Gratulálunk!
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 46 / 858 oldal |
Igen ez volt... ! 300ft volt /db... én csak hidegen tudtam meginni... nem volt finom...
Minden nap egy 10 000, egy 15 000 és egy 20 000 Ft értékű vásárlási utalványt sorsolunk ki, valamint hetente 3 családi nagybevásárlást!
Játsszatok és nyerjetek, péntekig van még idő! 🙂
További részletek: http://www.kellaq10.com/nyeremenyjatek
Játsszatok és nyerjetek, péntekig van még idő! 🙂
További részletek: http://www.kellaq10.com/nyeremenyjatek
Paintuci talán ez Fb oldalukon a nyertesek fotói
http://www.kellaq10.com/nyeremenyjatek
http://www.kellaq10.com/nyeremenyjatek
Egyszer a coopnak volt egy ásványvizes játéka nem tudom mi volt már a neve... csak a Mecsek Fűszért játszott. 2015ben... Első napokban nem volt nyertes. Nem volt játékos. Olyat a coopban 2 kartonnal tettek ki, 1-2szer tudtam venni utána nem, ki sem tették, írtam a szervezőnek azt mondták pedig küldtek a boltnak. A játék vége felé a boltvezető mondta pedig mindig ki volt téve...
" alt="
">
Aztán olvastam sokan nem, vagy éppen nagy küzdelem árán kapták meg a nyereményeket, utána leállt a gyártás, és a cég sincs.
Gondolom sokan emlékeztek?
Mi is volt az ásványvíz neve???
" alt="
">
Szóval erre szoktam mondani örülni kell, ha terméket találsz.
" alt="
">
Aztán olvastam sokan nem, vagy éppen nagy küzdelem árán kapták meg a nyereményeket, utána leállt a gyártás, és a cég sincs.
Gondolom sokan emlékeztek?
Mi is volt az ásványvíz neve???
" alt="
">
Szóval erre szoktam mondani örülni kell, ha terméket találsz.
Gondolom ez nem mind waffelini volt? Mert nálunk 2 kartonnal tesznek ki, az elfogy pár nap mire megint lesz. (Amúgy van olyan is nem oda teszik a waffelinit ilyenkor ahová szokták.) Ez tavaly volt.
Ha a belvitánál is ez volt, hát... én már 10nél kellemetlenül érzem magam, a mögöttem/tünk állók is.
Mi azért ennél jóval kevesebből nyerjük azt a 2-3 db-t.
Persze a fődíjra így kevesebb is az esély, de még így is meg lehet csípni.
Ha a belvitánál is ez volt, hát... én már 10nél kellemetlenül érzem magam, a mögöttem/tünk állók is.
Mi azért ennél jóval kevesebből nyerjük azt a 2-3 db-t.
Persze a fődíjra így kevesebb is az esély, de még így is meg lehet csípni.
3 boltban blokkoltattam. Megkértem a vezetőt, hogy egy nem kinyitott kasszába ha be tudna ülni valaki és gyors egymásutánban lekasszázza...a végén fizetem...... Megtették.....
Furán néztek rám kicsit, de azért nem volt vészes....
Egyik helyen nem is tudtak a játékról, utána néztek a webnyereményen......de ott is megcsinálták....
Városkapunál már van mobil kassza, ott én intéztem......
Furán néztek rám kicsit, de azért nem volt vészes....
Egyik helyen nem is tudtak a játékról, utána néztek a webnyereményen......de ott is megcsinálták....
Városkapunál már van mobil kassza, ott én intéztem......
(Ha te most tényleg ennyit leblokkoltattál, és ezt mind feltöltötted, elviselted a pénztáros pofa húzogatását, meg az utánad állókét, na meg elviseltél engem is,
" alt="
"> akkor ez annyira nem feltétlen sok "haszon".
Mi 10 blokkoltatás után ki vagyunk nézve.
" alt="
"> )
" alt="
"> akkor ez annyira nem feltétlen sok "haszon".
Mi 10 blokkoltatás után ki vagyunk nézve.
" alt="
"> )Gratulálok az utóbbi idők nyerteseinek! 😊 (És Úristen! Le a kalappal! Kb. két éve játszom komolyabban, de szerintem eddig összesen nem töltöttem fel ezer blokkot, nemhogy egyetlen játékra. 😅)
Zsuzsa Nr.1.
Köszönöm szépen ,nagyon örülök mert régi vágyam volt.
Köszönöm szépen ,nagyon örülök mert régi vágyam volt.
Ditke! Hát akkor én a 20 db blokkommal sehogy sem nyerhettem. Ez már a nem normális kategória, de ez az én véleményem. Ennyi pénzt én soha nem költenék játékra, valószínűleg ezért sem nyertem egy napit sem. Remélem a fődíj nem darabszámra megy,
" alt="
"> De azért gratulálok
" alt="
"> De azért gratulálokA pénztáros már 4 db csokinál csúnyán nézett rám. A csokit is osztogatom.
Ég pontosabb adat: 90000.- ot költöttem a csokikra és 135000.- nyi kártyát nyertem.....
Örök érvényű szállóige...a pénz fialja a pénzt......
" alt="
">
Örök érvényű szállóige...a pénz fialja a pénzt......
" alt="
">
Sziasztok!
1067 blokkot töltöttem fel a megvett waffelinikből boltot is nyithatnék....
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
1067 blokkot töltöttem fel a megvett waffelinikből boltot is nyithatnék....
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">Agili köszönöm 😊 Biztos vagyok benne😊
Ditke2 ügyes! Hány blokkból sikerült?
Gratulálok minden nyertesnek!
A Párizsi út biztos csodálatos élmény lesz!
A Párizsi út biztos csodálatos élmény lesz!
Sziasztok!
Most jöttem erre az oldalra.
NAGYON KÖSZÖNÖM a gratulációkat annak, aki szívből írta.
Aki pedig nem, annak kisebb köszönet jár, mert tudatja, hogy mindig vannak ellenlábasok is.
Amiket beírtam azt meg is nyertem, nem csak "álmodtam "
9 darab Lidl kártyát nyertem, csak, hogy ne keljen keresni és megszámolni mennyi szép "álmom " volt ebben a játékban....
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
Most jöttem erre az oldalra.
NAGYON KÖSZÖNÖM a gratulációkat annak, aki szívből írta.
Aki pedig nem, annak kisebb köszönet jár, mert tudatja, hogy mindig vannak ellenlábasok is.
Amiket beírtam azt meg is nyertem, nem csak "álmodtam "
9 darab Lidl kártyát nyertem, csak, hogy ne keljen keresni és megszámolni mennyi szép "álmom " volt ebben a játékban....
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">Aranyoskicsi!
Gratulálok! 😊 Érezzétek jól magatokat!
kincs! Neked is gratulálok! (és egy picit irigykedem is 😃)
Gratulálok! 😊 Érezzétek jól magatokat!
kincs! Neked is gratulálok! (és egy picit irigykedem is 😃)
Zsuzsa Nr. 1 köszönjük szépen 😊
kincs
Neked is nagy gratula a BOSCH konyhai robotgéphez. SZuper masina
" alt="
">
Neked is nagy gratula a BOSCH konyhai robotgéphez. SZuper masina
" alt="
">