Aktuális nyereményjátékok gyűjtőhelye - nyereményjáték 2021

Hírlevél feliratkozás

Fórum

Bejelentkezés

A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat!

A webnyeremeny.hu néhány szolgáltatásának használatához előbb be kell jelentkezni. Jelentkezz be vagy ha még nem regisztráltad magad itt megteheted!

Beceneved (nick):  
Jelszavad:

Legfrissebb fórum hozzászólások

• Negatív tapasztalat

Moncsi74

Ma jött a mizotól a 10000 ft utalás.Tegnap igazoltam vissza és már küldték is

• Nem csere-bere, hanem vásárlás

Vivcu22

Sziasztok! Párom nyert Fuzeteával 40 ezres Budapest Gyógyfürdők ajándékkártyát. Felhasználható: Széchenyi, Rudas, Lukács, Dandár, Paskál, Palatinus, Csillaghegy, Pesterzsébet, Római strand, Pünkösdfürdő. Mi nem tudjuk elhasználni, így eladnánk olcsóbban, 30 ezer ftért. Fizikai kártya, nem névre szóló, december 31-ig érvényes. Személyesen Budapesten át tudjuk adni, csak egyeztessünk. 😊 vivcu22@gmail.com

• Negatív tapasztalatok

Moncsi74

Sziasztok.Én is pont ezt akartam kérdezni,hogy kapott e már vki a sportszelettől utalást.Első napi nyertes voltam,de még semmi.

• Negatív tapasztalatok

sada

Mindegy mikor nyerted.
    Egyszerre utalják, nem egyesével, a játék végét követő 90 napon belül, vagyis május 31-ig.
    Még van egy hetük.

• Kérdések és válaszok

marycsiga

Most jött Mizo utalás😊

• Nyertesek

Zsusci

Lidl Nestlé plüss nyuszi ( remélem nem ez rúgta le a rollerost 🫣)

• Negatív tapasztalatok

chandler

Tisztában vagyok vele, hogy a sportszelet 150.000 huff-os nyereményt legkésőbb május 31-ig utalják. Mindenesetre nem sietik el. Nem sietik el. 107 nap telt el mióta nyertem.

• Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.

weber

A Milka játékban megnéztem a többi ország nyereményeit is. Hát azért a 4500 Ft-os kupon eléggé eltörpül más országok nyereményeihez képest. De megszoktuk.

• Felajánlások

rigop

rtl:
    YXS4N44F

• Kérdések és válaszok

weber

26-án lesz legközelebb és vélhetően utoljára.

• Kérdések és válaszok

timotka

agi80 ez jó kérdés! Kora reggel még nem volt elérhető, de 8 után meg már nem. Jó lenne, ha abból még lenne dupla sorozat. :)

• Kérdések és válaszok

agi80

Nem tudjátok ma hány órakor tették fel a cinema city mozijegyeket a nestlé játéknál?

2022. március
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

1
2
3
4