Nestlé-vel nyert Xbox kód
1 db Domestos blokk
8 db Kinder Bueno kód
3 db Tesco pont
Érdekelne: Auchan-dannon blokk, Aldi-magyar termék vagy Lapker blokk
5000 Ft-os iStyle utalványt cserélnék.
Szeretnék: 3 db auchan Danone blokkot vagy 3 db rossmann vegyi blokkot, de mást is megnézek.
3 db Xbox tokent cserélnék lays blokkokra!
17 db Tesco 10/20 %-os matricát cserélnék most játszó blokkokra.
Sziasztok!
Cserére lenne:
1 db Lindt-valentin blokk
1 db Xbox Game kód
3000 Ft értékű falatozz.hu voucher-t cserélnék! Érdekelne érte: Lay's blokk, Bravos blokk, 1000 Ft feletti Ferrero blokk
Orbit nyugtát elajándékoztam.
Nestlé-vel nyert XBox 30 napig felhasználható tokent cserélnék. Érdekel: Milka, Lay's, Márka, Sport szelet, Kinder Bueno.
5000 Ft-os iStyle utalványt cserélnék játszós blokkra:
Ecofamily Ferrero, Ecofamily 4000 Ft feletti, Ecofamily Unilever, Coke kupak, Elmex, Palmolive érdekel. Vagy mit adnál érte?
KFC 2000 Ft-os kuponkódokat keresek. Írj ha van !
MONSTER és ORBIT blokkokat cserélnék.
Orbit (709Ft) blokkomat cserélném Domestos Power5/5+ blokkra
5000 Ft-os iStyle utalványt cserélnék játszós blokkra:
Ferrero, Rossman&Silan, Ecofamily&Unilever, Aldi&Bonduelle, Kinley kupak, Elmex, Domestos, Palmolive érdekel
Xbox Game Pass Ultimate TOKEN lenne cserére.
Szeretnék: coke kódot, ecofamily praliné blokkot, palmolive blokkot, elmex blokkot.
Bombi pontokat szeretnék
Mit kértek cserébe?
Többen írtatok, ezért itt írom már ki, hogy a Tesco termék kuponokat bárki felhasználhatja másik clubkártyával is, csak a pénz összegeset nem! Mi is cserélgetjük mindig a családba, barátnőkkel, illetve ki is szoktam írni, ami nem kell, hogy ilyen vagy olyanom van, aki kéri küldöm privibe Neki kóddal fotózva a termék!

" alt="

">
Sziasztok!
Ha vkinek van olyan Tesco kuponja, amit kiküldenek postán vagy appon és nem használja fel esetleg, akkor Én szívesen fogadnám! Van cserém is esetleg szintén Tescos kupon vagy 2 db kisebb összegű emag kupon vagy 5000 Ft-os Telekom tartozék kupon, vagy online Tesco oldalon 10 ezres rendelésnél 1500 Ft-os kuponom vagy pingvinpatikás 1500 Ft-os kuponom!
Email címem: kozsanettbubuka@gmail.com
Nestlén nyert X-box tokent cserélnék játszós blokkra vagy kupakra, promóciós csomagolásra.
Nekem is van 1 Xbox kódom 2 Bravos blokkért

" alt="

">
Rolazs
Beállítottam, most már látszódnia kell.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások