Keresek 2 db 5-ös (alsó középső) Auchan autós kaparós matricát.
Van cserére: 2 db 4-es (bal alsó) matricám.
Auchan matricából keresek 1-1 db 1-es, 3-as, 5-ös matricát.
Tudok adni 1-1 db 2-es, 4-es, 6-os matricát.
Rossmann-Hotel hűségmatricákat és online kuponokat keresek.
Mit kérsz érte?
Sziasztok
még mindig keresek rossmann-hotel matricákat......
Ki-mit szeretne érte?
😉
Már csak két darab alsó jobb Auchan matrica kellene.
Tudnék adni helyette: 2 db jobb felsőt, 5 db bal alsót, vagy egy db alsó középsőt.
Már csak két darab alsó jobb Auchan matrica kellene.
SOS!!!! keresek Auchan autós matricából 2 db felső középsőt, és
2 db jobb alsót.
Tudok érte adni az összes többiből, van amiből többet is.
10 db rossmann pontom van cserére Bàrmit meghallgatok
Cserére van:
- 1 szentkirályi babavíz blokk
- 1,5 kg rama vkód
- 5 koronás logó
- 14 sportszelet kód
- 60 pontnyi tuborg blokk
- 22 coop Tapsi Hapsi matrica (gyűlik folyamatosan)
- rossmann neutrogena testápoló kupon
- tchibo 3000 Ft-os kuponkód 10 ezer feletti vásárláshoz. Érv. okt. 30.
- piatnik 20%-os kuponkód. Érv.: dec. 23-ig.
Szeretnék: rossmann hotel matricát, spar knorr blokkot vagy mid lenne?
Gyűjti még valaki a koronás logókat?
15 darab koronás logót cserélnék most játszós rama vonalkódra. Írjad meg privátban, hogy mennyit adnál érte.
Van, zewa blokk, tchibo blokkok, tele mol pontok, tele tesco pontok,
Szerintem aki már elvetődik az Auchan-ba,nem 4000-ért fog vásárolni.Mi egymás utáni matricákat kaptunk egyben letépve és mind különböző részlet volt.Egyáltalán nem nehéz összeszedni az autóra valót,pláne hogy még itt cseréni is tudsz.
Van az auchanban másik játék is ha 5 ezer felett vasarolsz vagy tankolsz valóban elmenyvezetést lehet nyerni
20DB Thibo blokkot cserélek coca Cola blokkokra
yetijod,
ezt honnan veszed? Ez van a játékszabályban:
6, Nyeremények, tartaléknyertesek
A sorsoláson 1 db nyertes kerül kisorsolásra, aki a következőket nyeri:
- 1 db Citroen C4 (Cactus Pure Tech 82 Feel, rally piros színű) személygépkocsi
- 1 db belföldi wellness hétvége (2 fő, 2 éj) (120.650 Ft értékben)
- 1 db 3 db-os bőrönd szett (Airport puha bőrönd, 69 cm, szürke; Airport Lam utazótáska, 50 cm, szürke; Airport Laminated piperetáska, szürke)
A nyertesen kívül 25 db tartaléknyertes kerül kisorsolásra, akik jogosulatlan nyertes, érvénytelen nyereményszelvény húzása esetén, vagy ha nem tudja a nyertes Játékos a nyertes vásárlást igazoló blokkmásolatot(okat) határidőben bemutatnia, stb. jogosultak a kisorsolás sorrendjében az eredeti nyertes helyébe lépni.
Engem kicsit az akasztott ki, hogy Auchanban kiállítottak egy Citroen Cactust is, matricákon is az van, teljesen olyan mintha autót lehetne nyerni... közben meg csak egy vezetéstechnikai tréninget lehet vele nyerni. Amire pedig szerintem teljesen értelmetlen nem saját autóval menni.
Bár nem ide tartozik, de gondoltam megosztom, hátha más is azt gondolta autót lehet nyerni.
Citroen matricából a felső sor első két elemét keresem, teljes alsó sort tudok adni érte.
Cirbolya -Köszönöm,
sejtettem de kíváncsi voltam-holnap megyek vásárolni. Egyébként cserebere lehetőség ide v oda nagyon etikátlan sőt pofátlan stílus ez az Auchan részéről. 24 ezer forintos vásárlási érték a limit de egyáltalán nem biztos a részvételi lehetőség,hiszen semmi garancia a sorsjegyek különbözőségére. Nagyon valószínű.hogy ebből egy GVH vizsgálat lesz mert elvem az "élni és élni hagyni" de a vevőiket hülyére vevőket nagyon nem szeretem.
6 matricából kell kiraknod az autó képét, de az csak lekaparás után derül ki, hogy melyik részlet van a matricákon.
Sziasztok Hogy nez ki az Auchan sorsjegy Az auto reszlete is. Csakak lekaparas utanlathato? Meg nem lattam kozelrol
Nyertem a jatekbolt.hu facebook oldalán 2 belépőt. 2016.10.26. (holnap) 18.00-ra A Trollok 3D-s premier előtti vetítésére, ami az Aréna Plázában lévő Cinemába szól. Mi nyilván nem tudunk elmenni Debrecenből így feldobnám "cserére".
Szeretnék érte babaápolási termékekről, gyógyászati cikkekről, esetleg gyógymatracról egészségpénztári számlát. A számla év végig bármikor jó.
Aki el tud menni és szeretné, írjon priviben, megbeszéljük.
Az Arénában a vetítés előtt 17.00-tól már gyerekprogramok is lesznek.
Máshová is kiírtam.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások