Mától:
"Egy játékos egy naptári héten, hétfőtől vasárnapig tartó időtartamban maximum 5 blokkot tölthet fel. Az egyes blokkok származhatnak ugyanabból a boltból, azonban minden esetben különböző napokon történt vásárlásokból kell származniuk."
Sziasztok!
A Nádudvari blokkokat gyűjtőktől kérnék segítséget.
Úgy jártam, hogy csak most olvastam el, hogy naponta csak 1 db blokkot tudok feltölteni, de sajnos vásároltam naponta többször is, így csak az első blokkot fogadták el. Ha esetleg más is járt így, akkor szívesen cserélgetnék vele, hogy ne vesszenek el a pontjaink.
dalnoki
visszajött a levelem nem lehet írni neked
Costa cappuccino blokkomat cserélném Mizo rudi, Spar-Pick/Herz, Tictac blokkokra.
Tescos végösszegi kuponokat keresek. Cserébe játszós blokkjaim, kódjaim vannak.
Játszós Tic Tac és Ooops blokkokat cserélnék Nádudvari blokkokra.
-Tesco 2.600 Ft kedvezmény 17.000 Ft vásárlásnál október 22-ig.
-Árkád Bp. 5.000 Ft ajándékkártya
Más utalványra, ajándékkártyára cserélném.
Sziasztok!
20.000 Ft értékű Playersroom vásárlási kártyát (részletekben is felhasználható) szeretnék elcserélni ugyanilyen értékben SPAR, LIDL, ALDI, Tesco... kártyára / utalványra.
Írj rám, ha érdekel! Köszönöm.
Jó reggelit.
Kedves Gyerekek, kellene nekem egy új, garanciás Dolce Gusto kapszulás ☕ főző.
Ezt a kombót adnám érte:
- 1 db Chilly's kulacs (Tesco-Dove nyeremény, meglepően drága a google szerint...)
- 1 db Mizo design hátizsák (Lidl - Mizo túró rudi nyeremény, Re-Pet Bags for me, ez sem két forint)
- 1 db nagyon menő adidas focilabda (még tavaly nyáron nyertem a Tesco - UEFA Anthem Edition játékon, NEM Riska labda minőség)
A kulacsot és a hátizsákot még nem kaptam meg, de eccercsak megérkezik.
Sziasztok!
Cserélni szeretném most játszó blokkokra.
- Szuper Black Jack nyeretlen sorsjegy 5 pályázat
- Walt Market 5000- kreditet/ Bp ki szállitásra./ sravon nyert
1000 Ft-os KFC kódokat keresek cserére.
Mit kérsz érte ?
12 ezres P&G blokkot adok,
legalább az év végéig beváltható páros mozijegyet kérek.
Harry Potter matricákat cserélnék Harry Potter matricára! Ha neked is van valamelyikből kettő és cserélnél akkor keress bátran!
" alt="
">
Valaki aki nem kíván Mallorcára utazni elcserélné velem a Cinema City-s mozijegyét valmire?
COOP - Lego matricékat szeretnék. Rengeteg Auchan Harry Potter matricám van cserébe. köszi
1db beváltáshoz keresek mol, és coop bélyegeket.
Nádudvari blokkok 4 db , Spar matrica cserélném játszós blokkokra
Rubbiz Auchan matricáim és Harry Potter 4matrica+1 pont van, cserélném arra, amid van esetleg.
agnes.lenkefi@gmail.com
Van, tele spar pontok, nádudvari blokkok.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások