jojó 2025-08-29 :: 20:36
Kathrine!
Gratulálok
Látod Fortuna tudta,hogy kinek adja a nyereményt !

Lastcsacsa 22025-07-29 :: 12:25
@Ancsusz17
Köszönöm szépen. Ritkán, de megtalál a szerencse. Azt hiszem, max 6 blokk volt feltöltve. Abból jött a napi-heti is.
Ancsusz17 2025-07-29 :: 11:53
@lastacsa
Gratulálok a Mizo Coffee heti meg napihoz is! De szerencsés vagy!
Timi06
Gratulálok a fődíjhoz :-)
Pedig én is napszemcsit hordok. :-P
Carte Dor autóhoz meg gratu.
Paintuci "like"
Jó meglátás !
Köszönöm mindenkinek! Szerintem sokunknak elképzelhetetlen egy új autó ezért ez hatalmas lehetőség amiért nagyon hálás vagyok! Mindenkinek sok sikert és remélem idén többünk élheti át ezt a hatalmas örömet.
Samidala ne tekintsük már fórumosnak azt aki ide járt embereket becsapni. De amúgy lehet mások becsapásának is van elévülési ideje. Bocs nem tudtam...
Inkább tekintsük úgy, FORTUNA most kicsit nem lát jól mert nagy meleg van, meg napsütés... és napszemcsit visel.
Ennél sokkal korrektebb, régi motorosok, meg új tagok vannak errefelé akik méltóak lennének már egy ilyen nyereményre.
De hát FORTUNA sem tökéletes.
Bízzunk abban lesz még jó sok játék. Autó nyereménnyel.
Csillagcsaj gratulálok a fődíjhoz és a LIDL Nstlé autó nyertesnek is.
Autó nyeremény klubtagok vagyunk :-) , én minden nap a Spar-nál 2,5 éve nyert autómmal járok és jó érzés nagyon.
Használjátok egészséggel, sok örömöt kívánok hozzá.
A Lidl-Nestlé autó is a fórumra gurult nem olyan régen...
Csillagcsaj gratulàlok, szép nyeremény 😊
Csillagcsaj, gratulálok! 🍀😊
Csillagcsaj
Gratulálok a Carte d'Or fődíjhoz! (Ez az a bizonyos Toyota C-HR autó?! Tyű, aztamindenit!!! Amennyire emlékszem, ez az idei legnagyobb nyeremény itt, a fórumon! Le a kalappal!)
Mikor-hogy. Van aki véletlenül jön rá, van aki szándékosan nézi, az ok is különböző lehet.
Magam részéről, ha egy játék nagyon érdekel, akkor ellenőrzöm, nincs-e kiskapu, mert nem akarok belefeccölni egy játékba a kelleténél több pénzt. Ezért nem játszottam a Lays-szel sem, csak egészen minimálisan, mert ott a másodpercekkel játszott akinek erre volt sok ideje, mert sajnos végig nem javították meg az oldalt. Ott 1 blokkot 59-szer fel lehetett tölteni, itt meg végtelenszer. Játsszon az ilyennel a halál.
Weber ez hogy derül ki? Beírták, vagy ráprobálnak?
Egyre több szerencsére, ahol NAV kódot v nyugtaszámot is kérnek.
jojó!
Lehet néha, ez igaz, de nagyobb energiát fektettem volna bele én is ebbe a játékba, ha nem lehet 1 blokkot végtelenszer beküldeni. Az ilyen játékokban nem bízom.
Vergokan!
Szerencsés vagy, gratulálok a szép nyereményhez!
Én is nyertem fődíjakat már 3-4 alkalommal 1 feltöltéssel az elmúlt években, nagyon motiváló tud lenni.
Vergokán
Gratulálok !!!
Na ugye,hogy ugye

lehet nyerni 1 blokkal is !!

évike69 gratulálok 🙂
Többi nyertesnek is .
évike69 gratulálok!

Korábbi hozzászólások