Bejelentkezés
A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Negatív tapasztalatok
tikamarRészletesen kifejtettem, hogy egy ilyen nagy cég nem engedhet meg magának ilyen programozói hibákat. Ez a számlaszám gond, már korábbi játéknál is felbukkant, de 1.000.-Ft-ért nem bosszantottam magam. Most 7 ezerről szólt a játékom, és ha ez nem jön vissza, akkor ez a játékos vásárlók megtévesztése!
Nem a játék miatt vásároltam, csak próbáltam összekötni a kellemest a hasznossal. De utálom,amikor ilyen primitív hibákkal szembesülök!
Kérdés, hogy javították-e a rendszerüket, vagy a dörgedelmeim miatt próbálták az én regimet javítani? -
Negatív tapasztalatok
anyokamarcsi8
Én ugyanígy, még reakciót sem kapok..... -
Nyereményjáték infók
Gloria91Október 1.-től:
https://www.unileverjatek.hu/knorrreal
https://www.unileverjatek.hu/foodcba -
Negatív tapasztalatok
marcsi8tikamar! Többször is írtam már nekik, mindig azt a választ kaptam, hogy továbbitották a leveleket, és kivizsgálják de válasz soha nem jött.Én is kipróbáltam de nekem ugyan úgy azt írta ki , hogy ez a számlaszám már használva volt. Ez igaz de egy másik játékba nem mos.Te szerencsés vagy hogy sikerült
-
Negatív tapasztalatok
marcsi8tikamar! Többször is írtam már nekik, mindig azt a választ kaptam, hogy továbbitották a leveleket, és kivizsgálják de válasz soha nem jött.Én is kipróbáltam de nekem ugyan úgy azt írta ki , hogy ez a számlaszám már használva volt. Ez igaz de egy másik játékba nem mos.Te szerencsés vagy hogy sikerült
-
Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Vágási 2.0No, most nekem is sikerült.
-
Andi-Nekem jött sms kód, sikerült a számlaszàmomat is elküldenem,meglàtjuk mikor kapom meg tènylegesen.
-
Negatív tapasztalatok
tikamarNem ide kellene írnom, mert inkább pozitív...
Szept.9-én én is 10. (nyerő) voltam a P&G-nél. Többször leírtam az oldallal kapcsolatos gondokat:láttam az összeget a pénztárcámban, de pirossal kiírta, hogy üres!Leírtam a számlaszám problémát is: miért nem lehet többször ugyanazt a számlaszámot beírni? Nekem is csak egy számlám van. Most Vágási 2.0 beírását olvasva, kipróbáltam, és sikerült!!
Kaptam telefonos kódot, beírtam az adataimat, számlaszámomat, és elfogadta. Igaz, ígérték, hogy értesítenek, ha valami történik, de én megelőztem őket. Már csak figyelem a számlám, valóban megérkezik-e az összeg-valamikor.
Kitartást! És írjatok nekik! -
Negatív tapasztalatok
marcsi8Az everydayme kész átverés a mostani 10.a nyerő játékon nyertem,de nem tudom igényelni mert az előző játékon már mind a két számlánkra utaltak. Akkor ha új játék lesz mostmár csak akkor játszhatok ha új számlát csináltatok?😡A mostani nyeremény meg megmarad nekik.!??
-
Nyertesek
Puzsi10Aldi Tibi heti , és GoldenBurg napi nyeremény 😉
-
Vágási 2.0Sajnos nem tudom megerősíteni.
Először is, amikor beléptem, azt írta, hogy én vagyok Ana Cristina...
Aztán kiléptem, beléptem, akkor már stimmelt a név.
No de: a visszatérítéses móka (pénztárca) valóban aktív, ám hiába várom, hogy küldjék sms-ben a megerősítő kódot, nem jön. Az újraküldés sem segít. -
weber24-én töltöttem fel 5 blokkot, még nem kaptam visszajelzést. Persze ha rájuk írnék, biztos azt mondanák, sajnos nem lett 10. De így ki hiszi el?