Bejelentkezés
A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Nyertesek
SzerencsésFlótásGratulalok Drimi!
Nekem is sikerült Te kaptál bármilyen értesítést a felugró ablakon kívül? -
Nyertesek
DrimiCBA/Coccolino, Flóraszept, Domestos ajándékcsomag. Feltöltés után azonnal kiírja a nyereményt.
-
Gratulálunk!
Rita21Köszönöm szépen azért örülök hogy így év elején nyertem még ha tavalyi játék nyereménye ☺️ majd jövőre még is kapom 😁😁
-
Nyertesek
Rita21A legtöbb esetben igen . Mondjuk a tavalyi Tesco pampers pelust még nem küldték pedig november óta már több mint 60 nap telt el....😔😔 De spec a mosogató gépeket meg jó hamar ahhoz képest . Fura egy lebonyolítás az már bizti
-
Nyertesek
csucsiAz is kemény, hogy a nyertes értesítéstől 60 napon belül küldik a nyereményt.
-
Gratulálunk!
Johnny-XRita21
Hát... így vagy úgy, de gratulálok! -
Nem csere-bere, hanem vásárlás
Andi-Pàros Cinema City mozijegy kód eladó, felhasználható: 2025.07.31 -ig.
4000 ft a kettő. -
Nyertesek
Rita212024. május 1 és június 30. Között zajló P&g nyereményjáték nyertes értesítője ma jött 😅😅 kemény
-
Felajánlások
évike69Nekem is van 5 db aldi-utazas.hu oldalon beváltható 10.000Ftos kuponkódom
Szívesen elküldöm akinek kell -
Lottó, Keno, Luxor játék akciók
Zsuzsa Nr.1.Hatoslottó 9. játékhét
4,5,12,15,28,41
1db telitalálat van 649 184 125 Ft
A következő héten várható nyereményösszeg (egy nyertes esetén):
111 millió Ft -
Nem csere-bere, hanem vásárlás
fozo.gabiKitchen Aid keverőtálas robotgép eladó 100.000Ftért. Fresh Linen színben.
személyes átvétel: Érd, Budaörs, Törökbálint, Budapest
ilyen:
www.kitchenshop.hu/kevero-tallal-48l-model-125-fresh-linen-kitchenaid -
Felajánlások
fozo.gabialdi-utazas.hu oldalon beváltható 10.000Ftos kuponkódom van (kettő is, de gondolom egy rendelésnél csak egyet lehet érvényesíteni)
beváltható 2025.03.31-ig 80ezer forintot meghaladó foglalás esetén. Más kedvezménnyel nem összevonható