Gratulálunk!
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 1 / 862 oldal |
😘
Paintuci gratu!
Jó kis nyeremény
Jó kis nyeremény
Köszönjük szépen, egy kedves illetve (nem mindig kedves) 😁haverral játszottunk közösen gondolva azt első hetekben nagyobb az esély ennél a játéknál.
Paintuci, gratulálok a szuper nyereményhez! 

Paintuci!
Gatulálok !
Gatulálok !
Drakulál a százados úr is.
Paintuci! Gratulálok!
Paintuci
GRATULÁLOK: !
GRATULÁLOK: !

Paintuci
gratulálok
gratulálok

Paintuci nagy gratuláció😊
Paintuci! Mega Grat!!! 😄
veszkó! Gratula a hűtőhöz.
A rama-s játékon a kisfiad iskoláját jelöltem. Hátha... 😊
Amúgy Győrt nagyon szeretem,sokat járok arra 🙃
A rama-s játékon a kisfiad iskoláját jelöltem. Hátha... 😊
Amúgy Győrt nagyon szeretem,sokat járok arra 🙃
Gratulálok a nyereményekhez!
A Nyerj a kedvenceiddel fődíjasa tavaly én voltam, akkor még 1 millió utazási utalvány volt a fődíj.
A Nyerj a kedvenceiddel fődíjasa tavaly én voltam, akkor még 1 millió utazási utalvány volt a fődíj.
Vágási 2.0 Gratulálok!Szép nyeremények
Amúgy gratu.
...és arra emlékszel amikor Kovács Nikoletta Cecília nyert sokat, és mondtad Cecikénk megint nyert, és vajon vagy olajon az átlag fizetéséből oldja meg?
... és arra amikor nyifi nyafi ha nem te nyersz sorozatban vmi utazást?
De végülis jobb ha nincs nyifi nyafi és kiegyensúlyozott vagy a sok boldogság nyeremény adagtól. 😉
Fú de gonosz és bunkó vagyok. Vagy csak nem felejtek. 😜
... és arra amikor nyifi nyafi ha nem te nyersz sorozatban vmi utazást?
De végülis jobb ha nincs nyifi nyafi és kiegyensúlyozott vagy a sok boldogság nyeremény adagtól. 😉
Fú de gonosz és bunkó vagyok. Vagy csak nem felejtek. 😜
Vágási 2.0
Gratulálok!
Gratulálok!
Vágási 2.0
Hatalmas gratula! (Amúgy most nem nyaralni vagy? Legalább ilyenkor már tényleg ne a pályázatokkal foglalkozz! Hagyj valamit kis esélyt az itthon maradottaknak is!
)
Hatalmas gratula! (Amúgy most nem nyaralni vagy? Legalább ilyenkor már tényleg ne a pályázatokkal foglalkozz! Hagyj valamit kis esélyt az itthon maradottaknak is!
)Köszi, köszi.
Nincs titok, Max (Verstappen) annyi, hogy nagyon sok pályázatot éjjel 3-4 körül küldök.
Úgyis ki kell mennem p*silni, és ha már felkeltem, akkor nyomok egy pár pályázatot.
Nincs titok, Max (Verstappen) annyi, hogy nagyon sok pályázatot éjjel 3-4 körül küldök.
Úgyis ki kell mennem p*silni, és ha már felkeltem, akkor nyomok egy pár pályázatot.
Vágási 2.0!
Gratulálok .
Gratulálok .