5000 Ft-os iStyle utalványt cserélnék játszós blokkra:
Ecofamily Ferrero, Ecofamily 4000 Ft feletti, Ecofamily Unilever, Coke kupak, Elmex, Palmolive érdekel. Vagy mit adnál érte?
// Csere-bere fórum 3.
A tisztességtelen kereskedelmi jelleggel folytatott tevékenységet nem támogatjuk. Kérjük ezek mellőzését.
Amennyiben ilyet hozzászólást észreveszünk, törölni fogjuk.
Az ilyen jellegű hirdetések következményeiért a honlap felelősséget nem vállal.
Mindenkinek sok szerencsét a játékokhoz, és kérjük a fair play jegyében játsszatok!
Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 26 / 4340 oldal |
KFC 2000 Ft-os kuponkódokat keresek. Írj ha van !
MONSTER és ORBIT blokkokat cserélnék.
Orbit (709Ft) blokkomat cserélném Domestos Power5/5+ blokkra
5000 Ft-os iStyle utalványt cserélnék játszós blokkra:
Ferrero, Rossman&Silan, Ecofamily&Unilever, Aldi&Bonduelle, Kinley kupak, Elmex, Domestos, Palmolive érdekel
Ferrero, Rossman&Silan, Ecofamily&Unilever, Aldi&Bonduelle, Kinley kupak, Elmex, Domestos, Palmolive érdekel
Xbox Game Pass Ultimate TOKEN lenne cserére.
Szeretnék: coke kódot, ecofamily praliné blokkot, palmolive blokkot, elmex blokkot.
Szeretnék: coke kódot, ecofamily praliné blokkot, palmolive blokkot, elmex blokkot.
Bombi pontokat szeretnék
Mit kértek cserébe?
Mit kértek cserébe?
Többen írtatok, ezért itt írom már ki, hogy a Tesco termék kuponokat bárki felhasználhatja másik clubkártyával is, csak a pénz összegeset nem! Mi is cserélgetjük mindig a családba, barátnőkkel, illetve ki is szoktam írni, ami nem kell, hogy ilyen vagy olyanom van, aki kéri küldöm privibe Neki kóddal fotózva a termék! " alt="">
Sziasztok!
Ha vkinek van olyan Tesco kuponja, amit kiküldenek postán vagy appon és nem használja fel esetleg, akkor Én szívesen fogadnám! Van cserém is esetleg szintén Tescos kupon vagy 2 db kisebb összegű emag kupon vagy 5000 Ft-os Telekom tartozék kupon, vagy online Tesco oldalon 10 ezres rendelésnél 1500 Ft-os kuponom vagy pingvinpatikás 1500 Ft-os kuponom!
Email címem: kozsanettbubuka@gmail.com
Ha vkinek van olyan Tesco kuponja, amit kiküldenek postán vagy appon és nem használja fel esetleg, akkor Én szívesen fogadnám! Van cserém is esetleg szintén Tescos kupon vagy 2 db kisebb összegű emag kupon vagy 5000 Ft-os Telekom tartozék kupon, vagy online Tesco oldalon 10 ezres rendelésnél 1500 Ft-os kuponom vagy pingvinpatikás 1500 Ft-os kuponom!
Email címem: kozsanettbubuka@gmail.com
Nestlén nyert X-box tokent cserélnék játszós blokkra vagy kupakra, promóciós csomagolásra.
Nekem is van 1 Xbox kódom 2 Bravos blokkért " alt="">
Rolazs
Beállítottam, most már látszódnia kell.
Beállítottam, most már látszódnia kell.
Mary&
Nem nyilvános az email címed, nem tudok neked írni
Nem nyilvános az email címed, nem tudok neked írni
X-Box tokent cserélnék 2 db Bravos blokkra vagy Márka kupakokra.
Xbox Game Pass Ultimate TOKEN lenne cserére.
Szeretnék: coke kódot és/vagy ecofamily praliné blokkot.
Szeretnék: coke kódot és/vagy ecofamily praliné blokkot.
Van cserére 2 db 1000 Ft-os KFC online kupon kód.
fura, pedig elmentettem
mindenesetre zsofia.rola@gmail.com :-)
mindenesetre zsofia.rola@gmail.com :-)
Még nem... Nem mentetted el, vagy nem tudom, hogy is működik....
Köszi Jelica, most már nyilvános:-)
rolazs
Nem nyílvános az emailed. Tedd nyilvánossá, különben senki sem tud neked írni!
Nem nyílvános az emailed. Tedd nyilvánossá, különben senki sem tud neked írni!