Bejelentkezés
| A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! | 
Legfrissebb fórum hozzászólások
- 
					Negatív tapasztalatoksada  
 Nem is tudom, miért a negatívban nosztalgiázunk. 
- 
					Negatív tapasztalatokplayboy22Régen a Coca-Cola kupakkódok után pont járt, és a pontokat lehetett ajándékokra vagy újságelőfizetésre váltani. Volt annyi pontom, hogy előfizettem a Cosmopolitan magazinra 5 évre, de nem mertem többre (futott volna 15 évet is), mert attól tartottam, hogy mire lejár az előfizetésem a lap megszűnik:-))) 
- 
					Negatív tapasztalatoksada(21 éve szűnt meg Mo-on a sorkatonaság. 
 A wny épp most 25 éves.)
- 
					Kérdések és válaszoklcsabiEgy könyvet rendeltem, azért regisztráltam a DPD-nél. Arról kaptam értesítést mikor megérkezett, de a Lindt csomag beérkezéséről egyáltalán nem, meg nem is hívtak telefonon. Csak a DPD nyomon követésnél olvastam hogy már a csomagponton van. 
- 
					Negatív tapasztalatoksadaÉs hány diáknak adott munkát, hogy számolja a beküldött Milka kannákat, v. Maggi pontokat, v a Nestlé vonalkódokat. 
 Mennyi könyvutalványt nyertünk vele!
 A Cola kupakos borítékokat meg kamion vitte a sorsolás helyszínére, olyan sok volt.
- 
					Kérdések és válaszoksadapappocs 
 Azt szerette volna mondani, szerintem, ha regisztrálsz a futárcég oldalán, akkor meglátod, hogy van-e a rendszerben csomagod, akár kaptál róla értesítést, akár nem.
 Értesíteni az utolsó nap, a kiszállítás napján fog, de előtte is nyomon követheted, hogy hol tart.
- 
					Negatív tapasztalatoksadaRég volt, talán igaz sem volt.   
 Öregapám is volt, de már rég meghot.

Nekem az előbb a Pöttyösről az jutott eszembe, mikor a piros nyitócsíkokat kellett gyűjteni és beküldeni.
 Egy srác nyerte meg a főnyereményt, valamilyen autót. Épp akkor szerelt le (akkor még volt sorkatonaság), s az első dolog, amit vett, a Túró Rudi volt.
- 
					Negatív tapasztalatokPaintuciEmlékeztek amikor coca cola kupakot lehetett beváltani fémdobozos szaloncukorra?  
- 
					Postán jöttmarcsi8Lindt csokoládé 🍫 
 Lidl 10.000-es úti Facebook nyeremény
- 
					Nyereményjáték infókTéglagyáriM11.06-tól Pöttyös játék a Sparban (újságból) 
 https://www.pottyos.hu/sparjatek
- 
					Kérdések és válaszoklcsabi(Vagy email cím alapján.) 
- 
					Kérdések és válaszoklcsabiDPD Group és myDPD. A név, telefonszám, meg a cím miatt egyből azonosított és regisztráció után láttam hogy úton van egy csomag nekem Csehországból, gondoltam hogy a Lindt lesz. Ma egyébként meg is érkezett.