Gratulálok a takarítósegédhez!
(Nem kulacs/termosz/szatyor kategória)
Gratulálunk!
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 19 / 850 oldal |
Jojó, gratulálok. 🍀😊
Úgy legyen! 😄 A konyhai robotgép, és a robotporszívó is régi nagy álmom.
jojó ! Gratulálok !!!
jojó!
dika72
Köszi " alt=""> Kívánságod teljesüljön " alt="">
Köszi " alt=""> Kívánságod teljesüljön " alt="">
Gratulálok jojó! 🙂
(Ilyen értesítsenek én is örültem volna.)
(Ilyen értesítsenek én is örültem volna.)
babar
Gratulálok !!!
Fortuna tudja, kinek mit kell nyerni " alt="">
Gratulálok !!!
Fortuna tudja, kinek mit kell nyerni " alt="">
babar
Gratulálok a gördeszkához! Ne potyogj le róla " alt="">
Gratulálok a gördeszkához! Ne potyogj le róla " alt="">
Gratulálok, és köszi, hogy beírtad, babar. 😊
Ditke2
Gratulálok, szép, ráadásul egymáshoz közeli találatok! Mi a titkod? (Simán csak az álmatlanság?! ;-)
Gratulálok, szép, ráadásul egymáshoz közeli találatok! Mi a titkod? (Simán csak az álmatlanság?! ;-)
sziki36! Gratu a bicóhoz, szuper nyeremény szeretni fogod!!
Sziki36 2023-08-03 :: 10:20
Diderke!! Köszi " alt="">
Sok sikert a nyereményjátékokhoz! " alt="">
Diderke!! Köszi " alt="">
Sok sikert a nyereményjátékokhoz! " alt="">
Sziki36!
Gratulálok a bicajhoz,sokan vágytunk rá! " alt="">
Gratulálok a bicajhoz,sokan vágytunk rá! " alt="">
Tényleg, ez SZIN jegy lett volna.
Hát bevallom őszintén már van egy ilyen felfújható hattyúnk... " alt="">
(De amúgy ettől függött mikor megyünk Szeged/Kistelekre meglátogatni a meglátogatni valókat... így hogy nem nyertünk, legalább nem kell várni augusztus végéig... )
De éreztem az a pályázat nyerni fog. Csak nem gondoltam ilyeneket... " alt="">
De végülis így nem kell egy hattyún osztozkodni majd a Balcsin.
Mindenben van vmi jó.
Remélem Vágási Feri is nagyon fog örülni.
Azért 1-2 helyezett az jobb kategória, de hát ez dobta FORTUNA, örülni kell mindennek. Ebben a nehéz időkben. " alt="">
(De amúgy ettől függött mikor megyünk Szeged/Kistelekre meglátogatni a meglátogatni valókat... így hogy nem nyertünk, legalább nem kell várni augusztus végéig... )
De éreztem az a pályázat nyerni fog. Csak nem gondoltam ilyeneket... " alt="">
De végülis így nem kell egy hattyún osztozkodni majd a Balcsin.
Mindenben van vmi jó.
Remélem Vágási Feri is nagyon fog örülni.
Azért 1-2 helyezett az jobb kategória, de hát ez dobta FORTUNA, örülni kell mindennek. Ebben a nehéz időkben. " alt="">
Paintuci
Te semminek sem tudsz örülni? " alt="">
Te semminek sem tudsz örülni? " alt="">
szó,-sup😄
Gratulálok a bicaj és szó, no meg minden más nyertesnek.Évekig vágytam bicajra,aztán egyszer csak megérkezett, aztán később még kettő!!!A vágyakozás előbb utóbb sikerre vezet!Egy Supra én is pályáznék...
Aranyoskicsi
Szép nyeremény! Nagyon ügyi vagy! Gratulálok! Ezek szerint csak egy kis biztatás kellett hozzá!? 😂
Köszi a pozitív visszajelzést, kedves Tőled. Az az igazság, hogy én is nagyon sok támogatást kaptam / kapok a fórumon keresztül. Számomra erről szól ez a felület / közösség.
És akkor hajrá, drukkolok, hogy a bicikli is összejöjjön! Sok szerencsét mindenkinek!
Szép nyeremény! Nagyon ügyi vagy! Gratulálok! Ezek szerint csak egy kis biztatás kellett hozzá!? 😂
Köszi a pozitív visszajelzést, kedves Tőled. Az az igazság, hogy én is nagyon sok támogatást kaptam / kapok a fórumon keresztül. Számomra erről szól ez a felület / közösség.
És akkor hajrá, drukkolok, hogy a bicikli is összejöjjön! Sok szerencsét mindenkinek!