Aktuális nyereményjátékok gyűjtőhelye - nyereményjáték 2021

Hírlevél feliratkozás

Fórum

Bejelentkezés

A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat!

A webnyeremeny.hu néhány szolgáltatásának használatához előbb be kell jelentkezni. Jelentkezz be vagy ha még nem regisztráltad magad itt megteheted!

Beceneved (nick):  
Jelszavad:

Legfrissebb fórum hozzászólások

• Nem csere-bere, hanem vásárlás

ZORRO

4db 15000,-ft értékű Hervis kártya eladó.

• Kérdések és válaszok

Laci72

Screvo kapcsán írtam nekik korábban, hogy eléggé elértéktelenedtek a pontjaink. Ha venni akarnék rajta valamit, alig ér valamit, és korábban az iPhone14 stb eszközök újonnan beárazva felkerültek, ami egy támpont volt, de ugye azóta nincsenek frissítve és már lényegesen kevesebbet érnek, mint annak idején, legalább újabb verziókra cserélnék azokat. Szinte alig van értelme így a pontgyűjtésnek.

Laci72

Fél áron eladó:

2 főre szóló Hungarospa Aquaticum Élményfürdő + Termálfürdő kombinált belépő (Debrecen, 10.31-ig beváltható)

Ha érdekel írj: bollalzs@t-online.hu

Laci72

Fél áron eladó:

Strand fesztiválra egy főre szóló napi belépőjegy a 2025 aug.20-23. napok közül szabadon választott 1 napra.
    (A neved, személyi ig.számát kell leadnom és megküldik a névre szóló jegyet.)

Zenekarok, jegy árak napokra lebontva:
    https://strandfesztival.com/hu/jegyek/

Ha érdekel írj: bollalzs@t-online.hu

• Nyertesek

Andi-

Tesco Mizo 5000 különdíj

• Kérdések és válaszok

weber

Aha, már látom. Én akkor próbáltam, amikor lefotóztam. Feltöltés után nem próbálkoztam vele, de mindegy is, mert állítólag nekik szipiszuper eszközük van ahhoz, hogy a homályosabb fotókat is lássák, legalábbis ezt kommunikálták. A paraszt meg nem tudja bebizonyítani hogy tényleg az volt-e vagy sem, mert nem tárolja a rendszer. Legalábbis az app-ban te nem tudod megnézni.

• Kérdések és válaszok

pityesz76

screvonál rá tudsz nagyítani

Gtxtg

Astrofest koncertjegy Siófok Plázs június 27 re kedvezményesen eladó.
    Fellép : Manuel , T Danny, Brúnó SP

• Kérdések és válaszok

Sziszka9

Dreher: 15-i feltöltésre, tegnap jött a nyertes értesítő

• Kérdések és válaszok

pieceofluck

Köszönöm a választ, és gratulálok, Sziszka9.
    Arra lennék még kíváncsi, hogy a feltöltés után kb. mikor kap az ember értesítést, ha nyert. Nyilván olvastam a szabályzatot, csak a gyakorlati tapasztalat érdekelne. :)

• Nyertesek

Vágási 2.0

A mai Spar / Coca-Cola napi nyeremény nálunk kötött ki, ma már ne töltsetek fel blokkot.

• Felajánlások

arika10

2 db ilyenem van: 1.000 Ft értékű Hervis online kupon. Ha valaki kéri, írjon, és átküldöm a kuponkódokat.

Részletek: 1000 Forint értékű Hervis online kupon, amely a következő online vásárlásánál használható fel a Hervis magyarországi webshopjában (www.hervis.hu) elérhető termékre egyszeri alkalommal 2025. augusztus 31-ig. Az online kupon minimum 10.000 Ft rendelési végösszeg esetén váltható be. A kupon áruházi vásárlás esetén nem használható fel, más kuponkóddal össze nem vonható. Látogass el a Hervis magyarországi webshopjába, helyezz a kosaradba legalább 10.000 Ft értékű terméket, majd add meg egyedi online kuponkódod a kosár oldalon a kedvezm

2022. március
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

1
2
3
4