Bejelentkezés
A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Viccek, poénok, vicces videók
pityesz76..bankkártyás fizetésnél idegeskednek a vásárlók:
„Kiírta, hogy vegyem ki a kártyát. Mit csináljak?” –
amire a pénztáros szinte mindig ugyanazt válaszolja:
: „Hát vegye ki.” -
Viccek, poénok, vicces videók
pityesz76bankkártyás fizetésnél idegeskednek a vásárlók: „Kiírta, hogy vegyem ki a kártyát. Mit csináljak?” – amire a pénztáros szinte mindig ugyanazt válaszolja: „Hát vegye ki.”
Moq -
Negatív tapasztalatok
pityesz76Nekünk 4 böl 3 egyből sikerült 1 nel a számlaszám újra kérte és
Utána nem volt baj
Everydayme.hu kegyetlen figyeli a xsütiket és a előzményeket.. -
Felajánlások
persanya1Elkérhetem a jegyet, még egy kellene a fiamnak.
-
Negatív tapasztalatok
anyokaCsak nálad.
Nálam semmi sem változott. -
Negatív tapasztalatok
tikamarRészletesen kifejtettem, hogy egy ilyen nagy cég nem engedhet meg magának ilyen programozói hibákat. Ez a számlaszám gond, már korábbi játéknál is felbukkant, de 1.000.-Ft-ért nem bosszantottam magam. Most 7 ezerről szólt a játékom, és ha ez nem jön vissza, akkor ez a játékos vásárlók megtévesztése!
Nem a játék miatt vásároltam, csak próbáltam összekötni a kellemest a hasznossal. De utálom,amikor ilyen primitív hibákkal szembesülök!
Kérdés, hogy javították-e a rendszerüket, vagy a dörgedelmeim miatt próbálták az én regimet javítani? -
Negatív tapasztalatok
anyokamarcsi8
Én ugyanígy, még reakciót sem kapok..... -
Nyereményjáték infók
Gloria91Október 1.-től:
https://www.unileverjatek.hu/knorrreal
https://www.unileverjatek.hu/foodcba -
Negatív tapasztalatok
marcsi8tikamar! Többször is írtam már nekik, mindig azt a választ kaptam, hogy továbbitották a leveleket, és kivizsgálják de válasz soha nem jött.Én is kipróbáltam de nekem ugyan úgy azt írta ki , hogy ez a számlaszám már használva volt. Ez igaz de egy másik játékba nem mos.Te szerencsés vagy hogy sikerült
-
Negatív tapasztalatok
marcsi8tikamar! Többször is írtam már nekik, mindig azt a választ kaptam, hogy továbbitották a leveleket, és kivizsgálják de válasz soha nem jött.Én is kipróbáltam de nekem ugyan úgy azt írta ki , hogy ez a számlaszám már használva volt. Ez igaz de egy másik játékba nem mos.Te szerencsés vagy hogy sikerült
-
Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Vágási 2.0No, most nekem is sikerült.
-
Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Andi-Nekem jött sms kód, sikerült a számlaszàmomat is elküldenem,meglàtjuk mikor kapom meg tènylegesen.