// Csere-bere fórum 3.
A tisztességtelen kereskedelmi jelleggel folytatott tevékenységet nem támogatjuk. Kérjük ezek mellőzését.
Amennyiben ilyet hozzászólást észreveszünk, törölni fogjuk.
Az ilyen jellegű hirdetések következményeiért a honlap felelősséget nem vállal.
Mindenkinek sok szerencsét a játékokhoz, és kérjük a fair play jegyében játsszatok!
| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 33 / 4347 oldal |
Nestlé-vel nyert XBox 30 napig felhasználható tokent cserélnék. Érdekel: Milka, Lay's, Márka, Sport szelet, Kinder Bueno.
5000 Ft-os iStyle utalványt cserélnék játszós blokkra:
Ecofamily Ferrero, Ecofamily 4000 Ft feletti, Ecofamily Unilever, Coke kupak, Elmex, Palmolive érdekel. Vagy mit adnál érte?
Ecofamily Ferrero, Ecofamily 4000 Ft feletti, Ecofamily Unilever, Coke kupak, Elmex, Palmolive érdekel. Vagy mit adnál érte?
KFC 2000 Ft-os kuponkódokat keresek. Írj ha van !
MONSTER és ORBIT blokkokat cserélnék.
Orbit (709Ft) blokkomat cserélném Domestos Power5/5+ blokkra
5000 Ft-os iStyle utalványt cserélnék játszós blokkra:
Ferrero, Rossman&Silan, Ecofamily&Unilever, Aldi&Bonduelle, Kinley kupak, Elmex, Domestos, Palmolive érdekel
Ferrero, Rossman&Silan, Ecofamily&Unilever, Aldi&Bonduelle, Kinley kupak, Elmex, Domestos, Palmolive érdekel
Xbox Game Pass Ultimate TOKEN lenne cserére.
Szeretnék: coke kódot, ecofamily praliné blokkot, palmolive blokkot, elmex blokkot.
Szeretnék: coke kódot, ecofamily praliné blokkot, palmolive blokkot, elmex blokkot.
Bombi pontokat szeretnék
Mit kértek cserébe?
Mit kértek cserébe?
Többen írtatok, ezért itt írom már ki, hogy a Tesco termék kuponokat bárki felhasználhatja másik clubkártyával is, csak a pénz összegeset nem! Mi is cserélgetjük mindig a családba, barátnőkkel, illetve ki is szoktam írni, ami nem kell, hogy ilyen vagy olyanom van, aki kéri küldöm privibe Neki kóddal fotózva a termék!
" alt="
">
" alt="
">Sziasztok!
Ha vkinek van olyan Tesco kuponja, amit kiküldenek postán vagy appon és nem használja fel esetleg, akkor Én szívesen fogadnám! Van cserém is esetleg szintén Tescos kupon vagy 2 db kisebb összegű emag kupon vagy 5000 Ft-os Telekom tartozék kupon, vagy online Tesco oldalon 10 ezres rendelésnél 1500 Ft-os kuponom vagy pingvinpatikás 1500 Ft-os kuponom!
Email címem: kozsanettbubuka@gmail.com
Ha vkinek van olyan Tesco kuponja, amit kiküldenek postán vagy appon és nem használja fel esetleg, akkor Én szívesen fogadnám! Van cserém is esetleg szintén Tescos kupon vagy 2 db kisebb összegű emag kupon vagy 5000 Ft-os Telekom tartozék kupon, vagy online Tesco oldalon 10 ezres rendelésnél 1500 Ft-os kuponom vagy pingvinpatikás 1500 Ft-os kuponom!
Email címem: kozsanettbubuka@gmail.com
Nestlén nyert X-box tokent cserélnék játszós blokkra vagy kupakra, promóciós csomagolásra.
Nekem is van 1 Xbox kódom 2 Bravos blokkért
" alt="
">
" alt="
">Rolazs
Beállítottam, most már látszódnia kell.
Beállítottam, most már látszódnia kell.
Mary&
Nem nyilvános az email címed, nem tudok neked írni
Nem nyilvános az email címed, nem tudok neked írni
X-Box tokent cserélnék 2 db Bravos blokkra vagy Márka kupakokra.
Xbox Game Pass Ultimate TOKEN lenne cserére.
Szeretnék: coke kódot és/vagy ecofamily praliné blokkot.
Szeretnék: coke kódot és/vagy ecofamily praliné blokkot.
Van cserére 2 db 1000 Ft-os KFC online kupon kód.
fura, pedig elmentettem
mindenesetre zsofia.rola@gmail.com :-)
mindenesetre zsofia.rola@gmail.com :-)
Még nem... Nem mentetted el, vagy nem tudom, hogy is működik....
Köszi Jelica, most már nyilvános:-)