Aktuális nyereményjátékok gyűjtőhelye - nyereményjáték 2021

Hírlevél feliratkozás

Fórum

Bejelentkezés

A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat!

A webnyeremeny.hu néhány szolgáltatásának használatához előbb be kell jelentkezni. Jelentkezz be vagy ha még nem regisztráltad magad itt megteheted!

Beceneved (nick):  
Jelszavad:

Legfrissebb fórum hozzászólások

• Negatív tapasztalatok

Hupikék

Sziasztok,
    Borsodi nálatok működik? Nekem tegnap óta nem, több böngészőről és több eszközről megnyitva sem és ma van a játék vége🙄

• Nyereményjáték infók

zizke

Én nem találtam, ha volt már töröld sada

https://pelsoclean.hu/pages/pelso-clean-nyeremenyjatek

• Kérdések és válaszok

weber

Ha viszont első feltöltés, meg kell próbálni más böngészőben. Nekem 2 órája volt egy feltöltésem gond nélkül.

• Kérdések és válaszok

zizke

Visszavonom, sokadik frissítés után megjavult :D

• Kérdések és válaszok

weber

Tudom. Ettől függetlenül sokszor így működik.

• Kérdések és válaszok

zizke

weber! Nincs korlátozva, és nem pénz visszatérítés csak nyereményjáték... Amúgy első és utolsó blokk lenne erre a játékra :(

• Kérdések és válaszok

weber

Akkor szokott ilyet csinálni, ha már töltöttél fel pályázatot ugyanarra a fiókra.

• Kérdések és válaszok

zizke

p&g Penny feltöltést próbálta ma már valaki? Elvileg ma még tart a játék, de nekem nem jelenik meg a blokk feltöltése rész

• Nem csere-bere, hanem vásárlás

simoneci

micimacko000

Szia!
    Melyik napra? Ára? Köszi!

simoneci

Szia!
    Melyik napra? Ára? Köszi!

Pennylane

Eladó 2 db jegy a Kiscsillag 2026.07.30-ai Budapest Parkos koncertjére! A jegyek a küzdőtérre szólnak! 14.000 Ft a két jegy!

• Kérdések és válaszok

fozo.gabi

hát én szeretem ha korlátozzák a feltöltések számát, de ez az egy háztartás összesen 5 blokkot tölthet fel a két hónapos játék ideje alatt, úgy hogy jó pár márka részt vesz a promócióban... lett volna 15-20 pályázatra korlátozva.
    az egy háztartás pedig csak nyertesség esetén derül ki ha bekérik a címet. Regisztrációnál megoldhatták volna, hogy azt is kérik.

2022. március
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

1
2
3
4