Bejelentkezés
| A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Kérdések és válaszok
szamocámKométa !!!
Lehet hogy gagyi az ízlésem,de...
Most szólok ,ha valaki nyer pizsamát v. bögrét és nem tart rá igenyt....én szeretném!!!!!!
Meg vagyok érte halva , szerelem első pillantásra...
🍀💚❤️ -
Nem csere-bere, hanem vásárlás
Kati57Jura E8 kávégép eladó.
-
Negatív tapasztalatok
KicsiGilaMaxonnak, mert az ooops oldalán is azt írták, hogy ott érdeklődjek
-
Negatív tapasztalatok
sadaKicsiGila
Kinek írtál?
A szervezónek v a Maxxonnak? -
Negatív tapasztalatok
Vágási 2.0Érthetetlen, hogy miért nem játszik az a termék...
Én is jártam már így, Coca-Cola játék volt még régebben talán a Spar-ban és az 1 l-es (vagy a fél literes, már nem tudom) Coca-Cola Zero Zero (zéró cukor, zéró koffein) nem játszott.
Írtam nekik, ugyan ezt a választ kaptam...
Vagy hibáztak, de nem voltak hajlandóak beismerni és változtatni a játékszabályon vagy "akarattal" nem volt benne a termék a jsz-ban. Ez utóbbi esetben felfoghatatlan, hogy miért nem. Pláne úgy, hogy a klasszikus "bármilyen ... terméket" volt a hirdetésben.
Azt gondoltam, hogy csak azokat a termékeket promózzák, amelyek nem fogynak, hogy vigyék tömegével a nyeremények reményében. De nyilván nem erről van szó. -
Kalapozó topic
Vágási 2.0Kedves Gyerekek, ha valaki lát egy ilyen plakátot, lekattintaná és elküldené nekem? Köszönöm!
JÁTSSZ PÁROS JEGYÉRT!
Elindult a 101 Hang Plakátvadászataz Instagramon! 👀
Keresd a plakátjainkat Budapest utcáin, és nyerj 2 belépőt a december 10-i MVM Dome koncertre!
Így vehetsz részt a játékban: Fotózd le az egyik 101 Hang plakátot! Tedd ki Instagram-sztoriba, és jelöld meg rajta a @101_voicesmusic -ot! Kövesd az oldalunkat! A poszt alatt jelöld meg azt az embert, akit magaddal hoznál a koncertre! Nyeremény: 1 db páros belépő a december 10-i 101 Hang – Depeche Mode Special Tribute koncertre. -
Negatív tapasztalatok
KicsiGilaÉn írtam a szervezőnek a wc papír miatt:
Kedves Játékosunk,
Köszönjük szépen levelét!
A játékban kizárólag a játékszabályzat I.számú mellékletében megjelölt
termékek vesznek részt. -
Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
weberKaptam választ, köszönöm, Irány Vác!

-
Lottó, Keno, Luxor játék akciók
Zsuzsa Nr.1.Skandináv lottó 35. játékhét
4,6,8,16,22,31,35
6,7,12,13,21,23,35
A következő héten várható nyereményösszeg (egy nyertes esetén):
860 millió Ft -
Kérdések és válaszok
HupikékÚj Kométás játékban is milyen béna logozott szaténpizsama🤨
-
Kérdések és válaszok
HupikékKöszi mindenkinek a Kometás válaszokat. Úgy emlékszem, h itt nem kapja meg pótnyertes, szóval lehet, h az a technikai probléma, h csak snnyit gyártatnak le, aki tényleg átveszi és még nem tudják a pontos számot. De talán kapcsolnak a Vénusszal együtt, h a gagyi nyeremény nem kell senkinek.
-
Kérdések és válaszok
sadaVan olyan játék, ahol nem foglalkoznak pótnyertesekkel.
Pl az újabbik Kometa napi nyereménynél.