Bejelentkezés
| A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Akciós termékek, termék akció
törpi🔥🎬Helló filmrajongók!👀Ez most az a pillanat, amikor tényleg érdemes azonnal elindulni a Cinema City mozikba, ugyanis brutális filmes kiárusítás indult mától: minden filmes kincs egységesen 500 Ft! Igen, igen, ez nem fake news! Minden filmes termék 500 Ft-ba kerül minden Cinema City mozinkban!🍿🥤 De ne gondolkodj túl sokáig, ez az akció csak 4️⃣ napig, március 19–22. között, vagy a készlet erejéig él! Szóval ha nem akarsz lemaradni az év egyik legdurvább filmes kincsek kiárusításáról, akkor irány a Cinema City! 🎬🔥
-
Kérdések és válaszok
agi80Sziasztok
Lindt nyuszi játéknál feltöltöttem a blokkot és azt írja ki hogy már fel van töltve. Valószínű időpont egyezőség van, de ilyenkor mi a teendő? Írjak a másodperchez 01-et? -
Kérdések és válaszok
agi80timotka
Kb 3-4 hét -
Gratulálunk!
marcsi8Majóka gratulálok! Csak így tovább!
-
Lottó, Keno, Luxor játék akciók
akecsoZsuzsa Nr.1. véletlenül a múlt heti Skandi számokat írta be. Az eheti (12. hét) számok:
4, 7, 8, 10, 11, 14, 25
1, 7, 10, 18, 20, 22, 35
telitalálat tényleg volt
-
Lottó, Keno, Luxor játék akciók
Zsuzsa Nr.1.Skandináv lottó 12. játékhét
5,7,8,14,22,27,29
1,3,7,17,19,21,28
1 db 7 találatos van 73 157 525 Ft
A következő héten várható nyereményösszeg (egy nyertes esetén):
70 millió Ft
A(z) 1 db 7 találatos nyertes telitalálatát a kézi számsorsoláson érte el. -
Nyertesek
FáreóLidl-Powerade, hurrá!
-
Gratulálunk!
Zsuzsa Nr.1.Majóka nagy gratula és továbbra is hajrá! Sok szerencsét

-
Gratulálunk!
jojóMajóka,szívől gratulálok,

-
Nem csere-bere, hanem vásárlás
fgabcsiBudapestPark utalványt/kedvezményt keresek.
-
Nyertesek
MajókaRégen nyertem már, igaz, sokkal kevesebbet játszom. Azt a telőrejtő deszkát nem is írtam be, és tegnap óta töröm rajta a fejem, hogy mire tudnám használni, de nem nagyon van rá ötletem.
Most viszont sikerült egy szép nagy nyeremény, a Blikk tavaszváró játékán enyém az egyik főnyeremény, egy félmilliós IBUSZ utalvány! -
Nyertesek
pappocsMost Lidl coke