// Csere-bere fórum 3.
A tisztességtelen kereskedelmi jelleggel folytatott tevékenységet nem támogatjuk. Kérjük ezek mellőzését.
Amennyiben ilyet hozzászólást észreveszünk, törölni fogjuk.
Az ilyen jellegű hirdetések következményeiért a honlap felelősséget nem vállal.
Mindenkinek sok szerencsét a játékokhoz, és kérjük a fair play jegyében játsszatok!
| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 439 / 4351 oldal |
Auchan 3000 feletti blokkot szeretnék, Medve kódot tudok ajánlani
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
1000 Ft-os mall.hu kódot cserélnék cba p&g blokkokra és/vagy auchan bref vagy auchan tchibo blokkokra.
Van:
1 Tesco-Henkel 999 Ft feletti blokk
12 pontnyi Spar-Coca blokk
5 Spar pont
10 Magyar termék blokk
1 Orbit blokk
Szerenék: CBA-P&G blokk, dm-Fa min.999 Ft blokk, Abonett blokk, Kinder Bueno kód.
1 Tesco-Henkel 999 Ft feletti blokk
12 pontnyi Spar-Coca blokk
5 Spar pont
10 Magyar termék blokk
1 Orbit blokk
Szerenék: CBA-P&G blokk, dm-Fa min.999 Ft blokk, Abonett blokk, Kinder Bueno kód.
Sziasztok!
Tejsüti pendrive-ot cserélek játszós blokkra, főleg CBA P&G érdekel, de mást is meghallgatok!
" alt="
">
Tejsüti pendrive-ot cserélek játszós blokkra, főleg CBA P&G érdekel, de mást is meghallgatok!
" alt="
">Tegnapi, 3000 Ft feletti Auchan blokkjaim vannak cserére.
Nyeretlen Szuperbankó sorjegy pályázatokat cserélnék Auchan blokkal.
36 pontnyi + holnap még 20 pontnyi coca blokkot cserélnék Bueno kódokra. Másra nem, köszi.
Mai Auchan blokkot keresek....
spar teli gyűjtőfüzet 40 matricával és 22 db beragasztott matrica van cserére .Érdekel helyette Mogyi kódok , orbit pizzatál , Aldi -Landliebe blokk .Vagy mit tudnál érte adni?
3 db Auchan 3000 ft blokkot cserélek mai
50 db Pick blokkot
50 db Pick blokkot
Rengeteg orbit blokkokat cserélnék csokira vagy kisebb nyereménytárgyakra.
Van 22 db spar pontom.
Szeretnék érte: pick blokk, szuper banko sorsjegy, mogyi kód, gyermelyi, rama vonalkód, postai bélyeg, postakészboríték
Csere arányt írjál!
Szeretnék érte: pick blokk, szuper banko sorsjegy, mogyi kód, gyermelyi, rama vonalkód, postai bélyeg, postakészboríték
Csere arányt írjál!
ildis83
Írtam neked de nem megy át.
Írtam neked de nem megy át.
Spár pontokért Horalky "Terméket nyert!" csomagolást szeretnék.
mai 3000 feletti auchan (csak ma 1/2 5ig es auchan tchibo/persil-silan... blokkokat keresek
cserebe 1000 Ftþos mall utalvanyom van
cserebe 1000 Ftþos mall utalvanyom van
80 Sió barackomat Mizo pontokra cserélném.
Mennyit ajánlasz érte?
Mennyit ajánlasz érte?
Mol legokat keresek!
Cserébe van:Nyereménytárgyak,blokkok és kódok.
Vagy kp...
Cserébe van:Nyereménytárgyak,blokkok és kódok.
Vagy kp...
Gyere velünk moziba!
Partner:
Freeman Film
Beváltható: 2015. november 14-én, szombaton, 10:30-kor a film premier előtti vetítésén, a budapesti Cinema City Aréna moziban
Beváltás helye: Cinema City Aréna (1087, Budapest, Arena Plaza bevásárlóközpont, Kerepesi út 9)
Kedvezmény mértéke:
100%
Leírás:
A kupon 2 főre szól a BLINKY BILL – A FILM című animációs, családi film premier előtti vetítésére. A kupon csak egyszer váltható be, a 2015. november 14-én, szombaton 10.30-kor kezdődő vetítésen a Cinema City Aréna moziban. A jegyek átruházhatóak, de csak a megjelölt filmre érvényesek, a megjelölt időpontban és helyszínen.
Egy ilyen kupont cserélnék Sparos matricákra a labdákért. Mennyit ajánlanál érte?
Partner:
Freeman Film
Beváltható: 2015. november 14-én, szombaton, 10:30-kor a film premier előtti vetítésén, a budapesti Cinema City Aréna moziban
Beváltás helye: Cinema City Aréna (1087, Budapest, Arena Plaza bevásárlóközpont, Kerepesi út 9)
Kedvezmény mértéke:
100%
Leírás:
A kupon 2 főre szól a BLINKY BILL – A FILM című animációs, családi film premier előtti vetítésére. A kupon csak egyszer váltható be, a 2015. november 14-én, szombaton 10.30-kor kezdődő vetítésen a Cinema City Aréna moziban. A jegyek átruházhatóak, de csak a megjelölt filmre érvényesek, a megjelölt időpontban és helyszínen.
Egy ilyen kupont cserélnék Sparos matricákra a labdákért. Mennyit ajánlanál érte?
Tegnapi auchan 3000 felettije nem lenne valakinek?
Pick blokkok cserére várnak.
Keresek: bueno, cba - auchan blokkok, postabélyeg.
De ajánlj valamit, hátha érdekel....
" alt="
">
Keresek: bueno, cba - auchan blokkok, postabélyeg.
De ajánlj valamit, hátha érdekel....
" alt="
">