csigubigu! Gratulálok!
Talán szeret nyerni az ifjú pár, azért a sorsjegy? Kedves hajadon- és nőtlen fórumosok. Ti is sorsjegyet kérjetek

" alt="

"> Azért elképzelem, ahogy lagzi útáűn az ifjú pár "kapar"

" alt="

">
Megvettem nekik a 2 sorsjegyet, ezt magamnak vettem plusszba. De ennyi erőből bármelyiket lekaparhattam volna. Remélem azért a másik 2 sorsjegy is rejt valamilyen nyertes összeget. Ezek után tuti hogy több pénzt adok nászajándékba.
Paintuci,
viszek neki egy Tibi csokit és viszakérem a papírt, nem?

" alt="

">
Nem vagyok hálátlan "fajta", szóval valamit biztos kitalálok neki.
Mindenkinek köszönöm a gratulációkat!
Az én volt kollégám unokatesója meg 10 milliót nyert a Kedvenccel.
csigubigu gratulálok és a többi nyertesnek is!
csigubigu nagy-nagy gratula!!!!!

" alt="

">
Ez az igazi nyeremény

" alt="

">
Egyik kollégám szomszádja a fáreó kincsével nyert egyszer 5 millát... az a piramisos... bár én ezekbe a sorsjegyekbe annyira nem hiszek....
Azt lőn...

" alt="

">
Majd vesz a nyereményből másikat....

" alt="

">
Most tehát nem maradt "belépőd" a menyasszonytánchoz?

" alt="

">
Bácsinak vegyél egy csokit ajiba...

" alt="

">
Csigubigu! Holnap meg tépnéd a hajad....

" alt="

"> (ha odaadtad volna)

" alt="

"> csak nem Nektek hanem az ifjú párnak...

" alt="

">
csigubigu, gratulálok!! :-))
Egy kis story is van hozzá, nem tudom, illik-e ebbe a topicba.
Szóval holnap lakodalomba megyünk és ott nem pénzt kell adni a menyasszonytáncba, hanem menyasszony sorsjegyért táncol majd.
Gondoltam gyorsan beugrom a lottózóba és megveszem, nehogy holnap jusson eszembe indulás előtt, hogy nem vettem meg a sorsjegyet. 2 db-ot akartam venni, egyet nekem, egyet a páromnak a tánchoz. Aztán épp tanakodtam, hogy milyet vegyek. Ki is választottam, mire mondja a bácsika, hogy nem veszek ebből az újból (egyébként a kártyás sorsjegy), van valami újfajta. Na jóó, adjon egyet! Majd lekapargatom hazafelé a vonaton... Szóval hálás vagyok/leszek a bácsinak a lottózóban. Most meg azon filózom, mekkora lett volna az öröm, ha ezt a sorsjegyet adom a táncba.
csigubugi!
Gratulálok,ez már nyeremény!!!

" alt="

">
Szívják a fogukat mi h. ki kell fizetni... egyszer nyertünk 10 000t, kész frászban voltak h. ki kellett fizetni, nagy szájhúzogatás közepette...