Aktuális nyereményjátékok gyűjtőhelye - nyereményjáték 2021

Hírlevél feliratkozás

Fórum

Bejelentkezés

A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat!

A webnyeremeny.hu néhány szolgáltatásának használatához előbb be kell jelentkezni. Jelentkezz be vagy ha még nem regisztráltad magad itt megteheted!

Beceneved (nick):  
Jelszavad:

Legfrissebb fórum hozzászólások

• Nyertesek

NAGYA

XIXO Zokni😎💪

• Nem csere-bere, hanem vásárlás

mozis92

Sziasztok!

Valakinek van még elfekvőben szombati Efott jegye esetleg?
    Nem baj, ha névre szóló!
    Köszönöm!

designer

Vasárnapi szigetjegy eladó 30.000 Ft-ért. E-mailben tudom küldeni.

• Kérdések és válaszok

Ani09

Sziasztok!
    Mizo utalásokat kapott már valaki ? Ajándék kártya már megérkezett egy utalásra várok még. Köszönöm a válaszokat

Vágási 2.0

Jó delet,

nyertem 2 db 5.000,- Ft értékű Auchan Korzó utalványt, e-mail-ben már meg is küldték.

Én itt Szegeden nem tudom felhasználni, mert csak két üzlet fogadja el, azokban pedig nem tervezek vásárolni.

Eladnám a két utalványt 5.000,- Ft-ért, ha valakit lázba hoz.

Ezen a linken lehet megsasolni, hogy mely' üzletekben váltható be:

https://ajandekutalvany.auchankorzo.hu/#uzletek

• Kérdések és válaszok

weber

Nekem az a kedvencem(ezt leginkább Tesco-kban látom), hogy van egy nyereményjáték ilyen kis gagyi kisebb nyereményekkel, amit minden további nélkül hozzá is lehetne csomagolni 2 termékhez, ahogy írod, de nem, ami megmarad a promóból, szépen kiteszik a polcra beárazva.

• Kérdések és válaszok

pieceofluck

Egyébként szerintem az átlagnál jobban fogyna az öblítő, ha a boltokban két termékhez járna egy maci, vagy valami hasonló ajándék. Volt már ilyen, ha jól emlékszem.
    És akkor postázgatni sem kellene. Nem is értem ezt a játékot. Oké, ott a fődíj, a macik a vigaszdíj, de akkor is. Ráadásul mindössze két hétig tartott.

• Kérdések és válaszok

pieceofluck

Nálunk fogyó termék az öblítő, és jó árban is volt, plusz a játék, szóval vettem. Igaz, csak egy pályázatom volt.
    Én nem gondolnám, hogy olyan rengetegen játszottak volna, mert több feltételhez is kötött játék volt. Tényleg bement volna 1500 pályázat erre a játékra? Az azért jó sok. 😁
    Az is lehet, hogy valamiért nem kaptunk üzit, de egyszer csak postán jön(nek) a maci(k). 😊

• Kérdések és válaszok

weber

Csatlakozom. Nekem is 2 pályázatom volt, egy sem nyert macit. Mondjuk eret nem vágok magamon miatta, de azért így már látható, milyen sok pályázat érkezhetett be, szóval gratulálok ismeretlenül is a fődíjasnak.

• Kérdések és válaszok

Anbuci

pieceofluck
    Őszinte leszek, én majdnem biztos voltam benne (a nagy mennyiségű macik miatt), hogy nyerni fogunk.
    Azt hiszem 2 vagy 3 pályázatom volt, egy sem jött össze sajnos.
    Na mindegy, ez a maci fel fog még tűnni másik játékban is szerintem, majd akkor😁

• Nyereményjáték infók

Samidala

IKEA Family klubtagoknak Szkennelj és nyerj játék aug. 10-ig, min. 21eFt vásárlás esetén
    A játékszelvényt a kasszánál kapod, ott kell egy dobozba helyezni.

exido

Kedves Fórumosok.

Köszönöm a sok érdeklődést.

A Focitour utalvány elkelt

2022. március
H
K
Sz
Cs
P
Szo