Bejelentkezés
A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
AndiBarbiXixo-val a múlthéten nyertem egy párnát és már ma meg is kaptam az ajándékot. Ilyen gyorsan még soha nem postázom senki.
-
Sorsolások
sada36. hét
HÉTFŐ (09.01)
Cerbona Müzli Max 8/1 (2 Apple AirPods)
Mizo Coffee Selection 8/8 (2 iPad + Apple Pencill)
Orlen 8/1 (1 Xiaomi tablet)
Tesco – Chio, Pom-Bär (1 x 200.000)
KEDD (09,02)
Tesco – Henkel (1 asztali kontaktgrill)
Baba sorsjegy (1 x 5.000.000)
BAHART – MC (1 családi siófoki hétvége)
BudapestGO x MC (1 Xbox+konzol+headset+Game Pass előfizetés; 1PlayStation+headset+ajándékkártya; 1 Nintendo Switch 2 + Mario Kart World +fejhallgató; 25 Game Pass előfizetés; 25x25.000)
Grill Országos/Aldi (5x50.000)
Kincsem+ 2/1 (1 x 500.000, 5 x 100.000)
Magnum különdíj – Spar, Aldi, Lidl, Penny 9/9 (3 hűtődoboz, 9*25.000)
Magnum országos (1 x 5.000.000)
Mizo Coffee Selection (1 párizsi utazás)
Reál nyerő tizes 12/8 (10*30.000)
SIÓ Vitatigris 7/1 (1 Nintendo Switch 2)
XIXO (2 x 10.000.000)
SZERDA (09,03)
BURN (5 MAXI fesztivál készlet)
Kifli (1 x 6.000.000; 1 x 850.000; 1 x 500.000 Ft, 7 x 150.000 kredit; 70 Xtra klubtagság)
véradás (1 x 100.000; 3 x 2 fős voucher)
CSÜTÖRTÖK (09,04)
MOL Move 11/11 (1 kaliforniai utazás, 2 Apple Watch)
Tippmix 2/2 (2 x 20.000.000)
Auchan – BIC, Tipp-Ex 4/4 (1 okosóra, 1 tablet, 1 roller)
STABILO – TESCO 3/3 (1 Apple iPad Air 13”)
Lidl – Nestlé 4/1 (1 Xiaomi okos robotporszívó)
Spar - Szuperkoncert 4/1 (500 BPP belépő)
PÉNTEK (09,05)
Jim Beam (1 x 1.000.000)
Magyar termék (1 x 500.000, 1 x 300.000, 1 x 150.000)
EcoFamily – Baba (1 x 5.000.000)
IBUSZ (1 görög tengerparti nyaralás)
Jameson (ír whisky) (1 kerámia grill, 3 grillparti, 5 BBQ Oktatás)
Mizo – Lidl (1 Apple csomag: iPhone+Macbook+Apple Watch+AirPods)
Vöslauer (1 balatoni vitorlázás)
Magnum – MOL Move 13/13 (1 iPhone, 1 okosóra, 6 BPP utalv.)
Staropramen 9/4 (1 projektor v. grill)
Tesco – Beefeater (1 londoni utazás)
Nebuló 4/4 (1 ajándékcsomag)
Spar – BioTechUSA 4/1 (1 x 50.000) -
Kalapozó topic
playboy22TéglagyáriM, beregiztem a Cerbona Max kódoddal;-)
Cerbona nyeromax.hu meghívó kódom:
ElTCAHw
Köszönöm hogy, felhasználod az első regisztrációdnál! -
Sorsolások
Vágási 2.0A Lindt játéknál folyamatosan írják a napi nyerteseket, érdemes feltöltés előtt megsasolni. Ha megvan az öt, akkor majd másnap...
-
Kérdések és válaszok
Marcsika58Sió Vitatigris érdekesen alakult 08.28-án. 2.-sze szeremel egy név (napi)Szabályzat nem ezt hozza.
Egy játékos csa 1 (azaz-egy) napi Nyereményre lehet jogosúlt a nyeremény játék során -
Nyertesek
nika0106.18-án nyertem a Prigles-en, de nem jött róla semmilyen visszaigazolás.
Több hónapos levelezés után tegnap végre megerősítették, hogy valóban nyertem a egy JBL Party boxot, és 90 napon belül küldik. -
Kérdések és válaszok
designerpityesz76
Sajnos más az elmélet és más a gyakorlat. Volt pár éve, hogy egy elektromos rollert, amit játékban nyertem, kivonták a forgalomból robbanásveszély miatt. Mivel a legolcsóbb kis sufniboltból vásárolta a cég tömegesen, pont letojták a problémámat, a Békéltető testület sem nagyon biztatott, szóval hagytam a fenébe. A Decathlon még számla nélkül is visszavette volna, ha tudom bizonyítani, hogy tőlük lett vásárolva, de hát nem onnan volt. -
Kérdések és válaszok
jojókattaz
Tesco-Nestlé
webnyeremény.hu fenn van -
Kérdések és válaszok
pityesz76nyereményjátékon nyert termékre mások a garancia feltételei?
A Polgári Törvénykönyv értelmében a nyertes törvényesen szerezte meg a nyereményt, ha teljesítette a sorsolás feltételeit, és a nyereményjátékot lebonyolító fél kiegyenlítette a gyártó vagy forgalmazó részére az árát. Ilyen esetben a nyereményjáték nyertese ugyanazokat a jogokat élvezheti a garancia terén, mintha a terméket vásárolta volna.
A gyártó vagy forgalmazó általában ugyanolyan garanciális feltételeket biztosít a nyereményként kapott termékekre, mint a vásárolt termékekre.https://tinyurl.hu/oOG8 -
Kérdések és válaszok
pieceofluckA https://www.nyerjanestlevel.hu/ oldalon vannak fenn különféle játékok.
Van, amelyikhez többek között jó KitKat vásárlása is, de feltételek vannak (vagy mennyiségi, vagy összeghatár). Minden játéknál ott a szabályzat, és a részt vevő termékek listája. -
Kérdések és válaszok
kattazSziasztok! Pár napja láttam itt KitKat nyereményjátákot, de most nem találom. Tudtok segíteni milyen játék ez? Link esetleg? Köszönöm.
-
Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
pityesz76Indul az iskolaszezon és te már ezzel is támogathatod kedvenc szervezetedet. Aktiváld a Webshopadomány bővítményt online vásárlásaid során és használd ki a kedvezményeket, különleges ajánlatokat!
Így nem csak olcsóbban vásárolhatsz, de egyben segítesz is!
Segíts online vásárlás közben úgy, hogy ez neked semmibe sem kerül!
Ugyanannyit fizetsz, mint egyébként, de a vásárlás értékének átlagosan 2,5%-át az általad választott szervezet kapja.
468 webshop osztja meg a nyereségét civil szervezetekkel!
https://webshopadomany.adjukossze.hu/webshopok/