Bejelentkezés
A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Kérdések és válaszok
sadaLaci7474
De leginkább az utazási irodától, hogy mennyire rugalmasak.
A szervező nem nyirbálhatja meg a nyereményt. -
Kérdések és válaszok
sadaHelpy
SMS-ben. -
Kérdések és válaszok
Laci7474Nikolcs87
Szia ! Szerintem ez függ nyereményjátéktól/szervezőtől. Szerintem vedd fel velük közvetlenül a kapcsolatot, és ajánlj egy olyan megoldást, ami mind a két félnek előnyös lehet. Pl. ha nyertél egy 1 miliiós utazást, de nem tudsz elmenni, kérj tőlük 400.000 ft utalványt, igy lehet ők is jobban járnak. -
Kérdések és válaszok
HelpySziasztok! Az Unilever a nyerteseket sms-ben vagy emailben értesíti?
-
Kérdések és válaszok
nikolcs87Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem hogy utazási utalványt, ami névre szól és nem átruházható, azt bukom ha én nem tudom igénybe venni? Nincs rá valami mód vagy kiskapu hogy esetleg más használja fel helyettem? Nincs tapasztalatom ebbe, még nem voltam ilyen helyzetben. Ezért aki tud érdemleges választ a kérdésemre, azt megköszönném! 🙂
-
Nem csere-bere, hanem vásárlás
Lizzy13Sziasztok! Páros belépő eladó a Kolorádó fesztiválra, elsősorban egyben, de megvehető külön is.
-
Nem csere-bere, hanem vásárlás
törpiBármely napra beváltható páros Kolorádó Fesztivál napi jegy eladó. A fesztivál július 3. és 5. között lesz Nagykovácsiban.Lehetőleg egyben szeretném elaadni
-
Kérdések és válaszok
orsa74tangi:Köszönöm válaszod,most már nekem is sikerült!
-
Kérdések és válaszok
tangiorsa74, igen, nekem ma 14 óra körül működött!
-
Lottó, Keno, Luxor játék akciók
Zsuzsa Nr.1.Hatoslottó 25. játékhét
3,13,17,29,40,44
A következő héten várható nyereményösszeg (egy nyertes esetén):
470 millió Ft -
Sürgős segítségkérés
Zsuzsa Nr.1.Eladó 3 db jegy a ma esti (19;30) előadásra az Erkel színházba, 21000.-/db /10.sor Vámpírok bálja😁
-
Szavazások, meghívók
pityesz76töltsd le a 150.000 Ft összértékű fogászati utalványfüzetet
és nyerj egy Wellness hétvégét a balatoni Sirius Hotel**** superior szállodájában 2 fő részére
https://tinyurl.hu/g7Oa
ui : a hotel törzsvendégprogramja is jó ( mellé soproni, és bükfürdői wellnesre is SZEREZZ MOST EXTRA 10 000 pontot!
Nagyszerű hírünk van!
Ha 2025. május 12. és június 30. között csatlakozol hűségprogramunkhoz,
az 5000 alap regisztrációs pontod mellé további
10 000 pontot kapsz ajándékba!
itt csekkold:
https://tinyurl.hu/VDF9