Aktuális nyereményjátékok gyűjtőhelye - nyereményjáték 2021

Hírlevél feliratkozás

Fórum

Bejelentkezés

A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat!

A webnyeremeny.hu néhány szolgáltatásának használatához előbb be kell jelentkezni. Jelentkezz be vagy ha még nem regisztráltad magad itt megteheted!

Beceneved (nick):  
Jelszavad:

Legfrissebb fórum hozzászólások

• Kérdések és válaszok

weber

Ja és ami még szintén döcögős oldal lett, az a Pringles. Minden nap "véglegesíteni" kell a profilomat, mintha új regisztráló lennék.

• Kérdések és válaszok

pityesz76

hozzá kell szokni, minden döcögve indul és legtöbb eléggé vontattotan halad, online és off line üzem módban...ott meg ha vegyes a megoldás a játékhoz, akkor főleg---

már mindig úgy megyek mindenhova, ahol online (email/facebook) kapott értesítés alapján szerenték hozzá jutni a nyereményhez, hogy

a, nem vagyok a listában
    b, az ügyfélszolgálatos/ marketinges kartársnak
    1 , nem szóltak,
    2 , szóltak , de nem figyelt,
    3 , nem találja
    c, egy teljesen inkompotens embert küldenek ki, aki
    a, a kinder tejszelet blokkon szereplő infót tejszínnek olvassa,
    b, azt mondja a központ külföldön van.

ilyenkor már azzal kezdek, jó napot Erzsike itt van?

pupilla tágítással egybekötött izgalom ül az arcukra, és vissza kérdeznek...

-Ki az a Erzsike??

- aki tud segíteni...:D

innen csókoltatom a zinformatikusokat :)

• Kérdések és válaszok

pieceofluck

Ma esetleg kapott valaki valamilyen nyertesértesítőt? Utólag értesítős játékokra gondolok. pl. Penny-Pepsi, Lay's (üzletláncos játékok), stb.
    Köszönöm előre is.

• Kérdések és válaszok

Mati

Mizo nálam abszolút nem töltődik be.☹️

• Kérdések és válaszok

Johnny-X

Akkor azt mondjátok, hogy az ALDI játéknál valami szerver döglődik, azért ilyen lassú minden? Pár napja indult. Furi lenne, ha már most kevés a számítási kapacitás... vagy az kellene, hogy újraindítsanak valamit az IT-s kollégák?

• Kérdések és válaszok

Johnny-X

weber
    A blokkon nincs ilyen jellegű információ. Szólni kell a kasszás hölgynek, ha elfelejti (mint én ma délután... amúgy valószínűleg figyelmetlenség / véletlen volt, hogy nem adott egyből kaparós sorsjegyet. Csomó dologra figyelniük kell).

• Kérdések és válaszok

weber

Bakker, én meg ma reggel voltam az Aldiban és nem is kaptam kódot, most esett le. Na szuper. A blokkon nem kellene jeleznie, hogy adott-e?

• Kérdések és válaszok

angyal1960

Fcnv

Tegnap , legalább sikerűlt feltöltenem a kódot, ma, meg sem nyítja :(

• Kérdések és válaszok

timotka

weber, nálam is

• Kérdések és válaszok

weber

Nálam meg a bonafarm oldala tölt be igen nehezen(Mizo, Pick, stb.)

• Kérdések és válaszok

fcnv

Angyal1960
    Aldi játéknál már maga a weboldal is döcögősen tölt be...kódfeltöltésig el se jutok...

• Kérdések és válaszok

fcnv

Sziasztok!

Nekem az Everydayme blokk feltöltésnél csak az segített, amikor számítógépről és edge böngészőből léptem be. Bármilyen más próbálkozásnál csak az sms azonosításos kódot küldte újra és újra.
    Illetve az IBAN szám megadásakor ha 2x8 a bankszámlaszám, akkor még 8db nullát be kell írni a végére, hogy elfogadja. Bár ez utóbbi lehet, hogy ez csak nekem okozott "gondot"...

2022. március
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

1
2
3
4