Bejelentkezés
A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Postán jött
vido56Bravos, akit érdekel. Holnap megy a vezér a Bravostól az OTP-be aláírni a megállapodást. Azaz csütörtökön. Gigszer van.
-
Kérdések és válaszok
weberNivea szokott velük postázni például.
-
Kérdések és válaszok
Marcsika58Sziasztok !
Ma kaptam egy értesítést, Fama Futár szállít egy csomagot.
Feladó: Dentsu Creative projekt mondez valakinek milyen nyenyeremény?
Értesitést nem kaptam előtte.
Köszönettel: -
Kérdések és válaszok
marycsigaagi8 a nyertesekhez marcsi8 írta,hogy nyert vele .
-
Nyertesek
Gloria91Starbucks kávékapszula
Pepsi vászontáska -
Negatív tapasztalatok
TéglagyáriMRe: Pick
Hétfőn leveleztem velük. Az alábbi választ kaptam:
Kedves Játékos,
egy blokkal többször is pályázhat. Jelenleg ez a funkció még frissítés alatt van, így várhatóan a hét második felétől lesz rá lehetőség, hogy egy adott napi vásárlás minden pályázatát be tudja küldeni.
Napi vásárlási limitre nincs kitétel. -
Negatív tapasztalatok
weberNincs mit. Azért érthetetlen, mert egyébként meg feltöltéskor kérik a darabszámot. Mibe tartana annyiszor elfogadni ugyanazt a blokkot, ahány termék van rajta? Soha nem veszem egyesével, mert 70 g téliszalámi az 1 szelet kenyérre elég kb.
-
Negatív tapasztalatok
Johnny-Xweber
Tényleg köszi, hogy jelezted! Szerintem épp erről szól ez az oldal, hogy megosztjuk egymással a tapasztalatainkat. -
Negatív tapasztalatok
Johnny-XFlyGuy
Értem a "viccet", de nem feltétlenül értek egyet Veled. Aki a matricát megoldja, szerintem blokkot is tud keríteni hozzá (mert mondjuk adott boltban dolgozik). Én is találkoztam a problémával (egyik boltban volt, a másikban jellemzően már nem volt matrica a terméken).
Szerintem ez leginkább azzal kics*szés, aki nem akar/nem tud többször vásárolni egy nap. Vagy nem olvassa a fórumot... -
Negatív tapasztalatok
weberMost viccelsz gondolom.
-
Negatív tapasztalatok
FlyGuyPick: igy a jó...
Így biztos nem megy át egyetlen egy lopott matrica sem -
Postán jött
hector750Unilever vegyi ajándékcsomag megérkezett.