Bejelentkezés
A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Nyertesek
M.AndiCoop P&G napi
-
Kérdések és válaszok
agi80Sziasztok Nescafé játékkal nyert már valaki? Rögtön jön értesítés vagy később?
-
Negatív tapasztalatok
SzerencsésFlótásLidl-Kinley . Az egy milliós Spirit hotel utalvány teljesen rendben van . nem Ipanéma papucs és nem bagoly idomítás. Ennek ellenére jobb lett volna készpénz. A napi nyeremény, ajándékcsomag + 20 000 es Lidl utalvány . Napinak super! Balra nézek és ott van super levente napija a szentkirályitól- egy rongy szatyor. Tehát idáig jó, de jön a heti nyeremény és ,hogy "mire gondolt a költő?" Kóstoló menü a Budapesti MAK etteremben amit 19 órától lehet igénybe venni. Egy vidékinek ez cirka 400 km es utazás. A többit nem írom mert kitalálható. Jó, összelehet kötni egy város nézéssel .bérelhető egy szállodai szoba sőt lehet venni bármit akár fél kiló aranyat is ha már ott vagyunk-saját költségen. Ennél a nyereménynél még sem érezném,hogy különösebben MÁK om lenne. Teljesen etikus a sajátköltség amikor egy autó átvételéről vagy más nagy értékű nyereményről van szó. Viszont egy vacsora vagy egy egy éjszakás voucher az ország másik részén lévő 3 csillagos szállodában már nem annyira vonz az utazásra.
-
Nem csere-bere, hanem vásárlás
milán74NEBULA MARS 3 EXTREME OUTDOOR PROJECTOR ÉS HOZZÁ JBL HARMAN EXTREME 4 HANGSZÓRÓ ELADÓ vagy vásárlási utalványra cserélném. Orbit nyereményjátékon nyertem.
IRÁNYÁR: 529 000 FT -
Kérdések és válaszok
weberAzóta kapott valaki Tesco Mastercard -e utalványt?
Mert e-mailt kaptam arról, hogy a hibát elhárították, már beválthatók az utalványok, ami azért érdekes, mert én nem panaszkodtam miatta és állítólag nem kapott minden nyertes ilyen e-mailt. -
Kérdések és válaszok
Gugu22Sziasztok, olyan játszós blokkokat keresek megvételre amivel nagyobb eséllyel lehet nyerni. Privátban várom az ajánlatot. Köszönöm
-
Szavazások, meghívók
pityesz76most.szerezzreszesedest.hu/t/f/Qy/3i
Egész éves, elektromos autó használatot nyerhetsz! -
Nyereményjáték infók
fitoskahttps://uzenjdalban.milka.hu
Majd... -
Nyereményjáték infók
sadahttps://supershop.hu/nyerjen
-
Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
sadaMellesleg általad a wny oldalán megtalált jsz ott van a játék szép zöld oldalán, leges legalul.
-
Lottó, Keno, Luxor játék akciók
sada2es: 2.100
3as: 13.200
4es: 737.065
5ös: nincs -
Lottó, Keno, Luxor játék akciók
sada5ös lottó: 2,3,7,26,79,