, ami két-három nap alatt elmúlik és többe kerül a benzinköltség, mint amit ott ettél-ittál. És persze jobb, mint egy egymillás Spar/Coop/Aldi utalvány, mert ott is meg van kötve a kezed, csak ott vásárolhatod le. Vagy ha elpasszolnád, buknál rajta rengeteget.
Én is szeretnék már hétszámjegyű összeget nyerni lottó-különsorsoláson vagy kaparós-beküldős mókán,
Eddig csak egyszer jött össze milliós nyeremény már meg nem mondom, hogy melyik játékon, annak is a fele a nagyfiJamé lett, mert az ő nevén nyertük.
Köszönöm szépen!
P.Kati
Őszintén gratulálva irigykedem....
Őszintén gratulálva irigykedem....
P.Kati, őszintén,de irigykedve Gratulálok,és persze minden nyertesnek!
(Bocsánat valóban be volt írva a Manner, itthon játszottak is vele, csak én átfutom az ingyenes regizős játékokat. )
Még egyszer gratu! Jó utazást.
Még egyszer gratu! Jó utazást.
Gratula, sada!
Sok meglepődést még!
(Késő délután kopogtatott be az értesítés?)
Sok meglepődést még!
(Késő délután kopogtatott be az értesítés?)
Szada gratulálok
Nem tudok róla.
Az e-mailben nem volt.
" alt="
">
Az e-mailben nem volt.

Szivi...
" alt="
">
Nem adnak mellé vmi rózsaszín zoknit, táskát, sapkát, stb-t?
Gyűjtöm a Manneres cuccokat.

Nem adnak mellé vmi rózsaszín zoknit, táskát, sapkát, stb-t?
Gyűjtöm a Manneres cuccokat.