Bejelentkezés
A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Kérdések és válaszok
pieceofluckEddig csak egyetlen e-mailt kaptam tőlük, és bele volt írva, hogy pulóvert nyertem.
Nekem nem írták, hogy postázni kell a blokkot, úgyhogy gondolom elfogadták a nyertes pályázat beküldésekor feltöltött blokkfotót. -
Kérdések és válaszok
AranyoskicsiNekem az a fura, hogy bekérték a blokkot postán, amit be is küldtünk. Arra se kaptam semmi vissza jelzést. Itt a fórumon azt olvastam, hogy azoktól kérték be akik heti nyertek. Tökre örültem, vártam, hogy lesz valami reakció, de semmi. Felhívtam amit szintén itt láttam telefonszámot, hogy beérkezett e a blokk, elfogadták e. Akivel beszéltem csak annyit tudott információként közölni, hogy meg kapták a blokkot. A játék lezárta után kaptam üzenetet, hogy pulóvert nyertem. Ez nagyon rosszul esett, mert bíztam, hogy végre nyertem is valamit. Végülis azt szerettem volna tudni, hogy amikor kaptál üzenetet abban írták akkor, hogy pulóvert nyertél? Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikeredett és köszönöm szépen a választ 😊
-
Kérdések és válaszok
agiliHupikék!
Köszi, hogy beírtad, mert én is várom. -
Kérdések és válaszok
pieceofluckAranyoskicsi, nyugodtan kérdezd meg itt, nem szoktam privátban levelezni.
De egyébként nem is hiszem, hogy tudok válaszolni a kérdésedre. 😅
Nálam annyi volt, hogy kaptam egy e-mailt (pulcsi-nyertességről).
A játék vége felé nyertem, de azt nem írták, pontosan melyik blokkal.
Kérték 5 napon belül adjam meg a kért adatokat, ezt meg is tettem, de azóta semmi visszajelzés.
Arra lettem volna kíváncsi, visszajeleznek-e, vagy majd egyszer csak küldik a nyereményt.
Csak fura, hogy a nyerteslistán se látok neveket.
/Az e-mail a játék oldalán megadott e-mail címről jött./
Igazából ennyi volt, sajnos nem tudok többet. -
Kérdések és válaszok
HupikékAki várja az Unilevertől az American Tourister hátizsákot, azt válaszolták, hogy hamarosan küldeni fogják, még ők is várják a beérkezést, egy kis türelmet kérnek😊
-
Kérdések és válaszok
AranyoskicsiPieceofluck
Tudnál nekem írni privátban? Kérdezni szeretnék a Nutella játékkal kapcsolatban. Köszönöm szépen -
Kérdések és válaszok
pieceofluckSziasztok, aki nyert a Lidl-Nutella játékon, kapott valami visszajelzést az adatok megadása után? (Én pulcsit nyertem.)
Nálam a nyerteslista is üres, ti láttok ott neveket?
Köszi előre is. -
Nem csere-bere, hanem vásárlás
nyikolaj007kocka.hu -10 ezres utalvány eladó.
(5💰) -
Nyereményjáték infók
fcnv"Vásárolj 5000 Ft értékben és nyerd meg ezt az iPhone 16-ot!"
Promóció: november 26-30.
https://www.pelenka.hu/best-of-black-friday -
Nem csere-bere, hanem vásárlás
VergokanKRUPS EA810870 Essential Roma kávéfőző eladó: 80.000 ft
-
Nyereményjáték infók
-.-.Bandi1983 2024-11-28 :: 19:08
https://dunawatt.hu/jatek -
Kérdések és válaszok
KicsiGilaSziasztok!
Próbáljatok írni a Pöttyös marketingesének!
Judit.Antal@frieslandcampina.com (publikus az e.mail címe)
Hátha utána tud járni!