Aktuális nyereményjátékok gyűjtőhelye - nyereményjáték 2021

Hírlevél feliratkozás

Fórum

Bejelentkezés

A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat!

A webnyeremeny.hu néhány szolgáltatásának használatához előbb be kell jelentkezni. Jelentkezz be vagy ha még nem regisztráltad magad itt megteheted!

Beceneved (nick):  
Jelszavad:

Legfrissebb fórum hozzászólások

• Nyereményjáték infók

sada

Adj vért szombaton és nyerj!
    https://www.ovsz.hu/hu/anyaknapja

• Nyertesek

Juthka

”Téli kincsvadászat a Coop üzletekben” 1 heti és 1 fődíj 😊 Nemrég meg is érkeztek.

• Nem csere-bere, hanem vásárlás

ZORRO

50000,-ft értékű euronics utalvány eladó.
    Papír alapú csak személyesen váltható be.

kanen

Etele Plazaba szóló 2 db Comfort mozijegy kód eladó, érvényes 05.31ig.5000 Ft a 2 db, 2D-s és 3D-s filmre is jó.

Gtxtg

Hajdúszoboszló Strand + Aquapark 2 főre szóló belépőjegy papír alapon
    eladó személyesen Hajdúszoboszlón vagy Debrecenben.

• Sürgős segítségkérés

gyemant

Szia selyemakàc megkaptam köszönöm szépen az önzetlenséged

• // Nyereménytárgy csere-bere

Paintuci

Heinekenes focilabdát elcserélnénk mondjuk Heinekenes törölközöre. Vagy van vmi más ötlet?

• Nyertesek

Paintuci

Ha nem küldj már egyet lécci... :D

• Negatív tapasztalatok

Paintuci

Packetta automatából 2 hétig nem vettek ki egy csomagunkat szállításra. Kérdeztem az ügyfélszolgálatot ha megyek esetleg vmi szerszámmal mennyi idö alatt jön ki vki? Vajon kiérek a helységböl? :D Ez kb. olyan mint amikor egy fönök mondta egy kollégámnak, azt az ablakot nem lehet kinyítni mert be van szorulva, így nem lesz szellözés. Majd mondta a kolléga dehogynem, adjon már egy kalapácsot. :D

Bocs nem tudom, hol a hosszú ö...

• Negatív tapasztalatok

Paintuci

Anyám borogass... bármilyen Toyotának örülnék, csak csippanna már vmelyikünk telefonja itthon.

• Kérdések és válaszok

pityesz76

Hol olvastad ,hogy csak offline?

• Kérdések és válaszok

laya

Volt szar zrt.-nél a nyereményjáték a budai lakásért. A játékoskártyát kellett használni. Ez adná, hogy csak offline azaz terminálon feladott szelók számítottak. A nyereményjegyzékben mégis szerepelnek internetes játékok. Ez meg, hogy a pékbe lehetséges? Pont a kártya használat volt a lényeg.
    Ja, és kb. csak nem rég találtam meg egyáltalán a nyerteseket annyira eldugták. Sokáig kint sem volt tán. Eléggé sumákolás gyanús a dolog.

2022. március
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

1
2
3
4