Bejelentkezés
A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
// Nyereménytárgy csere-bere
gabor514Debreceni Aquaticumba Aqua Feeling páros jegyem SZIN napijegyre cserélném réfizetéssel vagy 9000Ft-ért vihető.
-
Nem csere-bere, hanem vásárlás
gabor514Debreceni Aquaticumba Aqua Feeling páros jegyem eladó 9000Ft vagy SZIN napijegyre cserélném réfizetéssel.
-
Lottó, Keno, Luxor játék akciók
Zsuzsa Nr.1.https://bet.szerencsejatek.hu/nyeremenyjegyzek/v-sport-nyeremenyjatek-2025
Sorsolás napja: 2025. augusztus 15.
Nyereményigénylés határideje: 2025. szeptember 24. (szerda) -
Nem csere-bere, hanem vásárlás
ABrigiSony PlayStation 5 Digital 1 TB vadonatúj, bontatlan dobozban eladó.
-
Kérdések és válaszok
Vágási 2.0Igen, de ha fórumos nyer, igazán beírhatná.
Én rögvest be fogom írni, ha valami csoda folytán összejönne.
Vonatkozik ez más nyerő időpontos, azonnali értesítős játékra, ahol komoly értékű a nyeremény. (Pl. Screvo fődíjak.) -
sada2es: 3.240
3as: 23.920
4es: 1.471.870
5ös: nincs -
sada5ös lottó: 6,23,39,59,61,
-
sadaJoker: 365348
-
Kérdések és válaszok
LastcsacsaEzzel csak az a gond, hogy ha olyan nyeri a hetit aki nem fórum tag, akkor nem tudjuk meg.. napit se nyertem még sajnos.
Email se jött, hogy nem nyertem. -
Kérdések és válaszok
Vágási 2.0Érdekes a Dörmi jsz...
"Nem Nyert pályázat:
6.1.5. ha a Pályázat feltöltését követően nem nyert a Játékos Napi vagy Heti Nyereményt, úgy arról a Játékos a Regisztráció során megadott e-mail címre küldött elektronikus üzenetben értesül 48 órán belül"
Nos, ilyen jellegű üzenet még véleltlenül sem jön/jött, a feltöltés után rögtön kiírja a rendszer, hogy nem nyertél hangszórót.
"Sajnos most nem nyertél!
Ezzel a kóddal most nem nyertél, de ne csüggedj, a kóddal még Tiéd lehet a fődíj, ami egy utazás Gardalandba egy 4 fős család számára!
Ne feledd, az eredeti csomagolásban lévő kódot tartalmazó tálcára szükséged lesz, ha te nyered a fődíjat, így mindenképpen őrizd meg."
Bárhogy is, aki nyer hetit, nyilván azonnal megtudja. Ha nyer valaki 800ezret, írja be, plíz, hogy azon a héten feleslegesen már ne töltögessünk. Köszönöm!
-
Nyereményjáték infók
sadahttps://www.webnyeremeny.hu/nyeremenyjatekok
-
Nyereményjáték infók
sadaaug. 25.-től screvo-Finish játék.