dallas!
Gratulálok!
Melyik áruházzal?
dallas gratulálok, és nagyon nagyon irigy vagyok

" alt="

"> (Vicceltem) nekem is nagyon jól jönne
Én is gratulálok én is minden nyertesnek
gratulálok a nyerteseknek!
a kalifásokra és milkásokra picit irigykedem.de csak szolidan.nekem mást tartogat Fortuna

" alt="

">
Gratulálok a 2010-es év minden nyertesének! Remélem idén is mindenki ennyire(, vagy még inkább) szerencsés lesz
nagyon köszönöm,..a többieknek is sok szerencsét!
gratulálok az új év nyerteseinek

" alt="

"> na meg a tavalyiaknak is

" alt="

">
Gratulálok a nyerteseknek!

" alt="

">
Rencsu

" alt="

">
etel80, gratulálok a pikniktakaróhoz.
Minden nyertesnek gratulálok!
Pityesz, minden kívánságod ilyen gyorsan teljesüljön!

" alt="

">
köszönöm törpi

" alt="

"> Ma még viheti neked is

" alt="

">
szednori: gratulálok!
ilyen értesítőt én is nagyon szeretnék

" alt="

">
macika köszönöm
gratulálok én is minden nyertesnek
és még nincs vége az évnek!!! hajrá !!!

" alt="

">
jojó: meg van a 100 pályázó,csak még nincs feldolgozva a lista.Ráadásul még név elírás is van benne,amit jeleztem a Createamnak szóban és faxon is de még nem javították. ott csökkentett munkaidő van a 2 ünnep között.Olvastam a szabályzatot úgy is küldtük,jól is szerepelt a listán több,mint 10 napig majd apukám nevét egy né szócskával megtoldották. remélem hamar javítják.
Törpi
Gratula!!!
Ahogy elnézem januárban is van esélyed a nyerésre/HOHES C nincs 100 pályázó.legalábbis kiírva nincs!
Jók az esélyek!No persze vannak még fórumosok,lehet,itt nyeri meg valaki az 1 000 000 millát!!!?
Roni74
Gratulálok, nyertél az Adventnyeremény játékon!
zoilda gratulálok!

" alt="

">
zoilda
Gratulálok, a legszebb karácsonyi ajándék! (Nem bírtam ki, hogy ne gratuláljak, pedig csak 12 hét után szoktam.Akinek meséltem tudja miért)
zoilda
Ha ez azt jelenti, amire gondolok, akkor nagyon örülök neki. Vigyázzatok magatokra! Az biztos, hogy nagyon boldog karácsonyod lesz!!!!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások