Aktuális nyereményjátékok gyűjtőhelye - nyereményjáték 2021

Hírlevél feliratkozás

Fórum

Bejelentkezés

A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat!

A webnyeremeny.hu néhány szolgáltatásának használatához előbb be kell jelentkezni. Jelentkezz be vagy ha még nem regisztráltad magad itt megteheted!

Beceneved (nick):  
Jelszavad:

Legfrissebb fórum hozzászólások

• Negatív tapasztalatok

sada

Sutőkesztyű
    1+1 az 2, vagyis jó választás esetén 1 pár.
    Engem sokkal jobban bosszantott, amikor sikerült egy olyan párt vennem, ami a melegtől megolvadt (műszálas).
    Figyeltem volram, de akkor is. 😡

• Negatív tapasztalatok

sada

Én nem kértem útbaigazítást. 😉

• Negatív tapasztalatok

SzerencsésFl

Fenn tartom a véleményemet. Amúgy meg helyesen: " Hé.paraszt! Melyik út visz Budára?!

• Negatív tapasztalatok

sada

Szerintem meg épp pozitívum, hogy már 5 héttel előre szólnak, hogy lesz vmi.
    Tudod ütemezni a vásárlást, lesni mikor jelenik meg a promóciós termék, amin feltehetőleg már több infó lesz.
    Amkor elindul a játék, már minden infó rendelkezésedre fog állni.
    Sokkal jobb, mint amikor a start után szólnak, hé, te paraszt, már napok óta fut a játék!
    Türelem!

• Negatív tapasztalatok

SzerencsésFl

Nagyon téved mindenki aki azt hiszi más dolgom sincs mint itt írkálni. Korán reggel boltba mentem levittem a szemetet felhoztam a krumpli megpucoltam a kávét kis feleségemnek ágyba vittem - tejszínnel! Pirítósk készítettem meg kentem lurpakkal és stb Most viszont fennforgáds van már megint. Régi vesszőparipám a " SÜTŐKESZTYŰ" ami ugye arra való,hogy amikor a sütőből kiveszed az étellel teli tepsit v leemeled a húslevessel teli nagyfazekat- aminek KÉT füle van - ne égesd meg a kezed. Erre "gyártó bácsi" mit gyárt ? EGY darabost- mert párba nincs legalábbis Én még nem láttam pedig elég sok helyen körözöm.

• Negatív tapasztalatok

SzerencsésFl

Eléggé hiányos ez a traubisoda beherangozás. Vásárolj promóciós terméket ami nincs. A szöveg környezet arra utak,hogy hamarább is meglehet venni mielőtt a játék indulna de ez nincs kétséget kizáróan kommunikálva és semmilyen információ sincs a várható megnyerhető nyereményről pedig ha az vonzó akkor pozitívan befolyásolná a vásárlási szándékot. Ez számomra nem a marketing etalonja

• Kérdések és válaszok

-.-.

kzs 2025-12-14 :: 09:49

A Lidl leghosszabb számlája kapcsán, valami nem stimmel Kornél szövegében: 100 és 200 Ft-os termékekkel ugyanis nem lehet összehozni az általa elért 82,6 Ft-os termékátlagot!
    Megnézném azt a számlát!
    A taktikában is elszólta magát: egyszerre egy dologból minél többet! A bevásárlásnál a szabályzat szerint 1 termékből 1-et vásárolhatott volna,Ő pedig kartonokat dobált a bevásárlókocsiba.
    Mindenesetre gratulálok neki!

• Kuponok, kupon akciók

Aranyoskicsi

Sziasztok! Ha lenne valakinek még pluszban Praktiker és kupon, nagyon megköszönném 😊Szép napot🙂

• Negatív tapasztalatok

SzerencsésFl

Az EMAG nál 124 000 ft al többe kerül ugyan az a hűtőszekrény mint a amedia Markt nál pedig a Media sem az olcsosagaról ismert " Hát nem érdekes ez gyerekek?"- Kérdezné a jó öreg öveges professzor- A fiatalok már nem is ismerhetik.

• Nyertesek

Bennszülött

Ime a Lidl leghosszabb számlája nyertese és nyereménye:
    https://www.instagram.com/reel/DSNPb-ACR5L

• Negatív tapasztalatok

SzerencsésFl

Sajnos nem nyertem semmit. Ha bejött volna a "soványka 94 milliós joker persze,hogy örültem volna. Azt viszont nem értem hová tűnt el a nyereményből egy erős millió mivel 95 millió volt a halmozott nyereményalap és ez már nem bevétel függő ha egy nyertes van akkor csak többnek szabadna lenni..

• Termékekkel kapcsolatos tapasztalatok

SzerencsésFl

Nagyon jól jártál a LIDL dióval. A Pennnyiben kb 2300/kg volt . Nagyon jó minőségű volt ritka vékony héjú könnyen törhertő de a 5,4 kg ból csak2.1 jött ki Most szerencsénk volt mert lehetett volna ízre mennyiségre is sokkal rosszabb Nem érdemes héjas diót venni mert nem csak macerás hanem lutri és ár-érték arányban sem jó

2022. március
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

1
2
3
4