Bejelentkezés
| A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Nyereményjáték infók
Vágási 2.0https://hu.hisense.com/fifa-2026-vilagbajnoksag-nyeremenyjatek
-
Kérdések és válaszok
szigiagiSziasztok! Segítsetek már... Most én vagyok a béna vagy mi van... Másnak is van gond?
P&G pénzvisszatérítés.
Múltkor is tök könnyen ment, most is már egyet csináltam, szuper gyors volt minden. Jó 2 hete igényeltem volna a másodikat. Elfogadták a blokkot, pénztárcában az 1500 Ft, és az SMS küldésnél kiírja, hogy nem sikerült elküldeni az SMS-t. Először azt hittem, csak valami átmeneti. De aztán nem. Később sem ment. Már a profilomban nézegettem, hogy mi lehet. De addig, amíg nem írta ki a hibaüzenetet sokadjára is, nem állítgattam semmit a mobilszámomon sem. Akkor is azért, mert a profilomban a számomnál csupa 1-es volt. Most már jó, de így sem megy... Nem is értem, hogy lettek ott 1-esek, mikor előtte is ment simán az SMS kód.
És most jövök rá, hogy alig van már nap belőle... -
Kérdések és válaszok
szigiagiSziasztok! Segítsetek már... Most én vagyok a béna vagy mi van... Másnak is van gond?
P&G pénzvisszatérítés.
Múltkor is tök könnyen ment, most is már egyet csináltam, szuper gyors volt minden. Jó 2 hete igényeltem volna a másodikat. Elfogadták a blokkot, pénztárcában az 1500 Ft, és az SMS küldésnél kiírja, hogy nem sikerült elküldeni az SMS-t. Először azt hittem, csak valami átmeneti. De aztán nem. Később sem ment. Már a profilomban nézegettem, hogy mi lehet. De addig, amíg nem írta ki a hibaüzenetet sokadjára is, nem állítgattam semmit a mobilszámomon sem. Akkor is azért, mert a profilomban a számomnál csupa 1-es volt. Most már jó, de így sem megy... Nem is értem, hogy lettek ott 1-esek, mikor előtte is ment simán az SMS kód.
És most jövök rá, hogy alig van már nap belőle... -
Mit nyernék? / Ideális nyereményjáték
fitoskaNői kerékpárt,mondjuk Csepel Landridert. (már elég régóta szeretnék)
Kávéfőzőt.
Kedves Fortuna! Felém is nézhetnél,mert a beküldősekből több mint fél éve semmi...
Köszönném! 🙏 -
Nem csere-bere, hanem vásárlás
timotkaRTL+ prémium előfizetés
Kulacs, hátizsák -
Nyereményjáték infók
Vágási 2.0Juss be a BL-döntőre!🏆👀 Nincs más dolgod, mint venni egy Kosarat és egy újratölthető Pepsit . A további nyereményeket nézd meg a kfcmatchday.pepsi.hu oldalon! 🎁 🍗
-
Kérdések és válaszok
Paintuciaskm én már aznap 1-2 óra múlva fel akartam tölteni nem fogadta el azt a kódot amire gondoltam hogy az lehet. Aztán tegnap megint vásároltam de már vége volt a játéknak. 😁🤣 De vhogy túlélem. 😜
-
Nyereményjáték infók
-.-.Bennszülött 2026-04-01 :: 11:08
Nyerj értékes Fiskars ajándékcsomagot a Greenman webshopban való vásárlásoddal!
https://greenman.hu/greenman-x-fiskars-tavaszi-nyeremenyjatek-2026/ -
Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
PaintuciAkkor most már nem szidod a Srevot a jövőben... Minden rendben van ezzel a dologgal remélhetőleg. 😜
-
Felajánlások
évike69Dave24 küldtem egy kódot neked 😊
-
Felajánlások
Dave24Keresek még 1200 Ft értékű Xbox kódot ha esetleg van valakinek és nem használná fel, még egy pár darab kellene a játékhoz amit kinéztem. Nagyon köszönöm annak aki tudott küldeni és azoknak előre is aki még tud segíteni ebben!
-
Kérdések és válaszok
pityesz76Láttam persze miután idemásoltam