Bejelentkezés
A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Nem csere-bere, hanem vásárlás
Céé
Eladó elektromos fogkefe.
Philips Sonicare ProtectiveClean 6100 HX6877
Eredeti ára 60 e Ft, 30 e Ft ért eladom.
Csere vagy utalvány is lehetséges. -
Negatív tapasztalatok
sadaA Spar - Knorr játék reklámja az akciós újságban hibásan jelent meg.
Ott csak legalább 500 Ft-os vásárlás a feltétel, holott minimum 1500-ért kell vásárolni. -
Kérdések és válaszok
sadahttps://aldi.nyerjakedvenceiddel.hu/storage/microsite/33HriOCJecPsZIrVEf2RZPpgcKhfNa9q/Terms_And_Conditions.pdf
-
Kérdések és válaszok
Laci72Köszönöm weber és judit147! :-)
Nálam sajnos 2 böngészőben sem jelenik már meg, hibaüzenettel le van tiltva, de megkaptam Judittól pdf-ben, köszönöm, szuperek vagytok.
(A nyereményjáték szervezőtől is kértem, de még nem reagáltak.) -
Gratulálunk!
Johnny-XLaci72
Gratula az ALDI "Nyerj a kedvenceiddel" fődíjhoz (és persze a többi, apróbb nyereményhez is).
Csak kíváncsiságból: az ALDI-s fődíjat is 1 db pályázatból sikerült, mint a LIDL-s Milka esernyőt, vagy itt azért "kicsit" többet vásároltál? (Amúgy bárhogy is, nagyon szép eredmény!) -
Kérdések és válaszok
judit147Laci72
Elküldtem, még elérhető a játék honlapja. -
Kérdések és válaszok
weber1 játékosnak 1 db bruttó 1.000.000 Ft (egy darab bruttó egymillió Forint) értékű Aldi utazás
utalványt sorsolunk.
A Főnyeremény más nyereményre át nem váltható, másra át nem ruházható és nem váltható készpénzre.
Az ALDI utazás utalvány beváltható az aldi-utazas.hu weboldalon, valamint az ALDI UTAZÁS telefonos ügyfélszolgálatán keresztül történő foglalás esetén az ALDI UTAZÁS aktuális ajánlataira. -
Nyertesek
Laci72- Ma írták, hogy fődíjas lettem a "Nyerj a kedvenceiddel!" - ALDI - Sport, Dörmi, Pilóta, Milka nyereményjátékon, még nem igazolták vissza a nyugtám, 1 millió Ft utazási utalvány online.
Korábban a hónapban ezeket nyertem:
- Nyugtalotto 50.000 Ft
- MIZO óránkénti nyeremény 5000 Ft bankszámlára
- Milka lila nagy esernyő - LIDL nyerj a kedvenceiddel extra nyeremény (Milka, Oreo, Sport) 1 db sport szelettel nyertem
- CHIO - napi Chio ajándékcsomag -
Kérdések és válaszok
Laci72Sziasztok,
el tudja valaki küldeni a "Nyerj a kedvenceiddel!" - ALDI - Sport, Dörmi, Pilóta, Milka nyereményjáték játékszabályzatát, mert már nem elérhető az oldalon és kíváncsi vagyok mi van benne a fődíjra vonatkozóan, amit a mai értesítés alapján megnyertem, de még nem igazolták vissza.
1 millió forintos utazási utalvány online.
Az e-mailcímem: bollalzs@t-online.hu
Köszönöm előre is. -
Nyertesek
kincsMaggi - 10.000 Ft-os Lidl vásárlási utalvány
-
Kérdések és válaszok
HupikékAngyal1960,
Chio: Chromból működik😀 -
Nyertesek
tancsikaMizo -Lidl különdíj, 5000 Ft-os ajándékkártya