Bejelentkezés
A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Sürgős segítségkérés
gyemantSzia selyemakàc megkaptam köszönöm szépen az önzetlenséged
-
// Nyereménytárgy csere-bere
PaintuciHeinekenes focilabdát elcserélnénk mondjuk Heinekenes törölközöre. Vagy van vmi más ötlet?
-
Nyertesek
PaintuciHa nem küldj már egyet lécci...
-
Negatív tapasztalatok
PaintuciPacketta automatából 2 hétig nem vettek ki egy csomagunkat szállításra. Kérdeztem az ügyfélszolgálatot ha megyek esetleg vmi szerszámmal mennyi idö alatt jön ki vki? Vajon kiérek a helységböl?
Ez kb. olyan mint amikor egy fönök mondta egy kollégámnak, azt az ablakot nem lehet kinyítni mert be van szorulva, így nem lesz szellözés. Majd mondta a kolléga dehogynem, adjon már egy kalapácsot.
Bocs nem tudom, hol a hosszú ö... -
Negatív tapasztalatok
PaintuciAnyám borogass... bármilyen Toyotának örülnék, csak csippanna már vmelyikünk telefonja itthon.
-
Kérdések és válaszok
pityesz76Hol olvastad ,hogy csak offline?
-
Kérdések és válaszok
layaVolt szar zrt.-nél a nyereményjáték a budai lakásért. A játékoskártyát kellett használni. Ez adná, hogy csak offline azaz terminálon feladott szelók számítottak. A nyereményjegyzékben mégis szerepelnek internetes játékok. Ez meg, hogy a pékbe lehetséges? Pont a kártya használat volt a lényeg.
Ja, és kb. csak nem rég találtam meg egyáltalán a nyerteseket annyira eldugták. Sokáig kint sem volt tán. Eléggé sumákolás gyanús a dolog. -
Negatív tapasztalatok
layaAmúgy az előző "totoya" CHR széria jobb. Szóval nekem kifejezetten az jönne be jobban. (nyugodtan játszatok helyette másért) :-P
Viszont qrvára fel fogok szedni néhány kilót annyi jégkrémtől az tuti. Vagy nem eszem mást mellé csak "riómárét", kenyér nélkül. Áh, nem fog érni semmit. Egy csomó borsodit is le kell döntenem közben. -
Negatív tapasztalatok
pityesz76sada ide már valami ütősebb kell
-
Negatív tapasztalatok
BrainboxUgye szedsz valamit az ideigedre ? Csak mert nagyon gyorsan "elgurul" nálad a gyógyszer...
Korábban is írtam, csak "sírni" jössz ide, pedig állítólag FÉRFI vagy. Hisztisebb vagy mint 4 nő együtt!
Neked áll feljebb ha másnak is van véleménye ??? Másoknak is van problémája, de nem itt írogat, hanem megkeresi a megfelelő "fórumot" és legfeljebb akkor jón panaszkodni, ha nem tud velük dűlőre jutni!
Te vagy a nagy IQ bajnok, aztán ha valaki ír valamit akkor rögtön : " köcs*g - Cs*cska - B*zi.... stb.", ez téged minősít, nem másokat! -
Nyereményjáték infók
LiszoldaGyőri édes www.amikekszunkjatek.hu április 22-től. Sajnos a linkjét nem sikerül másolnom.
-
Nyertesek
Bandi1983100 Milka esernyő, gondolom csak 1-et küldenek.