Bejelentkezés
| A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
PaintuciEzt is nyugodtan lehet törölni az illetékeseknek. Majd beírom mégegyszer. Este, mert biza nálunk csak ebédidőben van idő a hobbival foglalkozni, meg utána.
-
PaintuciFüggetlenül attól, hogy törölték a beírásom, de látom másét nem milyen érdekes... 😯 ... azért látom elkaptad.
Én erre annyit tudok mondani van egy szlogen a fórumon ha nem nyer vki vhol "majd nyerek mással, máshol"
Az is mindent elmond, munkaidő alatt te mennyit tudsz nem munkához kapcsolódó dologgal foglalkozni, minden lebonyolítóval szoros levelezői kapcsolatot tartani. Nincs nálatok felvétel???
Vergődjél a Srevo miatt, jó pár fődíjas előkerült én nem látok problémát.
Blokk lekérdezése, egy létező dolog.
Rengeteg játéknál van nyerő idő pontos heti, fődíj, ott nem megy a hiszti. Sok esetben ott is a játék vége után van értesítés. Nyertes lista meg hol volt hol nem volt mint a mesében.
Ismered Farkas Leventét kék cetli? Fb?
(Egy mondata: "gondolkozz el azon a nap végén a melletted lévőek kaptak a levegőt.") Nem fürdési szokásra gondol. -
Nem csere-bere, hanem vásárlás
sünkutyaTesco, Coop, CBA utalványt cserélnék. Lejárat: 12.31.
Érdekelne:Spar, Lidl utalvány. -
Nem csere-bere, hanem vásárlás
pappocsSziasztok!
Valakinek wizzair utalvany elado? -
Kérdések és válaszok
timotkaOreonál hol kell beírni az órát?
Nekem csak a dátumot engedi. -
Kérdések és válaszok
agiliHááát, én is így jártam. (Mindig elolvasom a jsz-t, de most siettem, kár volt! Még jó, hogy nem töltöttem fel . )
-
Vágási 2.0Megérkezett a CIF-válasz is az Unilevertől, minden pályázat részt vesz az iPhone sorsolását, azok is, amelyekkel nyertünk mozijegyet vagy fülest.
-
Vágási 2.0Újratervezés a Lidl-Csoki játékhoz:
A jsz-ban 101 (Depeche Mode fanok előnyben) nyerő időpont van (20.000,- Ft-os utalványok + fődíj), a GYIK-ben azonban az, hogy utólag sorsolják a sárvári wellness lötyögést.
Rákérdeztem, várom a válaszukat.
Sanszos egyébként, hogy utólag sorsolnak, csak elcseszték a jsz-t.
-
Kérdések és válaszok
Vágási 2.0Azért, mert hibás a játék leírása a főoldalon...
A jsz (és a játék oldala) szerint nem Hey-Ho-t kell venni, hanem Happy Day-t (vagy Rauch MyTea-t). -
Kérdések és válaszok
weberAz van, hogy megint el lett írva itt a főoldalon, én is benyaltam, mert Hey-Ho-t vettem.
-
Kérdések és válaszok
pircsi08A Spár-Hey-Ho játéknál a kitöltésnél Happy-Day-t kér. Ilyenkor mi van?
-
Vágási 2.0Screvo - Lidl blokkadatok bekérése:
Nem tudom, hogy bekérik/bekérhetik-e, de a levelezésükben nem kommunikálták azt, hogy azért késnek a fődíjasok közzétételével, mert kapcsolatba lépnek az adott üzlettel a nyugta valós voltának ellenőrzése végett. Csak a mellébeszélés ment: blokk olvashatóságának ellenőrzése, adatok pontosságának vizsgálata és kapcsolatfelvétel a nyertessel... Ha tényleg felveszik a kapcsolatot az adott üzlettel akkor indokolt lehet a 9 nap, más esetben nem.
Játék vége után 90 napjuk van:
Nem hoz lázba, majd küldik a nyereményt, én nem vagyok türelmetlen. A szkrevónál a nyerő időpontos mechanizmussal ill. a fődíj nyertesek közzétételével van gond, ne keverjük a dolgokat... A NAV pedig betartja a határidőket, ha esetleg egy kiutalás a NAV hibájából késik, akkor annak megvan a következménye, de ebbe most ne menjünk bele. Az sem érdekel, ha más nyj-okban nem frissülnek a nyerteslisták, ahogyan írtam, csak az érdekel, hogy a szkrevónál a nagy értékű fődíjak esetében miért nem kerül ki időben a nyertes neve, ha már nem hajlandóak utólag sorsolni. A kutyakajás/Lindt csokis játéknál árnyaltabb a kép, mert ott több fődíj van, azokkal a játékokkal van gond, ahol csak 1 komoly értékű nyeremény van (kp, utazás, autó) és csak a játék vége után kerül ki a fődíj nyertesének a neve. A szkrevónál pedig azért nem nyerek, mert nem játszom velük. Sok játékuknál olyan nyeremény van, ami nem hoz lázba, ami érdekelne, mert komoly a(z 1 db) fődíj, az meg nyerő időpontos...
Rossz hírnév keltése (vagy rágalmazás):
Na ne vicceljünk már... Azért, mert én leírom, hogy mi a probléma a szkrevó játékaival (és hogyan lehetne javítani rajta) az meg sem közelíti a törvényi tényállást... Semmilyen valótlan tényt nem állítok. Egyébként a szkrevó sem fenyegetően állt hozzá a leveleimhez, hanem normálisan, a gond az, hogy mellébeszélnek.
CIF:
A jsz-okban általában benne vagyon, hogy a fődíj-sorsoláson minden érvényes pályázat részt vesz vagy éppen az, hogy a fődíj-sorsoláson csak azok a pályázatok vesznek részt, amelyekkel napi/heti nyereményt nem nyertek. Ebben a jsz-ban erre vonatkozóan nincs kitétel, ami persze jelentheti azt, hogy az első verzió lép életbe (ez a valószínűbb). De megkérdeztem tőlük, várom a választ. Jobb tisztában lenni az ilyesmivel, mert ha mégsem vesz részt a fődíj-sorsoláson az a blokk, amivel mozijegyeket/fülest nyertél, akkor hiába várod, hogy jöjjön egy sms vagy telefonhívás a fődíj-nyertességről... Ez esetben el lehet ballagni ismét a dm-be. Ha én a munkahelyemen határozatot vagy végzést írok (akár helybenhagyót, akár elutasítót), az indokolást mindig nagyon részletesen megfogalmazom, hogy ne maradjon kérdés. Ennél a jsz-nál viszont ez a kérdés nincs tisztázva.
Lidl - Dörmi (Nyerj a kedvenceiddel)
Igen, itt is lehetne írogatni, mert a fődíj is nyerő időpontos, ráadásul egész egyszerűen kihagyták a jsz-ból azt, hogy hogyan és mikor értesítik a fődíj nyertesét... Lehet, hogy ezt a fődíjat is elvitte már valaki. De engem ez a játék nem hoz lázba, mert egy wellness szerintem nem ér meg 500ezer forintot. 2-3 nap Sárváron, ülsz a bugyborékolós medencében, eszel-iszol... A benzinköltségről nem is beszélve oda-vissza. Még ha átruházható lenne az utalvány, de elméletileg nem az.