Bejelentkezés
A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Kérdések és válaszok
Rita21Chrome ban csak inkognitó módban lehet megoldani ott engedi tovább léptetni a nem biztonságos oldalra
A feltöltésnél valami nem jó náluk és ez független a blokk méretêtől mert én nemrég rövid blokkot sem tudtam feltölteni . -
Kérdések és válaszok
BennszülöttPróbáltam most feltölteni rövidebbet, de arra is ezt kapom: Hiba történt az oldalon, kérjük lépjen kapcsolatba az adminisztrátorral!
Mivel a hosszú blokk miatt már írtam nekik reggel, és voltak kedvesek válaszolni, most jeleztem ezt a problémát is. Hátha lesz eredménye. -
Kérdések és válaszok
weberNekem a számlaszámot a Safari böngészőben sikerült megadni, vállalva azt, hogy "nem biztonságos". De például a chrome-ban nem is lehet vállalni, nincs olyan opció.
-
Kérdések és válaszok
Rita21Most az oldalon van hiba mert én sem tudok feltölteni . A számlaszám megadásánál pedig írtam hogy akinek nem biztonságos oldalt ír az inkognitó oldalon próbálja meg nekem úgy sikerült megadni minden adatot.
-
Kérdések és válaszok
weberOlyan blokkom nekem is volt, ami túl hosszú volt és mivel nem tudta a rendszer "elolvasni", inkább kidobtam. Rövidebbel nem volt gond. De most nincs hosszú blokkom, mégsem sikerül.
-
Kérdések és válaszok
BennszülöttWeber nekem sem sikerült. Azt hittem nálam a hiba, mert több mint egy méteres a blokkom és nem volt egyszerű mutatvány olvasható minőséget produkálni róla. Mégis vinnyog. Visszamentem a boltba, de már nem adnak róla már áfás számlát mert még szombati.
-
Kérdések és válaszok
weberNem ez volt a téma, hanem a nyerés utáni számlaszám megadása nem sikerült nekik. Itt most konkrétan már a blokkot sem lehet feltölteni. Teljesen más jellegű a 2 dolog.
-
Nyertesek
lindababaEco-5000 Ft-os nyeremény
-
Kérdések és válaszok
sadaOlvass vissza!
Napok óta ez a téma.
Ötletek vannak, tuti megoldást még nem olvastam. -
Kérdések és válaszok
weberTi tudtok blokkot tölteni az everydayme-re? Mikor beküldeném, kiírja hogy hiba történt a weboldalon.
-
Nem csere-bere, hanem vásárlás
scsekoNyeretlen Astro sorsjegyeket vásárolnék!
-
Nem csere-bere, hanem vásárlás
AmaguskaEladó 1 jegy a T. Danny koncertre a Budapest Parkba aug.29-re 2500Ft-ért, v cserélendő kb ilyen értékben.