Bejelentkezés
A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Nyereményjáték infók
sadaAdj vért szombaton és nyerj!
https://www.ovsz.hu/hu/anyaknapja -
Nyertesek
Juthka”Téli kincsvadászat a Coop üzletekben” 1 heti és 1 fődíj 😊 Nemrég meg is érkeztek.
-
Nem csere-bere, hanem vásárlás
ZORRO50000,-ft értékű euronics utalvány eladó.
Papír alapú csak személyesen váltható be. -
kanenEtele Plazaba szóló 2 db Comfort mozijegy kód eladó, érvényes 05.31ig.5000 Ft a 2 db, 2D-s és 3D-s filmre is jó.
-
GtxtgHajdúszoboszló Strand + Aquapark 2 főre szóló belépőjegy papír alapon
eladó személyesen Hajdúszoboszlón vagy Debrecenben. -
Sürgős segítségkérés
gyemantSzia selyemakàc megkaptam köszönöm szépen az önzetlenséged
-
// Nyereménytárgy csere-bere
PaintuciHeinekenes focilabdát elcserélnénk mondjuk Heinekenes törölközöre. Vagy van vmi más ötlet?
-
Nyertesek
PaintuciHa nem küldj már egyet lécci...
-
Negatív tapasztalatok
PaintuciPacketta automatából 2 hétig nem vettek ki egy csomagunkat szállításra. Kérdeztem az ügyfélszolgálatot ha megyek esetleg vmi szerszámmal mennyi idö alatt jön ki vki? Vajon kiérek a helységböl?
Ez kb. olyan mint amikor egy fönök mondta egy kollégámnak, azt az ablakot nem lehet kinyítni mert be van szorulva, így nem lesz szellözés. Majd mondta a kolléga dehogynem, adjon már egy kalapácsot.
Bocs nem tudom, hol a hosszú ö... -
Negatív tapasztalatok
PaintuciAnyám borogass... bármilyen Toyotának örülnék, csak csippanna már vmelyikünk telefonja itthon.
-
Kérdések és válaszok
pityesz76Hol olvastad ,hogy csak offline?
-
Kérdések és válaszok
layaVolt szar zrt.-nél a nyereményjáték a budai lakásért. A játékoskártyát kellett használni. Ez adná, hogy csak offline azaz terminálon feladott szelók számítottak. A nyereményjegyzékben mégis szerepelnek internetes játékok. Ez meg, hogy a pékbe lehetséges? Pont a kártya használat volt a lényeg.
Ja, és kb. csak nem rég találtam meg egyáltalán a nyerteseket annyira eldugták. Sokáig kint sem volt tán. Eléggé sumákolás gyanús a dolog.