Bejelentkezés
| A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Kérdések és válaszok
FáreóLidl-Bravos játék: látott már valaki a Lidlben a mostani játékhoz Bravos 3in1 kávét 10 vagy 50db-at?
Mert én csak szemes és őrölt Bravos-al találkoztam a boltban. -
Negatív tapasztalatok
weberDenom!
Az oldalon én ma hajnalban írtam nekik amiatt, hogy volt egy új Nestlé termék, ami nem szerepelt a listában és rá 10 percre válaszoltak e-mailben. Az ajándékok számát meg remélem majd bővítik még, mert szerintem is tovább fog tartani a játék, mint az ajándékok. De az tény, hogy amint az ember lefoglalja az ajándékot, már csökken is a szám, pedig még akkor nem is ellenőrizték, szóval érdemes befoglalni, amint megvan a pont. -
Negatív tapasztalatok
DenomAgi80 köszönöm az infót!
Akkor ezt a felét visszavonom a negatívból! -
Nyereményjáték infók
fozo.gabihttps://nyeremenyjatek.ecofamily.hu/
Henkel nyereményjáték 03.02-től -
Kérdések és válaszok
weberHa beváltok pontokat egy ajándékra a Nestlénél, a többlet pontot visszakapom ellenőrzés után, vagy nem? Mert nem tudtam beváltani csak úgy, hogy 13 ponttal többet küldtem be, mint kellett volna.
-
Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
weberPuncsos. Nekem is írtak, de nem kaptam kódot pluszban. Az 5 blokkom nekem is már aktív lett, de azóta van megint 1 függőben.
-
Kérdések és válaszok
jojóZsu
köszi 
-
Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Vágási 2.0Kinley (az imént jött az e-mail):
szöveg megjelenítése
Kedves Játékosunk,
Nagyon sajnáljuk, hogy problémába ütköztél a blokk feltöltése során.
Szeretnénk mellékelni számodra egy pót kódot, melyet az applikációban
tudsz pontra váltani. A kupak megnyomása után a kódot beírva a rendszer
automatikusan jóváírja neked a Kinley pontot.
(Itt írtak 2 kódot, tehát nem is egyet...)
Elnézést kérünk az okozott kellemetlenségért, türelmedet és megértésedet
köszönjük!
Üdvözlettel,
A Kinley csapata
Időközben egyébként a függőben lévő 2 db nyugtám státusza változott, tudtam is játszani velük, de mégis küldtek 2 kódot... -
Lottó, Keno, Luxor játék akciók
Zsuzsa Nr.1.Skandináv lottó 9. játékhét
9,10,11,13,15,23,30
2,7,9,11,21,30,31
A következő héten várható nyereményösszeg (egy nyertes esetén):
245 millió Ft -
Negatív tapasztalatok
agi80Denom
Attól függetlenül csináld végig, Pont beváltás válaszd ki a terméket stb....engedi a rendszer, ne várd meg még jóváírják....majd ellenőrzik ha kiengedik a terméket postázásra! -
Negatív tapasztalatok
DenomNestlé hűségprogramjában kezdés napján feltöltött blokkot/pontot nem írták még jóvá, holott a játékszabályzatban két munkanapot ígérték rá!
Ehhez képest már tegnap is volt fogyás a beváltható termékekből mára pedig Tefal lábas konkrétan elfogyott! (Tudom, hogy abból volt a legkevesebb darabszám.)
Ilyen roham tempóban a többi készlet sem fog 2 hétnél tovább tartani! Ezért sajnálatos, hogy a lassú elbírálás miatt hátrányos helyzetbe kerül az ember! -
Negatív tapasztalatok
bbscSada vagy csak szimplán különbséget tesznek Penny kínálatban a városokban 🤣