Bejelentkezés
| A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
// Nyereménytárgy csere-bere
PaintuciLakik valaki Tatán? Egy heti menüt nyertem valahová, azt szeretném elcserélni.
-
Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Vágási 2.0Nőnapi véradás lesz Szegeden az Árkádban (lehet, hogy más Árkádokban is...), öt szerencsés véradó 100.000,- Ft értékű Árkád utalványt nyer.
De én ezt nem tudtam és csütörtökön adtam vért, munkaidőben. (6 órát el lehet lógni ilyen jogcímen.)
Így most próbálom rábeszélni a nagyfiJamat, hogy adjon vért, hátha...
Tegnap néztem Pesten a Csengetett, MyLord? c. előadást.
Nagyon jó volt, bár a Belvárosi Színház székei elég szűkösek... -
Lottó, Keno, Luxor játék akciók
Zsuzsa Nr.1.Hatoslottó 9. játékhét (vasárnapi)
2, 15, 23, 34, 37, 44
6 találatos szelvény nincs.
A következő sorsoláson várható nyereményösszeg (egy nyertes esetén):
395 millió Ft -
Negatív tapasztalatok
TreyKöszönöm a gyors választ neked. Akkor az ásványvízzel lyukra futottam, mindenesetre, válaszra sem méltattak. Köszi a H&M-es választ is, akkor türelmesen várjuk....
-
Negatív tapasztalatok
anyokaA Nestlé Aquarel már nem ők gyártják egy ideje, ha jól tudom.
A játék elején írtam a nagy kiszerelésű Félix miatt nekik, de azóta sem reagáltak.
H&M-et 14 napja nyertem, azóta nem jött, nem tudom mennyi időbe telik.
Mindenre fel lehet használni, nem csak lakásdekorációra. -
// Csere-bere fórum 3.
TreyÉn is feltudok ajánlani Sweet Tv 3 hónapos előfizetés kódot meg XBOX 1200Ft-os kódot. 1-1 nyerős blokkért.
-
// Csere-bere fórum 3.
magdi23XBOX 1200 Ft-os ajándékkódot cserélnék játszós blokkokra.
-
Kérdések és válaszok
TreyLenne még egy olyan kérdésem, aki nyert Kinleyn H&M utalványt, megigényeltem a coca-cola oldalán a nyereményt űrlapon. Mennyi idő amíg reagálnak? Ruhára is elfogadják? Köszi előre is a válaszokat!
-
Negatív tapasztalatok
TreyNestlén például az ásványvíz sem játszik de a Balaton XXL sem. Írtam nekik, de még nincs válasz + gyakorlatilag 6 nap alatt el is fogytak a jobbnak mondható garantált nyeremények...
Valakinek sikerült kivenni valamit? -
Kérdések és válaszok
weberAz elején valamilyen módon biztosan bekerültek a rendszerbe a problémás blokkok is, mert duplikációra hivatkozva nem engedte már újra feltölteni őket. Nem tudom, ez változott-e.
-
Kérdések és válaszok
tancsikaNekem is van a blokkon N Q10 arc. tej, meg egy tonik is, azt kiírta, hogy Nivea. A kedvezménnyel együtt is megvan az összeg.
Ezt nem tudják manuálisan ellenőrizni, mert nem is engedi feltölteni, szerintem meg sem jelenik a rendszerükben.
Akkor ez most így alakult. Próbálkozom később a reklamációval.
Mondjuk így is, úgy is Niveát vettem volna, csak bosszantó, hogy nem tud játszani az ember -
Kérdések és válaszok
Vágási 2.0A Nivea csak hiteget...
Azt írta nekem korábban, hogy nyugodjak meg, minden blokkot felülvizsgálnak és manuálisan rögzítenek + értesítenek.
"Ezúton szeretnénk megnyugtatni, hogy nincs további teendője: a feltöltéseket egyesével felülvizsgáljuk, és minden olyan jelentkezést manuálisan rögzítünk, amely megfelel a részvételi feltételeknek. Az elfogadásról később e-mailben is értesítést fog kapni.
A duplikált feltöltések elkerülése érdekében kérjük, ne töltse fel újra ugyanazt a blokkot.
Köszönjük türelmét és együttműködését!"
Ennek már egy hete, ha nem történik semmi a jövő héten sem, akkor megint lehet reklamálni... De az is lehet, hogy majd a játék végén, a sorsolás előtt néznek rá a problémás esetekre...
De attól félek, hogy aki reklamál, azt megsz@patják, tehát ha nyerne is bármit (mez, PéeS, utazás), egyszeren kukázzák a blokkját és húznak másikat. Én ezért nem nagyon játszom a Szkrevóval sem, mert már annyit vitatkoztam velük, hogy ihaj...
Én az elmúlt napokban nem töltöttem Niveát, nem tudom, hogy egyébként működik-e...