Aktuális nyereményjátékok gyűjtőhelye - nyereményjáték 2021

Hírlevél feliratkozás

Fórum

Bejelentkezés

A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat!

A webnyeremeny.hu néhány szolgáltatásának használatához előbb be kell jelentkezni. Jelentkezz be vagy ha még nem regisztráltad magad itt megteheted!

Beceneved (nick):  
Jelszavad:

Legfrissebb fórum hozzászólások

• Nyereményjáték infók

fozo.gabi

https://ilovedeichmann.hu/iranyasuli/

• Nyertesek

Puzsi10

Mizó Bögre😉

• Kérdések és válaszok

Rita21

Nálam Chrome ban még mindig hiba

• Kérdések és válaszok

Bennszülött

Működik a feltöltés.

• Kérdések és válaszok

weber

Amellett, hogy örökké problémás az oldaluk, emberi hibák is vannak. Ha nyertek, figyeljétek az összeget. Nekem a múltkor nem vettek figyelembe egy 4000 Ft-os tételt, pedig direkt becsillagoztam a P&G termékeket. Utólag korrigálták, mivel írtam nekik.

• Kérdések és válaszok

Rita21

Chrome ban csak inkognitó módban lehet megoldani ott engedi tovább léptetni a nem biztonságos oldalra
    A feltöltésnél valami nem jó náluk és ez független a blokk méretêtől mert én nemrég rövid blokkot sem tudtam feltölteni .

• Kérdések és válaszok

Bennszülött

Próbáltam most feltölteni rövidebbet, de arra is ezt kapom: Hiba történt az oldalon, kérjük lépjen kapcsolatba az adminisztrátorral!
    Mivel a hosszú blokk miatt már írtam nekik reggel, és voltak kedvesek válaszolni, most jeleztem ezt a problémát is. Hátha lesz eredménye. :)

• Kérdések és válaszok

weber

Nekem a számlaszámot a Safari böngészőben sikerült megadni, vállalva azt, hogy "nem biztonságos". De például a chrome-ban nem is lehet vállalni, nincs olyan opció.

• Kérdések és válaszok

Rita21

Most az oldalon van hiba mert én sem tudok feltölteni . A számlaszám megadásánál pedig írtam hogy akinek nem biztonságos oldalt ír az inkognitó oldalon próbálja meg nekem úgy sikerült megadni minden adatot.

• Kérdések és válaszok

weber

Olyan blokkom nekem is volt, ami túl hosszú volt és mivel nem tudta a rendszer "elolvasni", inkább kidobtam. Rövidebbel nem volt gond. De most nincs hosszú blokkom, mégsem sikerül.

• Kérdések és válaszok

Bennszülött

Weber nekem sem sikerült. Azt hittem nálam a hiba, mert több mint egy méteres a blokkom és nem volt egyszerű mutatvány olvasható minőséget produkálni róla. Mégis vinnyog. Visszamentem a boltba, de már nem adnak róla már áfás számlát mert még szombati.

• Kérdések és válaszok

weber

Nem ez volt a téma, hanem a nyerés utáni számlaszám megadása nem sikerült nekik. Itt most konkrétan már a blokkot sem lehet feltölteni. Teljesen más jellegű a 2 dolog.

2022. március
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

1
2
3
4