Gratulálunk!
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 202 / 862 oldal |
Trendy, gratulálok, és szorítok Nektek!!! Én még kicsit szomorkodom, de majd elmúlik....
Gratula a Kindereseknek!
Gratulálok a bejutott Kindereseknek !!!
szamócám!
Nagyon köszönöm neked is!Most még abban az állapotban vagyok,hogy"vigyázz mit kívánsz!"
" alt="
">
Nagyon köszönöm neked is!Most még abban az állapotban vagyok,hogy"vigyázz mit kívánsz!"
" alt="
">Nórika: nagyon szépen köszönöm!
" alt="
">
" alt="
">trendy !
Gratulálok !!!!
" alt="
">
Sok jó fórumos majd csak rásegíti Milánt a csokidobozra
" alt="
"> !
Nekem van is 1-2 kódom amit fel is ajánlok Nektek
" alt="
">
Sok sikert !
Gratulálok !!!!
" alt="
">
Sok jó fórumos majd csak rásegíti Milánt a csokidobozra
" alt="
"> !
Nekem van is 1-2 kódom amit fel is ajánlok Nektek
" alt="
">
Sok sikert !
de jó, én is gratulálok a Kindereseknek!! Magdi23, én szerény 2 szavazattal hozzájárultam
" alt="
">
" alt="
">pmarta!
Köszönjük szépen!Milán itt ugrál örömében mellettem,hogy rajta lesz a dobozon,pedig attól még igen messze állunk!
" alt="
">
Valóban hitetlen voltam,mert annyira nehéz volt bekerülni a 80-ba is!Kinder csokiban úszunk és még nincs vége!
" alt="
">
Köszönjük szépen!Milán itt ugrál örömében mellettem,hogy rajta lesz a dobozon,pedig attól még igen messze állunk!
" alt="
">
Valóban hitetlen voltam,mert annyira nehéz volt bekerülni a 80-ba is!Kinder csokiban úszunk és még nincs vége!
" alt="
">trendy, te kis hitetlen! (Még jó, hogy vettem a tecsóban még csokit
" alt="
">) Hajrá!
" alt="
">) Hajrá!gratulálok a bejutott Kindereseknek!
" alt="
">
tényleg csak négyen a fórumról??? drukkolok, hogy mind benne legyetek a húszban!
" alt="
">
" alt="
">
tényleg csak négyen a fórumról??? drukkolok, hogy mind benne legyetek a húszban!
" alt="
">
Grat a KInderhez!
szamocám
Nagyon gratulálok a kinderhez!!!
Nagyon gratulálok a kinderhez!!!
Sziasztok !
Köszönöm a gratulációkat a kinder-hez
" alt="
"> !
Ez úton szeretném megköszönni a segítségeket , melyek nélkül nem sikerült volna
" alt="
"> !
Cintia, ariel6200, SÜNKUTYA és barátnője ...köszi!
Köszönöm a gratulációkat a kinder-hez
" alt="
"> !
Ez úton szeretném megköszönni a segítségeket , melyek nélkül nem sikerült volna
" alt="
"> !
Cintia, ariel6200, SÜNKUTYA és barátnője ...köszi!
Grat a Kinder 80-as klubtagoknak
" alt="
">
" alt="
">Köszi nektek is!Nem tudom,mennyi az esély rá,hogy bekerüljenek a 20-ba is mindannyian,de majd nyomjuk azt,vagy azokat,akiknek sikerül!
" alt="
">
" alt="
">trendy: köszönöm szépen, én is gratulálok neked.
Ezúton szeretném megköszönni edus0420-nak, galeria-nak, heny76-nek külön az önzetlen segítségét és név nélkül a többi fórumos társunknak is a rengeteg cserét, amik nélkül nem sikerült volna.
Ezúton szeretném megköszönni edus0420-nak, galeria-nak, heny76-nek külön az önzetlen segítségét és név nélkül a többi fórumos társunknak is a rengeteg cserét, amik nélkül nem sikerült volna.
szigiagi gratulálok, és a Kinderes bejutottaknak is!!!!! Edus
Trendy, köszi és Neked is gratulálok!!! Olyan érdekes, hogy csak négyen vagyunk a fórumról nem?
magdi23,Galeria,szamócám!
Gratulálok a Kinderhez!Nagy munka volt!
" alt="
">
Gratulálok a Kinderhez!Nagy munka volt!
" alt="
">szigiagi
szívből gratulálok!!!
szívből gratulálok!!!