Aktuális nyereményjátékok gyűjtőhelye - nyereményjáték 2021

Hírlevél feliratkozás

Fórum

Bejelentkezés

A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat!

A webnyeremeny.hu néhány szolgáltatásának használatához előbb be kell jelentkezni. Jelentkezz be vagy ha még nem regisztráltad magad itt megteheted!

Beceneved (nick):  
Jelszavad:

Legfrissebb fórum hozzászólások

• Nyereményjáték infók

Vágási 2.0

Ez volt már?

https://www.monsterenergy.com/hu-hu/promotions/nyerj-moto-gp-yamaha-hetveget/

Holnapután vége a játéknak.

• Nyertesek

Andi4

Mizse 10.000.- (05.22.) most jött értesítés.

• Nem csere-bere, hanem vásárlás

Mirennis

Sziasztok! A cinema city-s mozijegyek elkeltek.

• Kérdések és válaszok

marcsu13

Köszi. Telefonálgatások után írták, hogy elfogadják az e-mailen beküldött adatokat. Várom a pénzt.

• Negatív tapasztalatok

Bandi1983

Screvo! Elutasították a blokkom, de nem írták le, hogy miért. Most írtam nekik, hátha elmondják mi a bajuk ...
    Valakinek volt már ilyen?

• Kérdések és válaszok

-.-.

agili 2026-05-26 :: 13:04

Egyik játéknál én is így jártam, és írták, hogy be kell lépni az adott játék oldalára, utána vissza az értesítőre, és akkor már fel tudtam tölteni az adatokat. Egy próbát megér, hátha így sikerül neked is!

• Kérdések és válaszok

-.-.

marcsu13 2026-05-26 :: 12:35

Sziasztok!
    Kaptam értesítést, hogy nyertem 10.000,- Ft-ot a MIZSE játékon, küldjem be a bankszámlaszámot, stb. 27.-ig. Elküldtem e-mailben az adataimat. Egyszerűen nem lehet beküldeni a nyomtatványon, most írtam még másik e-mail is várólistára került. Betelt a postafiókjuk?
    Még nem jártam így egy játékban sem, valakinek valami ötlete?
    Köszi előre is.

• Nyereményjáték infók

Vágási 2.0

https://klima.cityfood.hu/

• Negatív tapasztalatok

weber

Az UHT Tej EDGE 2,8 % egyértelműen a Mizo márkára utal, ha beírod a keresőbe(én is ezt vettem, ezért néztem meg), de a matcha latte több márkának is van, lehet ezért gond.

• Negatív tapasztalatok

Anbuci

Köszönöm szépen a jelzést, írtam nekik, várom, hogy válaszoljanak.

• Negatív tapasztalatok

szibilla

Mizo
    Nekem gond nélkül elfogadták a Lidl vásárlásom UHT Tej EDGE 2,8 % megnevezést a nyugtán az óránkénti 10.000 Ft-os utazáshoz, a visszaigazolást is megkaptam. Érdemes lenne futni egy kört a szervezőnél.

• Negatív tapasztalatok

szibilla

Mizo
    Nekem gond nélkül elfogadták a Lidl vásárlásom UHT Tej EDGE 2,8 % megnevezést a nyugtán az óránkénti 10.000 Ft-os utazáshoz, a visszaigazolást is megkaptam. Érdemes lenne futni egy kört a szervezőnél.

2022. március
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

1
2
3
4